🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 980
  • 786
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В крайна сметка така както ги виждам нещата, всички са добре с това положение на нещата, защото всяко племе си има вече "сготвен" за гонене. Единствено Ганка и Карин няма да са доволни за загубата на Ванко, така че може и да саботират битката в полза на Бонток....
Все по-интересно и интересно взе да става... Няма празно направо! Страхотен сезон!

# 151
  • София
На Ивана и Драго - чинии, на Жоро - силова битка с 30 елемента. Smile

# 152
Аз пък нямам търпение да се разбие тяхната коалиция Йо-Бо и Зоран. Искам да ги видя в индивидуални битки двете момичета.До сега с игра,не могат изпъкнат.Да определено се справят с схемите и тактиките.
В другото тактическо дуо Ганка -Анелия усещам желание за победа и доста се раздават в игрите,имат хъс.
Йо-Бо имам усещането,че се песят силите,или толкова си могат.

# 153
Най сетне нормална и интересна игра за отшелническото място.Познах за разджуркването,Ванко хубаво ще си иде,ама ако загубят пак Зоран ще е следващия.

# 154
Жоро е като карикатура в тази игра.

# 155
  • София
Не мисля, че някой ще саботира игра, още пък повече Кари, защото след Док, е тя. За да пази Ванко, ще се изиграе като Жоро.

Браво на Драго!

# 156
Заслужена победа на Драго. Без интрига. Успех в живота на Жоро -  сам се изгони от играта.

# 157
Следва май обединение.
Поне така се разбира от анонсите.
Ще гледаме сблъсък между Ганка и Йо.

# 158
Радвам се за Драго!

# 159
Утре май двама отпадат,по един от загубилите племена и ще ги съберат с Драго.Интересна седмица наистина ще е.

# 160
Аз даже не следях тази игра, защото ми беше ясно, че Драго ще бие, дори без спойлер. За мен само това, че Жоро е все още убеден, че Кари му е пазила гърба и говореше на Драго да ходи на финал с нея, въпреки че 100 % тя и Ганка изпяха на Ванко целия му план и се включиха във фалшивото успокоение, че никой не му е ядосан за загубата и не е застрашен, говори достатъчно за това колко беше заблуден за нещата, които са точно под носа му. Дано поне сега вижда всичко.

# 161
  • София
Да и аз така чух - две племена утре на съвет.
Не мисля, че някой ще саботира игра, още пък повече Кари, защото след Док, е тя. За да пази Ванко, ще се изиграе като Жоро.
Тя Кари може и да не разбере...

# 162
Само едно племе утре ще е спасено.
Другите две гонят по един човек.
Следва тройна битка на острова и двама ще си тръгнат.
След което следва обединение.
10 човека от трите племена + отшелник. ( възможен е вариянт с двама отшелника, но е много по-малко вероятен според мен ). При тази конфигурация всеки изгонен от обединеното племе става член на журито, така че утрешните съвети са с много по-висока стойност от нормалното защото практически ще формират журито ( въпреки, че изгонените ще имат още един шанс в тройната битка между тях и Драго).

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 22:36 от Bengun

# 163
  • София
Зоран и Ванко ще стигнат доста напред, техният конфликт се превръща в основна сюжетна линия при монтажа, но пък може да са просто придружители на победителя. Ванко имаше конфликт и с Иван - хирурга, като цяло е ключова фигура. А Зоран определено получава "the comic relief edit" - най-забавният от всички, любимец на публиката. Само накрая да не придружават Драго на финал, цялото предаване ще се базира на техните междуличностни конфликти, а той ще е сигурният вот, удобен за всеки.

# 164
Много хубав епизод, страхотен сезон става.

Общи условия

Активация на акаунт