🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 33 013
  • 786
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Изненадана съм,че Анелия е масова любимка тук.Явно прашките дават резултат,защото
Нито в игрите,нито в стратегиите съм я видяла да блесни с нещо.
Участничка и изборът ѝ да носи изрязани бански беше защитаван в темата на едно друго предаване, не виждам нищо странно. Bowtie

# 136
Анелия, освен ако не го играе актриса е много наивна, ако си мисли, че е в добра позиция в съюз с Карин, Ванко и Ганка. Там центърът за мен е Ванко, който е приятел на Кари извън формата и "гадже" на Ганка. Ако изпаднат в неизгодна позиция като съюз, тя ще е първата шутирана без да им мигне окото.

# 137
Оле как ги изманипулира Йо-то 😂.

# 138
Браво на Йо, много силен ход от нейна страна. Има идол, отделно имат 3 гласа срещу Ванко, а с това решение направи всичко възможно той да не е спасен. Застрахова се по прекрасен начин за собствената си игра, без да се интересува от останалите две племена.

# 139
Оооо  Зоран е с черна тениска, утре  пускам тото.  Smile

# 140
  • София
Колко ли пъти още няма да има арбитър, този елемент става много ключов, ако ще го използват по този начин.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 00:39 от La Vikinga

# 141
Йоана направо загроби другите племена 😁. Реално те нямат какво да загубят от утрешната игра, дори и на практика да загубят. Даже бих казала, че за тях е по-изгодно да загубят, защото могат да изритат Ванко и съюзът между него и другите ще е toast, както казват американците. Друг е въпросът дали те знаят за съществуването на този съюз, но като видях колко бързо Йоана отряза опцията Ганка да е арбитър, би трябвало да знаят.

# 142
Мила тук просто нямаше какво да направи в интерес на истината. В момента играта вече не зависи от нея, в ръцете на миската и Денис е.
За Карин също не беше много добре загубата на глас ми се струва. Даде в ръцете на Ганка и Анелия заредено оръжие.

Йо ги надигра в този епизод, но не ми харесва, че един ако се заинати всички го отнасят. Хем е нормално да е така, хем нямаш ход с който да парираш такова поведение.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 22:39 от Bengun

# 143
  • София
Йоана направо загроби другите племена 😁. Реално те нямат какво да загубят от утрешната игра, дори и на практика да загубят. Даже бих казала, че за тях е по-изгодно да загубят, защото могат да изритат Ванко и съюзът между него и другите ще е toast, както казват американците. Друг е въпросът дали те знаят за съществуването на този съюз, но като видях колко бързо Йоана отряза опцията Ганка да е арбитър, би трябвало да знаят.
Знаят, нали коментираха, че Ванко и Гани са се влюбили. Бо чу тази част на съвета. Според мен затова Зоран избра Ванко, за да им разбие съюза.

# 144
Аз ли нещо недочух, но сякаш Владо каза, най-приспособимият с 1, а най-неприспособимият с 5... После се оказа точно наобратно, а и имаше с 0 точки...?! Ще си го върна като свърши, ама това можеха да го разяснят по- ясно. Ако са го сбъркали- егати излагацията!

# 145
  • София
Йо ги надигра в този епизод, но не ми харесва, че един ако се заинати всички го отнасят. Хем е нормално да е така, хем нямаш ход с който да парираш такова поведение.
Именно, чудя се още колко пъти ще се случи, след като видяха, че "може и така".

# 146
  • София
orez, на тях им разясняват по няколко пъти нещата, така че те са знаели правилното.

Според мен Йо и Бо нарочно една за друга няма да са си дали много точки, защото понякога този на върха го отнася.

# 147
Аз ли нещо недочух, но сякаш Владо каза, най-приспособимият с 1, а най-неприспособимият с 5... После се оказа точно наобратно, а и имаше с 0 точки...?! Ще си го върна като свърши, ама това можеха да го разяснят по- ясно. Ако са го сбъркали- егати излагацията!

И аз така чух, и ми стана странно после.

# 148
Класират ги по места - 1 за най-приспособимия, 5 - за най-малко приспособимия

После от Продукцията точкуват анкетите така според мен
1 място - 4 точки
2 място - 3 точки
3 място - 2 точки
4 място - 1 точки
5 място - 0 точки

# 149
  • София
Рейне , за първолаци викаш, да бяха дали за ясла пъзел та да го видим нареден
Ми да. От тези кофички с капак с няколко изрязани фигурки отгоре и трябва на всяка фигурка да се намери съответната дупка, за да влезе. Joy Че беше тъжно да се гледа как се мъчат.

Общи условия

Активация на акаунт