🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 33 043
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
Нямам против, че нещата се обърнаха, но съм против това, че безименните ще започнат от нулата, тоест те и без това са "нежеланите", а сега и ще са най-уязвимото племе, защото ще са по-изтощени сравнение с другите две племена и логично това ще значи загуби в игрите за имунитет. Можеше поне някакви основни неща да им бяха приготвили. Направо да ги бяха изгонили, ако предстои само тях да гледаме на племенни съвети.

# 121
Ся ще прозвучи като заяждане,ама Манка два пъти го нареди тоя пъзел.Айде първия Неделчо и помогна и я напътства,ама втория сама си го нареди.Да бяха ги въртели едно по едно пак щяха да го докарат,четири квадрата са.Добре че няма пъзели,явно са гола вода повечето.Тук мисля Ганка го нареди или Анелия,Кари почти през цялото време гледаше тъпо отстрани.

# 122
Логично беше, Зоран и Кари да станат част от новото племе. Нали уж ги избраха за най- приспособими.

# 123
  • София
Три племена, интересно. Ванко обаче, както беше в силна позиция в Ифугао, тук краката му така се клатят, че направо си е пътник на първия съвет.
Много ги пощадиха само с четири кубчета, а те и с това едва се справиха. Иска ми се по-често да им дават пъзели като част от игрите. Ама не като за първолаци. Въпреки че като гледам нивото, ще е... да речем забавно.

# 124
Двама ли ще напуснат днес?

# 125
Интересно ще пуснат ли трети идол за безименните. Понеже те завалиите са почти отшелници

# 126
  • София
Имам 9 страници за четене и първите 25 минути за гледане. Не ми харесва, че третото племе се казва "Безименни", можеха да му сложат име и пак да играят при лоши условия. За мен това наистина са аутсайдерите, може би без Денис.

Първият пъзел разкри нивото на всички, не искам да се подигравам, но малко ми е тъжно. Sweat Smile

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 22:14 от La Vikinga

# 127
Хехе .. "Оркестър без име" и "Оставаме" ... засмяха ме Simple Smile

# 128
Рейне , за първолаци викаш, да бяха дали за ясла пъзел та да го видим нареден

# 129
Алекс не си прави услуга в момента според мен. Напротив.
Но и пиша червена точка за това, че тръгна да говори с Мила открито на тема мъже и отношенията на Мила с тях.

# 130
Алекс се излага направо с тоя доктор, да не са го извадили от нея, та го има за толкова свой, та се изяснява с други хора за него?!

# 131
  • София
Опитвам се да съм обективна към Александра, но е просто смешна. Влязла в ролята на съпруга на Иван и държи сметка на това кой с кого спал. Laughing Само нея може да да я вълнуват подобни неща в Сървайвър, дори Джулиана е по-съобразителна.

# 132
Ох, Алекс. Откровена е до глупост чак 🥲 хем ми е симпатична, хем простичка, но не проста като проста, а просто безкрайно наивна за човешките отношения.

# 133
Резултата е видим - тримата от племето си говорят заедно, Алекс е сама във водата. Напълно красноречиво.

# 134
Е, Алекс е много зле. Където и да е, вечно първа мишена. Доктора е по-хитър, ама трудно ще се измъкне, освен с победи в битките

Общи условия

Активация на акаунт