🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 350
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 935
Скрит текст:
Изгледах накуп последните два епизода на “РЕВгенът”.

Венета не може цял живот да се оправдава с детството си и да обвинява майка си!

Александра дори не ми се коментира. Но мисля, че тя най-много ще изгуби от участието си в това предаване, ако продължава да демонстрира и смята, че превъзхожда всички там.  

Карина чрез неадекватната си самооценката затвърди усещането ми, че нещо й има, много дефицити.. инфантилна, налудничава, просто някак се рее там, мимикира странно.. Все пак мисля, че среща й предстои и продължавам да тая прашинка надежда за нормалност.            

Малкото голямо Вики просто не знае нито как и какво да говори, нито как да се държи, затова в състезанията с регламент и правила, се чувства по-сигурна и се раздава.

Ния-Косара и то не знае какво се случва, а за PR се има..    

Деница защо я мислите за умна не знам, изказът й е толкова елементарен, нищо не каза на срещата, върти някакви тривиални фрази.. изключително беден речник, който опитва да компенсира с дикция и “р”. Тъжно ми е, че си вярва, вярва също, че Виктор сам е избрал и подготвил срещата с нея! Трогната, а той все едно прекара един спортен полуден..

На Елвира книгата въобще не ме притеснява, вероятно е "направи си сам” отвсякъде, тиражче като от фотото за роднини. Всеки в днешно време може да издаде книга.                                                                                            

Марта пак за бившия си и детето, просто друго няма.. не мога да го броя това за достойнство. Но да, физическата й обвивка, обраното поведение, тембъра на гласа и топлата й красота все още я открояват.

Ева има +, че успя да се дистанцира, но отново ужасна прическа й бяха спретнали.

Людмила от ден едно се опитвам да се сетя откъде ми е позната, помня, че и Зиги май писа същото, но дали се е сетил?! Може би общи познати.. И продължавам да смятам, че е с връзки вътре и на това се дължи акцента върху нея, алогичната първа целувка..

Теодора няма да липсва. Но щеше да е хубаво да излезе наказателно Гергана. За мен не е красива жена, дори и да се абстрахирам от всичко останало, даже екзотична не ми е.. има леко “вампирски” зъби, точно като поведението й, но тъкмо видях, че е забелязано вече от господарите.

Дениз ще има среща със сигурност, смятам, че опитът й като ескорт, ще ни покаже, че може да комуникира на много теми. Сама като плака за Сираков, каза, че я е научил на много и фактът, че не е пипала нищо по себе си, говори, че разчита и на други качества.

То и Блага уж трябва да има опит, но просто не й достига сиво вещество и кара на милувки само. Стана ми мъчно, когато Александра грубо и директно й каза колко е тъпа и дори не направи опит да се защити.  Наивитетът й със сигурност й е донесъл много болка в годините.

Нещо много взеха да повтарят и роклите, и аксесоарите.. дано обновят гардероба, или просто на мен вече са ми еднакви?!

Прическата на Виктор ще пощадя, че много му станаха съчувствията. Погледите и физиономиите му обаче все повече говорят за вътрешното му емоционално състояние, поумори се да играе човекът. Коментирате егото му и как очаква всички да го харесват, аз не виждам нищо такова!
Интересно ми е парфюмът, по който Блага припадна кой ли е бил?! Азалия да предположим? Simple Smile
Ами... аз бих припаднала по Terre d'Hermes, но едва ли е той. Виктор е лице на някаква нова парфюмна къща KODIFE perfume boutique, които твърдят, че са италианска нишова парфюмерия (няма ги във Фрагрантика), затова предполагам, че е с някой от техните парфюми.
Девойка в правилния и истински смисъл на думата, там е само Елвира, като и за това няма медицински сертификат, за да сме сигурни. 😃
Преди 3 години процедурата за садене на коса, струваше в Турция 10000 лева.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 13:14 от Анонимен

# 1 936
Единствената причина, поради която Виктор се интересува от по-големи жени, е, защото смята, че това ще му носи по-голяма материална изгода, но за него трябва и да имат и визия на жени, която не се занимава с интелектуален труд.
Смятам, че той играе много малко освен заучените фрази, които са максимално неутрални. Тип неловец, който е по-скоро пасивен, мързелив да се ангажира в съблазняването на жените и не съм сигурна, доколко заявката за сексуалния апетит отговаря на истината. Само мускули не означава особена потентност, а в реакциите и комуникациите си е по-скоро ленив и самовлюбен. Тук малко се увличат някои, като смятат, че избраничката трябва да е най-готината и достойната, за формата е достатъчно да е тази, която да припокрива масовото схващане, каква жена е подходяща точно за такъв мъж.
Някой много точно коментира, че Ергенът, след розите, се изнизва все едно грам нищо не го интересува, дори и в срещите си той демонстрира емоции колкото да не го обявят за социопат.
Разбираемо е някои жени да не припадат по него. Мисля си и че някои са имали по-големи очаквания и към самата продукция, която изглежда доста евтина в тази къща, която незнайно защо наричат “имение”.
Разходка с катамаран, вечеря в ресторант, на скали, гмуркане не са някакви ултра скъпи и впечатляващи удоволствия.
Не разбирам и защо Марта се описва като домакиня. Да, не е работила, но изобщо няма вид на жена, която е стояла до печката и е бърсала само сополи.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 13:28 от Tsugumi_

# 1 937
Добре, че компенсира с кафе накрая.
Толкоз си писала, че чак си противоречиш. Каква Лолитка може да е Блага, те са до 14 години, лепката идва дъртичка за тоя образ.
А и прекалено перверзно подхожда физически към него, при Лолитките е на ниво въображение, но за това се изискват повече от две мозъчни клетки.
Пак ще те чета! Под лупа.
Прокси, спирам да пиша щом под чак такава лупа ще четеш.Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 1 938
И аз нямам вид на домакиня, пък бая съм поседяла до печката и съм бърсала неедин сопол.Няма място за равенство между двете.😄

# 1 939
  • София
Имение, хахя, както окена-море. Марта нямала интерес, то коя ли има? Наш Ергю няма пари да им осигури охолен живот, да не забравяме, че е фитнес инструктор, ха, колко се печели от това? Той, горния, досущ като една мъжка Дениз, търси варианта на Х. Сираков, но в това шоО, няма такива.

# 1 940
  • София
Ситуацията с Ергенчо я виждам така. Не, че се е намусил. Просто има два аспекта. Едно на ръка се поумори. Много са 20 девойки, твърде много. Колкото и да се страе човек с всичките, това си е много. И втория аспект е, че те буквално му се качиха на главата - всяка по своя начин. И той втвърди малко позицията. Да не забравяме, че предната вечер толкова му преля чашата, че си хвана сакото и айде да го няма. Колкото и да го винят, че не е направил нещо по въпроса със скандалите, все още си твърдя, че не му е работа да го прави, още повече че не е наясно с нищо от случващото се между жените. А пък и те не са му особено близки, че да може да ги разбере и заеме някаква позиция в спора или пакта за мир.

Ами много е лесно. Сяда при всички. Какво се случи? Ти какво направи? Ти как реагира? Мислиш ли, че това е правилно? А другото? Ако някоя кудкудякне, и тон малко може да вкара. На мен щеше да ми е интересно да видя подхода му в една такава спорна ситуация, да видя чия страна ще заеме, как ще овладее напрежението. Все пак тези жени заради него са там събрани, и трябва да има някакво отношение към случващото се, както и към качествата, които демонстрират. А той мишкува.

Иначе съм съгласна, че се поизмори. Не само той, всички. Емоционално сигурно е доста изтощително, но и той според мен не е подходящ. Вкарал се е, или е бил вкаран в едно безлично амплоа на тихо възхищение към всяка глупост, която му изтърсят, и вече му тежи много. От друга страна, няма позиция спрямо жените и не знае как ги завърти в групов разговор, как да им обърне индивидуално внимание без да ги привиква една по една на пейката, как да си пази времето с тази, с която е в момента, вместо да се прекъсват една друга по селски всеки път. Според мен е интроверт и толкова комуникация с различни, непознати жени му тежи. За мен той е лош кастинг за тази роля.

А Карина беше интересна, докато мълчеше, но от малкото, което промълви, си пролича че е простовата, тъповата и плитичка. Не очаквам изненади.

