🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 966
  • 786
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Според мен Мила се вижда в обединеното племе, където вече може да играе в разни коалиции. Затова и не прие охотно протегнатата ръка. След обединението ще са интересни битките между групите. И едните Йо-Бо-Зоран, и другите Анелия-Ганка-Кари ще гледат да прецакат някой от коалицията, за да я отслабят. Ей тук си мисля, че ще падне Йо, веднага след като пожертва амулета.
При обединението настоящите идоли вече няма да важат. Ще пуснат нови.

А според мен Йо няма да падне веднага. Защото Кари не е точно с Анелия и Ганка. По-хлъзгава е. А към Йо, Бо и Зо JoyJoyJoy според мен ще се присъедини Денис, нищо чудно да придърпа Джулияна.... Плюс това не се знае кой ще се върне от острова. Ако е Драго, също си мисля, че ще мине към тях....
Та аз лично си мисля, че Ганкината коалиция ще е по-слабата, поне в началото на обединенито ...
Естествено, накрая всичко може да се обърне с краката нагоре.

# 196
Амулетът е до обединението. Ако не се ползва, изгаря. Поне така запомних.

# 197
Забравих да кажа, че в днешния епизод Ганка отново се изхили като се каза, че са изгонили Георги. За човек, който е бил тормозен в тийн годините, не личи да се е научила, че булиинга не е нещо добро, по-скоро е научила прийомите. Ако правех класации като на Дяволо, от двата плюса вече ми е отишла на единия минус.
Мила също не ми харесва, ако досега ми беше неутрална.

# 198
  • София
Според мен Мила се вижда в обединеното племе, където вече може да играе в разни коалиции. Затова и не прие охотно протегнатата ръка. След обединението ще са интересни битките между групите. И едните Йо-Бо-Зоран, и другите Анелия-Ганка-Кари ще гледат да прецакат някой от коалицията, за да я отслабят. Ей тук си мисля, че ще падне Йо, веднага след като пожертва амулета.
Да, но към този етап те не знаят, че следващият път отпадат двама, а знаят, че ще има два съвета. А това е доста време, трябва ѝ временна коалиция, за да стигне до обединеното. Те не са я карали да се врича. Тримата не бяха близки и в старото племе, така че едва ли някой го и очаква. За мен си е слаба игра от страна на Мила. Директно ѝ предлагат да гонят Алекс.

Алекс и тя пък с този доктор, държи се като влюбена ученичка. Какво има да се обясняват с Мила.

В Йо и Бо не виждам злоба, те на всички осе усмихват, да сигурно и тях ще ги надиграят в даден момент, но самата игра им доставя истинско удоволствие. В лайфа си признаха, че с Жоро са ги надиграли на съвета.

# 199
На мен лично не ми допада да са 3 племена.
Иначе браво на Зоран, избра си Ванко, хем да има друг силен мъж и да печелят, хем да им развали коалициите, хем пък и с доктора не мелят брашно. Чудесно се получи. Simple Smile

Карин ми харесва като играч, но всъщност играе ролята на злодей, непоколебима е, не се трогва, ни да забие нож в гърба, ни от детенцето на Милен, ни от нищо. В даден момент, при индивидуалните игри ще им изиграе лоша игра да я пазят, с лека ръка ще ги отвее другите жени, мъжка сила има.

Според мен ще си тръгнат доктора и Мила. Дано е така, че Мила ми е много неприятна. И Ванко да си тръгне, няма да ми липсва, даже май доктора ми е по - приятен от Мила и Ванко.

Джулияна, която още отдавна щяха да гонят, сега ще го играе от финалистите! Боже мой! 😳
И как готино се коалираха с Денис, браво.

Алекс вече не я харесвам, то хубаво честна, но глупавичка е. Не й върви социалната игра. Спокойно можеше да дръпне Денис на страни, да се опита нещо да направи, тя тръгнала с Мила да говори, като уж си стиснаха ръцете, а се мразят взаимно.

Беше ясно, че Драго ще бие. Браво! Браво и как го посрещна, как мило се държа и св разделиха приятелски. Леко ми е мъчно за Жорката.
Защо не дадоха такива игри на кифльоча Ивана!?😡
Ивана като си тръгна и едно довиждане, успех не им каза.

