🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 871
  • 786
  •   1
Отговори
# 420
Добър ход от страна на момичетат в Ифугао щеше да е да излъжат доктора, че са намерили идола вече. Така щяха да си спестят той да го търси два дни и да се притесняват какво ще стане, ако го намери.

Точно, точно това очаквах от тях да го излъжат, за да не търси идола, но уви много са искрени и чисти явно трите, което не е лошо в живота, но в играта е жестока грешка.

# 421
  • София
Добър ход от страна на момичетат в Ифугао щеше да е да излъжат доктора, че са намерили идола вече. Така щяха да си спестят той да го търси два дни и да се притесняват какво ще стане, ако го намери.

Абсолютно. Докторчето продължава да се носи из предаването като някаква шматка, доста симпатична шматка, и щеше да им повярва каквото и да му кажат. Интересно, и той се самопредлага за изгонване от няколко епизода, но това не ни се представя като символ на героизъм и себеотрицание както е със Зо. Много наивно играе докторчето, още не е разбрал къде е попаднал. Прочете писмото за идола пред всички и щял веднага да им каже, ако го намери! А вие искате някой да направи, че и да подхвърля фалшив идол, моля ви се...

# 422
# 423
Докторът е много нахъсан, гори в играта. Страшно е амбициозен. Това го прави и лесна плячка.
Чак ми дожаля вчера за него: "Наистина ли щяхте да ме изгоните?"
Плюс това направи чудеса от храброст в играта. За едър мъж тази игра е изключително трудна. Поздравления!

# 424
  • Козлодуй
Според мен играта с кола е еднакво тежка и за жени и за мъже.

# 425
Аз си мислех, че по-едрите и силни хора имат предимство в тази игра, имайки предвид, че прътовете изглеждаха еднакви, но явно, че не.

# 426
  • Варна

Точно, точно това очаквах от тях да го излъжат, за да не търси идола, но уви много са искрени и чисти явно трите, което не е лошо в живота, но в играта е жестока грешка.

Искрени и чисти не са, просто не са се сетили, това е.

# 427
Според мен играта с кола е еднакво тежка и за жени и за мъже.
Мъжете са по-здрави в ръцете, но кръстовете повече ги заболяват, заради по-тежкият торс.

# 428
  • Козлодуй
Ами кръста на жените е по-уязвим заради бюста - не знам то си е до издръжливост и моментно психично равновесие Simple Smile

# 429
  • София
Според мен жените издържат повече на такъв тип болка и могат да се концентрират въпреки нея.

# 430
Няма Зоран да гласува за Йо. Той иска да е герой и да изхвърли Доктора. А после ще му трябва коалиция.
В момента са 13 човека. Твърде много за обединение. И ще отпадне само един.
Така че ще се извъртят още веднъж племената в игрите и съветите.
Така че Йо ще си пази идола.
Всъщност идеални са за обединение 12 човека. При толкова хора, още повече и с четна численост от число с много възможни делители ( 1,2,3,4,6 ) първия съвет ще се окаже супер интересен. Просто първия отпаднал няма да е член на журито.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 16:08 от Bengun

# 431
"намеса от страна на продуценти и режисьори, които непрестанно правят врътки и разбъркват хода на играта се цел да компенсират както липсата на интересни идеи, така и неспособността си да подберат качествени участници за настоящия сезон""
С тая част от мнението съм напълно съгласен.
Понеже коментирате Ники Мартинов...освен всичко,което сте казали за него...той беше и много силна индивидуалност.Точно такъв човек липсва в сегашния формат.И не говорим за типичния герой,защото той беше по-скоро нещо като лош гений и умееше почти всичко по-добре от останалите участници.Хем не го харесваш,хем му се възхищаваш.
Дяволо,хич не мога да те разбера теб с тая ти теория за възпитателния характер.Хрумва ли ти,че може пък зрителите да не искат някой да им налага разни модели какво да харесват.И че просто може скоро да няма друг бг сървайвър..примерно.Не може да сравняваш различни култури и да очакваш един модел да е еднакво успешен и на двете места.Не искам да правя директни препратки,но да кажем,че англо-саксите са различни от славяните в някои отношения...

# 432
  • Другата България
Ей това мен ме побърква. Нощес го писах.
Как е възможно, мотото на сезона е "Скритият идол", очаквах да има много "врътки", манипулации, надцаквания, надлъгвания и т.н. именно около идола, свързани с идола. Като видях как буквално са го сложили на зеленото листо, явна подсказка къде е, и никой нито го търси, нито го намира, един Дон Жуан се усети, ама мина и не го видя /дано го е намерил и не са ни го показали, но не вярвам, а го искам/....толкова интересно може да стане около този идол, ако се вкара мисъл и с него какво може да се направи, ако има кой да я вкара всъщност.
Лежат си трите грации, сигурни в оставането си, Жуан обикаля и търси, че и ще им каже ако го намери.... абе мацки, разходете се , намерете го, сложете в торбичката едно дръвце, та да изработите докторчето да гризне дръвцето....харесвам ги и трите, ама такава лежерност изяжда "глави", понякога и буквално. До момента за мен никой не играе с идола така, както трябва да се играе. Наистина жестока грешка, и някак ми се струва, че от трите - сега или поне скоро, това най-напред ще коства оставането на Ганка. За Карин вече писах, аз поне я виждам полуфиналистка, а защо не и финалистка.

# 433
Ей това мен ме побърква. Нощес го писах.
Как е възможно, мотото на сезона е "Скритият идол", очаквах да има много "врътки", манипулации, надцаквания, надлъгвания и т.н. именно около идола, свързани с идола. Като видях как буквално са го сложили на зеленото листо, явна подсказка къде е, и никой нито го търси, нито го намира, един Дон Жуан се усети, ама мина и не го видя /дано го е намерил и не са ни го показали, но не вярвам, а го искам/....толкова интересно може да стане около този идол, ако се вкара мисъл и с него какво може да се направи, ако има кой да я вкара всъщност.
Лежат си трите грации, сигурни в оставането си, Жуан обикаля и търси, че и ще им каже ако го намери.... абе мацки, разходете се , намерете го, сложете в торбичката едно дръвце, та да изработите докторчето да гризне дръвцето....харесвам ги и трите, ама такава лежерност изяжда "глави", понякога и буквално. До момента за мен никой не играе с идола така, както трябва да се играе. Наистина жестока грешка, и някак ми се струва, че от трите - сега или поне скоро, това най-напред ще коства оставането на Ганка. За Карин вече писах, аз поне я виждам полуфиналистка, а защо не и финалистка.

Да и аз това коментирах във видеото за епизода, че аз ако бях на жените като видя, че Иван започва да търси нямаше да спра.
Ясно е, че много неща не ни се показват, възможно е доста да са търсили, но все пак.
Очаквам в бъдещите сезони хората да са доста по усетени и да играят по добре с идолите наистина.

То не само с идолите, по принцип твърде много неща си споделят и са "обществена тайна" този сезон, може би само това е минуса, защото така всеки играе с полуоткрити карти.

А иначе за обединението, моля се да няма тази глупост дето първия не влиза в журито за финала - това ми е най-неприятното нещо като го видя в чуждестранните сезони. Стигнал ли си до обединението заслужаваш да си в журито и да гласуваш.

# 434
Вкус малко или много се възпитава, съгласен съм с Дявола по този въпрос. В ефир има Игри на Волята -те са до голяма степен аналог на първите ни сървайвъри в много отношения, най-важното от които е именно "доброто винаги побеждава" и много по-голямото значение на физическите качества на играчите за самата игра. Този сезон Сървайвър направи рязък завой в посока американски тип игра напълно целенасочено. Продукцията прави всичко възможно да разграничи Сървайвър от Игрите, предлагайки нов и различен продукт на пазара. За нас като зрители няма полза Сървайвър и Игрите да имат сходни концепции и като резултат да са близки по съдържание. Така както е в момента е идеално. Сигурен съм, че ще има нов сезон Сървайвър и през следващата година който ще определи съдбата на проекта.

Общи условия

Активация на акаунт