Венета не може цял живот да се оправдава с детството си и да обвинява майка си!
Александра дори не ми се коментира. Но мисля, че тя най-много ще изгуби от участието си в това предаване, ако продължава да демонстрира и смята, че превъзхожда всички там.
Карина чрез неадекватната си самооценката затвърди усещането ми, че нещо й има, много дефицити.. инфантилна, налудничава, просто някак се рее там, мимикира странно.. Все пак мисля, че среща й предстои и продължавам да тая прашинка надежда за нормалност.
Малкото голямо Вики просто не знае нито как и какво да говори, нито как да се държи, затова в състезанията с регламент и правила, се чувства по-сигурна и се раздава.
Ния-Косара и то не знае какво се случва, а за PR се има..
Деница защо я мислите за умна не знам, изказът й е толкова елементарен, нищо не каза на срещата, върти някакви тривиални фрази.. изключително беден речник, който опитва да компенсира с дикция и “р”. Тъжно ми е, че си вярва, вярва също, че Виктор сам е избрал и подготвил срещата с нея! Трогната, а той все едно прекара един спортен полуден..
На Елвира книгата въобще не ме притеснява, вероятно е "направи си сам” отвсякъде, тиражче като от фотото за роднини. Всеки в днешно време може да издаде книга.
Марта пак за бившия си и детето, просто друго няма.. не мога да го броя това за достойнство. Но да, физическата й обвивка, обраното поведение, тембъра на гласа и топлата й красота все още я открояват.
Ева има +, че успя да се дистанцира, но отново ужасна прическа й бяха спретнали.
Людмила от ден едно се опитвам да се сетя откъде ми е позната, помня, че и Зиги май писа същото, но дали се е сетил?! Може би общи познати.. И продължавам да смятам, че е с връзки вътре и на това се дължи акцента върху нея, алогичната първа целувка..
Теодора няма да липсва. Но щеше да е хубаво да излезе наказателно Гергана. За мен не е красива жена, дори и да се абстрахирам от всичко останало, даже екзотична не ми е.. има леко “вампирски” зъби, точно като поведението й, но тъкмо видях, че е забелязано вече от господарите.
Дениз ще има среща със сигурност, смятам, че опитът й като ескорт, ще ни покаже, че може да комуникира на много теми. Сама като плака за Сираков, каза, че я е научил на много и фактът, че не е пипала нищо по себе си, говори, че разчита и на други качества.
То и Блага уж трябва да има опит, но просто не й достига сиво вещество и кара на милувки само. Стана ми мъчно, когато Александра грубо и директно й каза колко е тъпа и дори не направи опит да се защити. Наивитетът й със сигурност й е донесъл много болка в годините.
Нещо много взеха да повтарят и роклите, и аксесоарите.. дано обновят гардероба, или просто на мен вече са ми еднакви?!
Прическата на Виктор ще пощадя, че много му станаха съчувствията. Погледите и физиономиите му обаче все повече говорят за вътрешното му емоционално състояние, поумори се да играе човекът. Коментирате егото му и как очаква всички да го харесват, аз не виждам нищо такова!

Девойка в правилния и истински смисъл на думата, там е само Елвира, като и за това няма медицински сертификат, за да сме сигурни. 😃
Преди 3 години процедурата за садене на коса, струваше в Турция 10000 лева.