# 1 941
  • Варна
Всички улики сочат, че на среща ще бъде поканена Александра.
По начина, по който Люса се цъкли с надоумение "Тя???", пък и останалите, чиито изумени реакции се чуват на заден фон.
Плюс това, ясно се чува как Блага и Елвира обсъждат как "има нещо друго там, някаква химия" или от сорта.
Няма как да е друга, освен Александра.
Може да е мразена, но Ергенинът си я харесва от началото още.
А, да, още една улика, която чухме. Чу се негов коментар: "По начина, по който се сгуши в мен, усетих нещо..." Ами хайде да се сетим коя се сгуши у него в търсене на утеха?

# 1 942
Александра е пуснала лайф, ама не мога да слушам,. Някой, ако я гледа да обобщи.

# 1 943
И аз нямам вид на домакиня, пък бая съм поседяла до печката и съм бърсала неедин сопол.Няма място за равенство между двете.😄
Но не отговаряш с лекотата, присъща на жени, които не изпадат в дребнавости, каквато демонстрира Марта Simple Smile

# 1 944

Прокси, спирам да пиша щом под чак таква лупа ще четеш.Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Няма да спираш, длъжни сме да се четем, тези които сме от началото, защото сме наясно с всичко!/ да се напъчим малко/
Искам да кажа, че това си е голямо постижение да напишеш цял ферман, аз съм мързелива и ти го казвам с възхищение!

# 1 945
Включвам се по темата с колата на Витя, макар че тя остана малко назад. Има някакво натрапчиво показване на “батмобила” и отдавна чаках някой да зачекне темата. В общи линии съм съгласна с мнението на авторката. Витя си е wanna be rich позьорче. Интересувам се от коли, цени, класове и тн. Тази кола е най-често срещания избор за хора, които искат да създават впечатление на играчи и пазарът в бг е доста благодатен на 2ра ръка. Оттам и цените са ок. Отвън тази кола изглежда по-добре, отколкото отвътре и не е особено нов модел. Десния волан сваля още цената и в общи линии едва ли е броил повече 15-20к лева за нея. Дали са много или малко пари - всеки преценя за себе си. Само като сравнение мога да кажа, че за магазинска кола са малко и направо нищожно за тази марка. Всеки си преценя нова или стара кола иска. Подръжката на бмв-тата е доста скъпа, ама българина и това е намерил цаката.
Изборът на жена според не би бил сходен, може да е ползвана бая, ама да отговаря на wanna be критериите
Какъв  модел е колата на Виктор?

# 1 946
Ами не знам коя се сгуши..Те всички го дебнат да го налазят и да му седнат в скута.А с тези ревливи драми всички са прегърнати и нагушкани...Унизително да привличаш мъжко внимание по този начин...
Не понасям Люса,но ми правят впечатление абсолютно точните и коментари.
А за снощните хиенски набези на Гергана съм отвратена,даже не мога да намеря думи за коментар Simple Smile))) .Вие сте казали всичко. Simple Smile
Спешно трябва да им зачислят психиатър там-за всички до един.

# 1 947
  • Terra incognita
Взима се материал от задната част на главата и се трансплантира косъм по косъм. В обкъжението си имам няколко мъже с присадена коса. Нямам идея защо така му стои като снопове 🤔
Толкова са зализали  Виктор, че личи как са присаждани снопчетата коса.
Офтопик малко:
Присаждането със собствена коса ли се прави? Примерно, вземат от по-задни места?
Щото ми прилича на косите на куклите:

# 1 948
По FUE метод е присадена и на Виктор, ама на моя колега, който сади и той по тоя метод (в Турция, обаче), въобще не му личи, че косата е позиционирана на мястото си ръчно, а не е поникнала там по рождение.
https://bellissimoclinic.bg/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BF … 0%BE%D1%81%D0%B0/

# 1 949
  • Terra incognita
Основният проблем на Людмила е, че прави ужасни гримаси. Също така оголените венци (които явно вече е оправила) и кравешкия поглед. Ако не си кълчотеше така всяко мускулче по лицето, щеше да е направо търпима. Иначе прави точни коментари и оценки и не лицемерничи.

Общи условия

Активация на акаунт