🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 969
  • 786
  •   1
Отговори
# 180
Ако може една анкета за кои двама си отиват утре да пуснеш Дяволо,би ми било интересно дали ще познаем без да сме виждали играта.
Присъединявам се към молбата.

# 181
  • Другата България
Още нещо забравих.
От доста време се мъча, и се мъча да се сетя на кого ми напомнят Бо и Йо.
С това, че постоянно са задено, че говорят заедно, че мислят заедно /в някои моменти/, че дори се допълват и си довършват изреченията.
На Елена и Стефания от първи сезон на ИВ.

Разбира се, онези бяха огън като физика и психика, тези засега са само стратегия.

Едитвам.
Относно аутсайдерите в трите племена.
Аз мисля, че това са Ванко, Дон Жуан пластико хирурго, и .....не, не Алекс.
Мила.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 23:40 от Merri_An

# 182
  • София
Мила.
И аз така мисля. И за утре давам прогноза, че ще са аут Мила и Доктора.

# 183
  • В светлината на слънцето
Пореден много добър епизод. Драго беше ясен победител според мен. Йо като нищо може да последва Жоро. Доста си повярва, а и амулет има, но привлече погледите и смярам, че при първа възможност ще я разкарат. Пък и така ще развалят тандема с Бо.

# 184
  • Другата България
Мила.
И аз така мисля. И за утре давам прогноза, че ще са аут Мила и Доктора.
Аз мога да кажа кои мисля, че няма да са аут.
От племената, не от острова на изкуплението, там ще е по-интересно.
Трите момичета от Ифугао, близначките от Бонток, Зоран и Джулияна.
Тези 7 човека ще са в обединеното племе според мен със сигурност.
Останалите са ми под въпрос, зависи от други неща, не само от представянето в игрите утре.

# 185
Интересен епизод беше. Определено щеше да е много глупаво, ако си бяха избрали арбитър, така че беше правилна стратегията им. Не мисля, че дълго ще гледаме 3 племена, може би само тази седмица.
Как смятам, че ще се развие седмицата:
Ще спечели Ифугао, Бонток ще изгони Ванко, а Безименните - Мила.

# 186
  • София
Survivor - епизод 13 (21.03.2022)

# 187
Първо, понеже цял ден чета за прашки и това как Анелия , то си поставих за цел да гледам в това с какво е обута днес. Ами - с къси гащи.
Ами не гледаш! Докато ядаха прасето беше с такива, но черни гащи.

# 188
  • София
Честно казано ясни са в момента застрашените от всяко от племената. Много зависи кои ще паднат първи в тази игра и нищо чудно да видим умишлен саботаж,  за да се спаси и/или изгони някой.
Като цяло мисля, че 3ката Йо, Бо и Зоран са най-сигурни, че остават, към този момент. Без арбитър, дори и само с два гласа, то Ванко отива към острова.

# 189
Джулиана и Денис не вярват на Алекс според мен. Залагам, че тя ще е жертвата при безименните. При Бонток е ясно - Ванко. При Ифугао е много интересно - Док е консенсусен вариант, удобен на всички. Но Анелия и Ганка имат шанс и да стрелят директно по Карин, но ми се струва, че няма да им стигне смелост за този ход, отделно трите дами постигнаха някакво съгласие за игра в група в един от разговорите.

Най-интересно за мен ще е да спечелят безименните и да гледаме истински драконов трибой между Док,Ванко и Драго за последното място в обединеното племе. За такова развитие и залагам, въпреки, че играта утре не предразполага за такъв изход.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 00:46 от Bengun

# 190
  • София
То Докторът, Алекс и Мила и без това бяха най-застрашени, само за Ванко е нещо ново.

Радвам се, че Йо зацепи, че не им трябват арбитри, сега очаквам Ванко и Иван да дадат максимума от себе си в играта.

Мила играе много странно, предложиха й директна коалиция и тя не я прие, сега Денис и Джулияна се чудят коя от двете да изгонят при нужда. Протягат ти ръка да си в мнозинството, другата не те понася и не можеш да играеш с нея и не им засвидетелства, че е с тях и все пак мисля, че Алекс е по-застрашена.

# 191
  • София
Изгледах последните два епизода зад кадър и изпитвам огромно уважение към труда на всички хора от екипа. И тези, които работят върху игрите, вдъхновяващи истории на хора, които са станали част от екипа по време на трети сезон, изпълнявайки една длъжност, а сега са продуценти на игрите, как всъщност са правили различни неща през сезоните, но всичко с желание. Мечта е да си част от подобна продукция.

# 192
Отделно утре играта е индивидуална от вид последния оцелял носи победа и спасение на племето си. Бонток може да не се напрягат, но Ванко ще даде всичко от себе си. Много добър подбор на игра в много точен момент - всеки един играч държи съдбата в ръцете си ( в случая над главата си )

# 193
  • София
Аз обаче забравих друго да изкоментирам. Какво излезе - че Бо се е усетила на съвета, че ще изгонят Жорката. Значи неправилно я подценихме....
И впоследствие решението на Йо да са без арбитри беше перфектно. Иначе при съвет гърми някой от тях тримата.

Изобщо, тея две момичета не спират да ме кефят. За пореден път се убеждавам, че нямат празен ход към момента.

# 194
  • В светлината на слънцето
Според мен Мила се вижда в обединеното племе, където вече може да играе в разни коалиции. Затова и не прие охотно протегнатата ръка. След обединението ще са интересни битките между групите. И едните Йо-Бо-Зоран, и другите Анелия-Ганка-Кари ще гледат да прецакат някой от коалицията, за да я отслабят. Ей тук си мисля, че ще падне Йо, веднага след като пожертва амулета.

Общи условия

Активация на акаунт