🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 871
  • 786
  •   1
Отговори
# 405
  • София
При Ники Мартинов единственият проблем за мен беше, че беше с вот накрая. Много променя това играта. Идеята на Сървайвър е точно в това така да надиграеш другите, че да не те мразят, да ти оценят качествата и да изберат теб. Като зависи от другите хора, се съобразяват дори и по-безцеременните играчи, ако искат да победят.

На мен ми харесват много играчи, които са сръчни, могат да палят огън, изобретателни са. Ако Драго беше отишъл по-рано на острова, мисля, че щяхме да видим повече такива неща от него.

Много хубав епизод, вчера как писахме, че е станало предвидимо за един съвет, но ето как Зоран обърна играта и сега вече не е сигурно. Той е от известните, но определено се радвам, че са го взели. Надявам се да не се откаже от смелия си ход. Може много да спечели с него. Мисли много ходове напред.
Вчера си мислихме, че ще е Ванко срещу Док, днес вече, ако Док намери и идола, ще гледаме Зоран срещу жена. Не вярвам да го направи, но вчера бяхме сигурни, днес играта е друга. Затова никой не трябва да се отказва, както направи Ивайло. Винаги може да се обърнат нещата.

# 406
  • София
Хората са различни, Кари каза не ми говорете, Мила каза, говорете ми, така ме надъхвате.

# 407
И аз се чудя защо пазят силните играчи. Накрая като останат няколко жени с Ванко, Зоран, Карин, Драго или доктора, е кой ще победи. То се видя, че даже в пъзелите не са много силни жените. Отдавна трябваше да са вдигнали мерника на силните играчи.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 13:08 от Анонимен

# 408
Точно, и също така, ако са на финал със Зоран или Карин, най-вероятно ще загубят при гласуването.

# 409
  • София
Пусната е нова анкета!

И според мен ще е палене на огън, защото на 90% игрите след съвети са именно такива. А нали този сезон концепцията е такава, да се следва американския модел, който е най-близкия до същината на нещата, каквото и да си говорим.

Коментирате за Ники Мартинов.
И аз му бях фен и ми беше любимец ама тогава бях малък и се впечатлявах как е сам срещу всички и ги бие един след друг. От продукцията нямаха друг изход тогава освен да му дадат победата, защото народа щеше да ги линчува иначе. Този сезон счупи всякакви рекроди за гледаемост у нас и то само заради Ники и невероятната му игра на острова. Не само победите, а най-вече как си застрои острова, направи си хамак, спалня, отводнителен канал, тъмни очила и какво ли още не. Цял хотел спретна. А и имаше много точно коментари за останалите, яко ги провокираше и дразнеше. Не бяхме гледали подобна игра в България преди неговата, а масовия българин обича точно такъв тип играчи. Ето защо и Юлиян стигна почти неговата популярност и стана пък лицето на ИВ, макар и без крайната победа. Хората харесват злодеи, но можещи злодеи. Да са дръзки, силни и харизматични и особено да успяват напук на останалите, които се опитват по всякакъв начин да ги изгонят, но не могат.
Този сезон с Ники, а и после със Занев и Таяк и геройската им абдикация и пак Занев с мисия за реванш и победа и трепещ наред на острова възпитаха цяло едно поколение българи да търсят и харесват именно това в играта. После пауза и дойдоха Фермата и ИВ, които продължиха този модел. Да си силен, честен, лидер и т.н. Но там вкараха и биг брадър елемента, който е крайно интересен за голяма част от зрителите и станаха още по-желани продукти. Хем яки игри и нацепени батки, хем силиконови бамбита, дразнители и т.н. режисирани скандалчета.

Така че в момента Сървайвър превъзпитава своята публика! И това не става от днес за утре. Трябва време.
Не очаквайте още с началото да успеят. За мен са положени едни добри основи върху които да се гради. Много скоро зрителите които плюят сега по Сървайвър ще им залипсва като започнат да гледат поредните скандално нагласени неща в ИВ при това много зле скалъпени и монтирани.
Трябва търпение. В момента Сървайвър не носи милиони от реклами на bTV, но носи имиджов престиж, което също е важно и се държи много на него, защото има други предавания, които да носят небходимите пари, а са много по-евтини (като халтурата Ергена). Така правят и в Холивуд. Правят филми, които носят милиони от приходи и така имат възможността да правят и по арт филми, които обират наградите и носят престиж на компанията.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 13:34 от Diavolo

# 410
  • софия
Присъединявам се към новата тема и се връщам да ви чета Simple Smile

# 411
Все пак симпатизирам най-много на Драго, тъй че срещу който и да се изправи ще стискам палци за него. Реално обаче ако не печели индивидуални имунитети и да се върне след обединението няма да се задържи дълго. Разбира се, нещата се менят както видяхме всеки епизод, тъй че с Алекс, Джулияна и Денис там, не се знае дали няма да си намери и той коалиция. Още повече, че след обединението всеки ще иска да е в голямата коалиция и да разбие чуждата, тъй че други играчи следва да са първа мишена.

# 412
Нещо май изпускам (или забравям.... ех, ЕГН...) и ще ви помоля да ми припомните. В началото ли Зоран е имал уговорка с Йо и Бо (Зоран: "Нямам проблеми да ги гласувам (ЙоБо 🤪), защото аз когато бях сигурен с тях, те ми обърнаха гръб").
Лично за мене Зоран е най-интересният играч... с всичките си плюсове и минуси. Интересен, защото е непредсказуим. 🙂
Често казано след обединението първи сезон на нашия формат стана леко скучен, защото там си ги гонеха по списък. Очакам сега да е доста по-различно.
Най-симпатичен от мъжете ми е Драго.
Най-харесвана от жените - Алекс. Въпреки нейната емоционалност и неприспособимост в такъв формат. Wink За мене тя е и най-красивата. Зряла красота. Другите момичета също са сладки... като Анелия, но по детски... шести клас, втория срок, голямото междучасие. 🤪

# 413
Нещо май изпускам (или забравям.... ех, ЕГН...) и ще ви помоля да ми припомните. В началото ли Зоран е имал уговорка с Йо и Бо (Зоран: "Нямам проблеми да ги гласувам (ЙоБо 🤪), защото аз когато бях сигурен с тях, те ми обърнаха гръб").
Да, в началото играеха заедно, после като разместиха племената, те се коалираха с Доктора.
Зоран беше на мушката, но го спасиха от Ифугао и затова изгониха Милен. След това не са били на съвет.

# 414
  • София
Добър ход от страна на момичетат в Ифугао щеше да е да излъжат доктора, че са намерили идола вече. Така щяха да си спестят той да го търси два дни и да се притесняват какво ще стане, ако го намери.

Outcast, отново добър разбор във видеото ти и аз смятам, че е страхотен ход от страна на Зоран.

# 415
Моят хипотетичен дуел е Йо и Карин.
Зоран ще завърти играта, подадоха му ръка момичетата, но усещането, че ще преметне една от двете ми се вижда реална, подлъга ги със самоинициативата да е на дуел, но има и доза мъжка солидарност към Ванко. Йоана му има доверие и няма да използва идола. Ванко и той я гласува, защото я усеща като по-силна и мислеща.
В другото племе, предчуствието ми е, че Доктора навръщане ще си е наместил очилата и ще забележи идола. Така Карин безгласна и гласувана.
Най-интересно ми беше, че дамите се чувстват супер сигурни и в двете племена. Дано умеят да палят огън. Smiley

# 416
  • Sunshine state
И аз искам подобен развой на нещата днес. А, дано!

# 417
Не мисля, че ще видим Йо в битка днес. Няма да я прецака Зоран. А и тя трябва да извади идола, особено, ако знае, че следва обединение и той вече няма да важи. За какво и е в джоба?

# 418
  • Sofia
Хората са различни, Кари каза не ми говорете, Мила каза, говорете ми, така ме надъхвате.
Ма то има разлика от говорене до говорене.
Едно е да ти дават информация какво се случва и съвсем различно-някой отстрани да ти намила "дишай,дишай".
Като че ли ще спреш,ако не те подсети...

п.п.
По въпроса за Николай Мартинов-аз съм един от върлите му антифенове и начина,по който му подариха играта /без да омаловажавам способностите му/.Но това вече го обсъждахме и се оказа,че май доста от пишещите тук са на същото мнение.Та,не е чак такъв всенароден любимец,какъвто го изкарват.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 01:15 от avi10

# 419
  • София
Няма Зоран да гласува за Йо. Той иска да е герой и да изхвърли Доктора. А после ще му трябва коалиция.
В момента са 13 човека. Твърде много за обединение. И ще отпадне само един.
Така че ще се извъртят още веднъж племената в игрите и съветите.
Така че Йо ще си пази идола.

Общи условия

Активация на акаунт