# 200
  • Sofia
Доста интересен епизод тази вечер.
Още като каза Владо,че остават по четирима в двете племена и още четирима отделно,ми присветна,че ще има трето племе.
Зоран много хитро дръпна Ванко първи-хем силен играч,хем бушон.
Йо също с много добър ход след това-да няма арбитри.
В този им вид,при евентуална загуба в племената,за мен застрашени са Ванко,Док и Алекс.Освен ако някой от Док/Алекс не намери идол.Тогава ще стане интересно.
Общо взето,май от цялото това разджуркване Ванко е най-ощетен.

На играта за награда се изненадах.Очаквах Бонтог да спечелят.Уж най-мислещите там,едни кубчета не можаха да наредят...

На острова беше ясна ситуацията.Браво на Драго!
По начина,по който го изпрати Владо накрая,не останах с впечатлението,че ще има още битки,но ще видим.Другият вариант е битката да е тройна.

п.п.На избора на племената ми се стори,че Йо беше малко изненадана,че избраха Бо преди нея.Май тепърва ще има да се изненадва.
Още на първия им лайв /аз само него съм гледала/ ми направи впечатление,че Бо каза,че много се е чудела кое от двете племена да избере,когато остана последна.Каза,че и в другото също е имала с кого да играе.За мен определено тя е по-харесваната от двете.

# 201
За съжаление има ги и такива като Ганка. За тях проблемът не е съществуването на тормоза като цяло, а просто това, че те са се оказали жертвата, иначе няма да имат нищо против те да са в ролята на "насилника", който упражнява превъзходство, или както искате го наречете. То за това и ви казах, че дори трогателната й история за тормоза, който е преживяла яко смърдеше, когато я завърши с репликата за магазинерките и по-точно сравнението си с момичетата,които са я тормозили. Тогава даже си казах, че едва ли гледа долу на хората с подобни професии, просто искаше да докаже нещо, но колкото повече я слушам и гледам, толкова повече си мисля, че наистина може да си въобразява, че има някакво превъзходство пред "простосмъртните".

То па да ти имам грандоманската професия. Не омаловажавам труда на програмистите, но вече не е тази професия от преди години, когато малцина имаха уменията, знанията и възможностите да я работят, и то на всичко отгоре се учиха сами общо взето. Сега е далеч по-достъпна професия и занаят, та да ми се прави на голямата работа с тоя злорад смях и пренебрежение ще кажеш собственоръчно проектира ракети за НАСА - ари, бегай 😁

# 202
Българскиот Сървайвър УМРЕ - оле, оле, оле!!!
Бих казал, че най-накрая при шестия опит се роди Joy

# 203
  • Sunshine state
Айде сeга, бил умрял бг сървайвър.. . Глупости!
И на мен не ми хареса разделението на 3 племена, ама пък ще е интересно, поразместиха се.
Изкефи ме на Мила физиономията като не я избраха. 🤣

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 03:31 от Pupitka

# 204
  • София
Пореден отличен епизод!
За пореден път ме изненадаха с неочакван ход, който разбърква играта и я прави още по-напрегната и интересна броени дни преди обединението. 🙂

Реално най-прецакан от това решение на продукцията е Ванко, но това е положението. Все пак има идоли, арбитри, игри и т.н. Има ходове и пред него, но определено от трите племена е в най-тежкото положение именно той. След това е Иван и най-накрая е Алекс, че дори и Мила в по-малка степен.
Според мен, Йо и Бо умишлено си дадоха ниски оценки, защото на този етап от играта не е много добре да си избиран за нещо и да имаш някаква тежест. Не знаеш какво могат да ти сервират. Ако направят нов лайф (тази неделя би трябвало да има) ще ги питам какви оценки са си писали една на друга.
Отличен ход на Зоран! Хем взима силен играч, хем бушон, хем разбива коалицията му с Ванко. Три в едно! 🙄

Това разделение дойде дюшеш за безименните. И поне за трима от тях. Мила също би трябвало да се радва, защото Йо и Бо щяха да е отстрелят. Но на нея не и стана приятно, че е при аутсайдерите. Цялото и поведение излъчваше една досада и чувство за превъзходство над останалите в новото и племе, което може да и изиграе лоша шега ако Денис и Джулиана проявят малко хитрост и далновидност. Ако Денис е гледал американските сезони (а той е) би трябвало да се пробва да наговори Джули да отстрелят Мила. Ако не я изгонят им пиша слаб 2 и на двамата. Друг е въпроса, че аз лично като зрител не искам да си тръгва Мила. Дано сглупят и изгонят очевидния бушон, Александра. Александра ме разочарова. Ново племе и тя отново е аутсайдер в него. Дори не прави опит за някакво коалиране и мислене в играта. Вместо това придърпва Мила да се обясняват за Доктора. Тц тц.

