🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 975
  • 786
  •   1
Отговори
# 300
Бравоо на момичетата и Доктора!
Дразнят ме коментарите на Зоран.
Дано Доктора намери идола.
Радвам се,че точно Noname продължават!

# 301
Голямо браво на Алекс и Мила.
Браво и на Йо. Държа доста, въпреки психоатаките.

# 302
Сега според мен Ванко ще намаже ските на Док и Драго на острова Simple Smile

# 303
Браво,Алексче..а така!:)Покажи им кой е "аутсайдер"Simple Smile

# 304
Доста иронично обаче - финална битка доктора и двете докторици. Joy

# 305
  • София
Любовта ... държи бамбук! Smiley
Последни останаха любовчиите замесени в триъгълник. Wink

# 306
  • София
Еее, няма тройна битка, жалко...

# 307
Стискаме ги.
А Ивана?
Рядко коментирам тази тема, но тялото и за годините и е напълно ок.

Забелязахте ли как Карин се ядоса за момент на Анелия и постоянното и говорене по време на играта ? Особено се видя, след като отпадна. Даже леко се тръшна, ядоса се според мен. Много спортна злоба има в нея в добрия смисъл на думата, трудно губи.

# 308
Александра ми е безкрайно симпатична. Че няма да спечели - няма да спечели, но прави всичко възможно момичето само да си проправи път поне още няколко дни. Браво и на Мила разбира се. Успя да използва негативните емоции и да ескалират в тази победа.

Иван пък много се изложи с тия тъпи реплики, но само от коментарите му по адрес на самата Александра, на която той хич не изглеждаше да се дърпа, а изведнъж едва ли не я изкара, че тя била лепката, бяха първите индикации, че е дребна душица.

# 309
Стискаме ги.
А Ивана?
Рядко коментирам тази тема, но тялото и за годините и е напълно ок.
И аз мисля така.

Много се радвам за Безименните.

# 310
Сега Зоран ако е играч...ще се сдуши с Ванко и ще изритат Йо или Бо.
Макар че силно се надявам Мишколъв да си ходи.Да видим на тоя племенен съвет дали ще се изпоти пак:)

# 311
Тая пък Мила с доктора. Струваше ми се, че Александра е тази, която си проваля играта, заради него, ама Мила имаше на сребърен поднос дадена от Денис и Джулиана възможността да се съхрани в играта, да изгради нов съюз, а тя отхвърли възможността и практически я прехвърли в ръцете на Алекс. И то за какво? За съюз с доктора, на който много хора са му вдигнали мерника и е със съмнително бъдеще в играта и за евентуален съюз с Ганка и Анелия, които май отдавна са я поставили на заден план като съюзник.

Поне Денис и Джулиана изглеждат адаптивни в мисленето си. Бързо усетиха, че Мила не е надеждна и веднага превключиха плана с участие на Алекс.

# 312
Сега хита ще е Док да намери идола и да изгони самосиндикално една от жените.

# 313
  • София
Като дете се впечатляах от самопредлагащи се за изгонване хора (Георги и Бъч самоелиминрайки се от играта за първи сигурен финалист, за да направят Светла такъв) - уау, колко благородно, днес не толкова. Smile

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 22:19 от La Vikinga

# 314
Сега хита ще е Док да намери идола и да изгони самосиндикално една от жените.
А дано. Макар че доктора падна надолу в личната ми класация.
Бих предпочела ако стане така, Кари да си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт