🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 824
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Изненадаа! Да видим кои ще изберат и какво ще означава това. Няма да са изгонени, да не би да станат първите в обединението, но е рано за такова?!

# 106
Все пак Бо предположи правилно кого са изгонили.
Интересното предстои. Какво ли ще стане със Зоран и Кари?

# 107
Тази нула на миската ме изненада. Излиза, че не съм прав, че Алекс има най-малко доверие в Ифугао. Джулиана я отвя Simple Smile
Като цяло странни резултати донякъде, особено за позицията на Йо, Бо и Док в класацията.

Изненадаа! Да видим кои ще изберат и какво ще означава това. Няма да са изгонени, да не би да станат първите в обединението, но е рано за такова?!
Трябва да мине още един съвет и да има още един изгонен според мен.
Виждам нещата така - 11 играчи от двете племена и отшелник в обединеното племе, след това един ще отпадне без да е член на журито, трима финалиста и осем човека жури.

# 108
Излиза , че в племената живата атмосфера и нагласата към участниците , е различна от представената ни след монтажа на нас.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 21:32 от ellis

# 109
Три племена по четирима играчи ще имаме, яко.

# 110
Физиономията на Мила беше веднъж като не я избра никой 😂.Коя се заяде с Алекс че не познах гласа?

# 111
Физиономията на Мила беше веднъж като не я избра никой 😂.Коя се заяде с Алекс че не познах гласа?
За нея това развитие на играта никак не е лошо в интерес на истината.
Най-зле е положението на Ванко, още повече, че Йо има и идол.

# 112
С това прекрояване на племена, прекрояват напълно хода на играта. Не съм сигурна, че ми харесва.

# 113
  • София
Мила се спаси, иначе щеше да си ходи. Определено е в нейна полза това, че не я избраха.

От Бонток очаквах да го подредят по-бързо, уж знаеха играта.

# 114
Зоран преписва, хванах един негов поглед към наредените кубчета на Ифугао Simple Smile
Ще го броим за находчивост Simple Smile

# 115
Да де,но тя не го знае.Мислеше че е много желан съюзник и рязко я сгромолясаха.

# 116
  • София
Да, не знам защо реши, че точно Зоран и Кари ще я искат. Явно няма реална преценка.

Не ми харесва, че третото племе е без име, да им бяха дали някакво.

# 117
Абсолютно се изложи отборът на “хитрягите”- Йо-та, Бо-та и Жълтурко. Другите дори няма какво да се коментират- сиви като банданите си- незабележими, с едно изключение.
Подобно на Ванко и докторът е абсолютната жертва при девойки- Ифугао.

# 118
Хубава като замисъл игра, но не се получи състезание. Просто две ?!? от племената не успяха да наредят елементарен пъзел. Заслужена победа на Ифугао, няма спор тук.

# 119
Безименните  ще им дойде  нанагорно.

Общи условия

Активация на акаунт