Утре не вярвам да има саботиране, всеки има малко или много спортен хъс и някои хора забравят за стратегиите като започне играта. Това си е и психология. Инстинкт. Поне двама човека със сигурност няма да саботират и това ще са Иван и Ванко. От безименните също Мила и Алекс ще играят на макс. Имам някакво усещане, че играта ще се спечели от Мила или Алекс/Джули. Абе залагам на жена от безименните. По-скоро Мила и така ще донесе победа за племето си. И Док и Ванко си заминават! Ако имаме трибой между Ванко, Драго и Иван ще е черешката на тортата. Дано им дадат яка и тежка мъжка игра! Лошото е, че двама много добри играчи ще си тръгнат точно преди обединението, но това е играта!
Ганка и Анелия също имат възможност да елиминират много силен и коварен играч в лицето на Карин, но няма да посмеят, те не са хищници като Йо и Бо, а и си мислят, че са в силен съюз с нея, което аз лично не го виждам...

Относно идолите. Според мен търсят идолите, но в монтажа не ни го показват, защото е без успех. И няма време просто за 70 мин. епизод в който наблягат на отношенията и коалициите + игра, а понякога и две игри в епизод.
Трябва да са луди да не търсят скрит идол, абсурд е това. Но явно, че не се намира толкова лесно и така.

Относно Йо и саботирането на избора за арбитър. Отличен ход от нейна страна. Сега ясно е, че по този начин настрои още повече останалите срещу себе си, но по-добре така отколкото да спасят Ванко и да си отиде неин човек. А то Ганка така или иначе не я харесва (меко казано) и ще се опита да я елиминира. Там вече знаят, кои са двете силни коалиции и кой стои в дъното им. Така че този ход на Йо беше необходим. Иска, не иска, това е положението. И никой няма право да и се сърди.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 03:01 от Diavolo

# 205
Ще пиша преди да чета. В мен започва да се заражда голяма неприязън към Йо. Грозновата ми е доста,
Но има тяло и мозък. За съжаление нито веднъж, ама наистина веднъж не съм видяла да се проявява в игрите. Даже Джулката се справя по-добре. Струва ми се страшно комплексирана и влязла тук да върти интриги. Което си ок (надиграй). Но си е хванала Бо, как, кога и защо е започнала много преди началото.
Бо не е глупава, дано се усети.

Аз мнооооого се радвам на участници с ум, стратегия, но поне в една битка да се раздадат. Абсолютни сървайвър инвалиди, дошли да печелят само със злоба, като Йо нико не биха ми спечелили уважението.

Яд ме е за Жорката те с Драго показаха, какво е и битки и отношение.

# 206
  • Sunshine state
И аз не я харесвам Йоана. Една студена, пресметлива ми се вижда.

# 207
Хареса ми снощния епизод и на мен, и въобще не усещам кога минава времето. На последните реклами мислех, че има поне още едни след това, но уви.

Изкефих се много на победата на Драго, но друго не съм и очаквала. Жорката горкия никакви физически качества няма. А тениската му беше кошмар, права беше за това Маргарита - ами изпери я, може ли да ходиш така.

# 208
Йо и Бо много ми напомнят на Йори и Ваня. Йо е привидният лидер, вниманието и хейтът пада изцяло върху нея и тя ще е първата мишена от другата коалиция, всеки ще иска да отреже главата на змията. Такива играчи са водени от егото, искат да изпъкнат като лидери, но нямат шанс да бъдат крайни победители. Бо е много по-харесвана ( включително и от мен) и накрая ще бъде в много по-изгодна позиция. И не случайно(поне от това, което се излъчва), доста повече ходят да си говорят и коалират с нея, отколкото с Йоана.

# 209
Вярвате ли ми, че от време на време се връщам на първи пост и правя сверка коя точно беше Йо, коя Бо... 🙄 Ами, че на тях и фамилиите им сходни, едната Върбанова, другата Върбичкова! 😆

Общи условия

Активация на акаунт