🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 955
  • 786
  •   1
Отговори
# 510
Някои играят със и за Зоран в по-далечен план.

# 511
Тея пък трите " светици"

# 512
И аз нямам търпение да надиграят Зоран и Мила,прекалено си повярваха нещо и двамата че са желани и незаменими.Не разбрах кое му е мъжкото на паленето на огъня.Не че харесвам доктора,ама Зоран я изкара тази победа и саможертва като подвиг голям.

# 513
Точно затова влязох да коментирам. Мила изобщо знае ли какво играе? Успех ѝ пожелавам в играта с Ани, Гани, Йо и Бо
Мъжка битка било 😂.Зоран много си повярва,Ванко яко ще ги хлъзне.
С нетърпение очаквам да го видя това, ще е гениален ход.

Мила пък ще играе с Ани, Гани, Бо и Йо???
WTF?
Ганка ще ѝ намаже ските.

# 514
Мислих, че Зоран е заблуден, но Мила съвсем ме уби с това, че вижда съюз между нея, Ганка, Анелия, па и Йоана и Борислава 😁 освен ако нямаше предвид, че ако не стане с Ганка и Анелия, ще иде при Йо и Бо, но поне аз разбрах, че говори за тях четирите заедно. Според мен това са най-малко вероятните хора, които ще попаднат в съюз.

Тая пък Анелия какво се възмущава, че Мила би я използвала и че тя не би направила всичко, за да спечели. Като гледам не и мигна окото да гласува за Георги (оправдан ход), за да не изглежда като предателка в очите на другите от нейната коалиция, въпреки че се слагаше за много близка с него, но Мила, ако стори нещо подобно с нея, едва ли не прекрачва границите...

# 515
Дано Драго да победи сега. Добре им се получи на ЙоБоЗо, спор няма. Трите грации да видим какви ще ги къдрят сега, а Мила хич не е стоплила на къде духа вятъра.

# 516
Потресен съм от Мила. След епизода пак ще си пусна разговорите , обаче ...
По-късно ще коментирам, сега не мога да намеря думи.

# 517
Е, Мила не правеше впечатление на умна жена та….

# 518
  • София
Обаче и Доктора предаде Мила.... Разказал всичко на другата коалиция.
А Мила страшна излагация... Нямам думи направо.
За битката на острова - и аз съм за Драго. И като гледам играта (от това което показаха де), мисля, че е негова, а не на Иван.

# 519
Smileнастръхнахте ли

# 520
Докторът би трябвало да е с по стабилна ръка и по спокоен,за операции се иска все пак,но пък съм за Драго дано не е само доминото и да спечели той.

# 521
И аз мисля, че играта е на Драго, Иван е много висок.

# 522
При редене на доминото височината е предимство принципно.
Жалко, че ги няма И&А да им пуснат ток Simple Smile Шегувам се Simple Smile

# 523
Мислех, че ще има мрежа, като във "Фермата", затова реших че височината ще му пречи.

# 524
Как се прецакаха, че не изгониха Ванко … не е истина 😀

Общи условия

Активация на акаунт