🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 247
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 515
Емиии.. махнали са им ги, на по вечето не им трябват.Те са прокариоти организми.

# 1 516
Александра, че е дразнеща, така е, ама Дениз и Виктория се оказаха ужасно елементарни създания. Как може пък толкова много да прозира завистта им. Точно двете най-плоски момичета да дръпнат горнището на СиСестата кака.
Подозирам, че тази злоба се насърчава и от самата продукция, че да става сеир.
Но те и останалите се държат абсолютно неадекватно. Изключение правят Деница, Марта и Карина. Тяхното поведение засега е най-нормално и приемливо.

# 1 517
Аааааа..не съм много съгласна с туй

Не е случайно, че никой не понася пишман хипнотизаторката.

То и мен 2/3 от форума не ме понася, но от това не следва че съм лошава...не, не.
Не мога да се съглася по таз точка.
_________
Айде, коя щеше да идва на сеанс..да заповяда, маретите са ми готови

# 1 518
Еееее, Peypy, издигни ги поне до безгръбначни или до клас студенокръвни.
Прокариоите ехееееее къде назад.

# 1 519
На мен ми прави впечатление, как тези млади дами не умеят дори да прекарват приятно време заедно.
"Коктейлите" не ми се и коментират - там седят наредени като сардели в очакване да се върне поредната от среща и да я захапят, примляскват някакви полупразни чаши в очакване да ги привикат на пейката или да се вредят на нея по всички възможни начини. Преди време някой беше правилно споменал, как няма общи разговори, на които да се получи дискусия, дори да се посмеят, да им е забавно... Хвърлят се отровни погледи и се наднича какво става на пейката.
И вчера, наредени всички с роклите и аматьорския грим като животни на заколение и вместо да се пошегуват, да им е приятно, изпаднаха в поредните безсмислени интриги и истерии.
Със сигурност някои са на предела на психичните си сили, натоварването им идва в повече, свикнали са да няма второ мнение освен тяхното, не умеят да устоят на провокации, дори и да имат претенции да учат другите и самите те да провокират. Създава се впечатление, че тези жени блуждаят в някакво алкохолно състояние или такова на субстанции, не изглеждат адекватни. Срещите са фалшиви, защото не са отганизирани от този, който уж трябва да харесат, той е пионка в цялата постановка, рецитира, но пък се очаква някой да повярва, че всички емоции са заради реални чувства. Защо да се влюбват в някой, който ги кани на срещи, които не организира и финансира, а трябва да го харесат заради тези фалшиви постановки?!
Актрисите са долнопробни или изключително  елементарни, няма конкуренция в това отношение.
И вчера, наредени в очакване на поредния скандал, вместо да се засмеят и забавляват. От това никоя няма да загуби, напротив, ще покажат силните си страни и качества. Разбира се, тотална липса, на теми. Сякаш нищо не ги вълнува освен някакъв статист.
Четох, че не трябвало да ядат, но много лошо впечатление прави това стоене на празни маси с тези чаши, поне нещо дребно като за "коктейл" уж, че и да не ги хваща толкова силно.

# 1 520
Хахахахах, каква е тази опърпана филия Тета хаха а а 

Гери, днес ще ги видим как ще са тези моми
Оф, как беше моми на турски

# 1 521
И 6акто са изморени, нали изморителти казаха били снимачните дни, алкохолът бързо ги хваща.
Като се замисля, без алкохол не може ли да е? То пияндурска работа направо...постоянно с чаши в ръце.
Да ида една викторинка да им напраЯ ли, да поразчупим малко статуквото...

# 1 522
Скрит текст:
На мен ми прави впечатление, как тези млади дами не умеят дори да прекарват приятно време заедно.
"Коктейлите" не ми се и коментират - там седят наредени като сардели в очакване да се върне поредната от среща и да я захапят, примляскват някакви полупразни чаши в очакване да ги привикат на пейката или да се вредят на нея по всички възможни начини. Преди време някой беше правилно споменал, как няма общи разговори, на които да се получи дискусия, дори да се посмеят, да им е забавно... Хвърлят се отровни погледи и се наднича какво става на пейката.
И вчера, наредени всички с роклите и аматьорския грим като животни на заколение и вместо да се пошегуват, да им е приятно, изпаднаха в поредните безсмислени интриги и истерии.
Със сигурност някои са на предела на психичните си сили, натоварването им идва в повече, свикнали са да няма второ мнение освен тяхното, не умеят да устоят на провокации, дори и да имат претенции да учат другите и самите те да провокират. Създава се впечатление, че тези жени блуждаят в някакво алкохолно състояние или такова на субстанции, не изглеждат адекватни. Срещите са фалшиви, защото не са прганизирани от този, който уж трябва да харесат, той е пионка в цялата постановка, тщрецитира, но пък се очаква някой да повярва, че всички емоции са заради реални чувства. Защо да се влюбват в някой, който ги кани на срещи, които не организира и финансира, а трябва да го харесат заради тези фалшиви постановки?!
Актрисите са долнопробни или изключително  елементарни, няма клнкуренция в това отношение.
И вчера, наредени в очакване на поеедния скандал, вместо да се засмеят и забавляват. От това никоя няма да загуби, напротив ще покажат силните си страни и качества. Разбира се, тотална липса, на теми. Свкаш нищо не ги вълнува освен някакъв статист.
Четох, че не трябвало да ядат, но много лошо впечатление прави това стоене на празни маси с тези чаши, поне нещо дребно като за "коктейл" уж, че и да не ги хваща толкова силно.
[/spoiler]
Според мен ги вълнуват 2 неща:
нЕкой богат чичо да ги вземе под крило/шкембе/издръжка или да вземат нЕкой лев за престоя в санаториума Wink

# 1 523
Александра трябваше като и развързаха банския, веднага да иска санкции за нарушителите, да ги накажат. Но тя не се усети и се поддаде на провокацията да ги обижда.

# 1 524
  • España
Повечето от участничките идеално се вписват в “мечтата на българина “ ( според Камен Донев) : “ Насран, ама на екран ! “!

# 1 525
  • Варна
Хахахахах, каква е тази опърпана филия Тета хаха а а 

Гери, днес ще ги видим как ще са тези моми
Оф, как беше моми на турски
За кадъна се сещам

# 1 526
И аз се сещам за кадън(kadin) и ханъм(hanim), но май значението е по-скоро "жена". За "мома" някой друг да се произнесе.

# 1 527
Повечето от участничките идеално се вписват в “мечтата на българина “ ( според Камен Донев) : “ Насран, ама на екран ! “!

Индивидуалните (романтични срещи) са като поп-фолк клипове, а коктейлите като клип на Ицо Хазарта.

# 1 528
На Тета маретите , като на ергена момите … 😄
Късно извадени , ама гладен човек може да се опита да се засити …

# 1 529
И аз се сещам за кадън(kadin) и ханъм(hanim), но май значението е по-скоро "жена". За "мома" някой друг да се произнесе.
Ако не се лъжа, kızlar е моми, но познанията ми са силно ограничени.

Общи условия

Активация на акаунт