🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 893
  • 786
  •   1
Отговори
# 315
Яд ме е, че Зоран прави така.

# 316
  • София
Абе тоя Зоран кво му става, ще вземе да направи някоя беля ...

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 22:33 от Каlista

# 317
Заради лошия монтаж знаех че Александра сама си сваля пръта,един вид е последна,в случая последните две от едно племе. Мила е доста глупава и затова ще я изхвърлят при първа възможност.На какво основание държи на Ганка и Анелия и на доктора?Това са две различни коалиции,абе Денис като нищо ще си направят една коалиция,ако дойде и Драго ще е доста интересно.Дано го намери доктора този имунитет,да видим Карин срещу Ванко.Не вярвам Зоран да излъже двете кокошки,все пак знае че имат и имунитет,няма да рискува според мен,не му стиска.

# 318
  • София
Според Жорката имало повече храна отколкото е очаквал.
Малко мръсно прави на играчите следващите сезони - като нищо ще намалят още храната Expressionless
Всъщност, това се вижда с просто око - всяка седмица имат игра с награда - храна и след това дори загубилото племе получава храна от колибата на преговорите.

# 319
Постъпката на Зоран е залог на едро на черно/червено.
Може при печалба да спечели поне един член в алианса, но като цяло  Йо и Бо нямат доверие на Ванко и печалбата не си струва. Техните погледи са насочени към миската и Денис. Отделно Ванко оферира гласът на Карин, която също от своя страна има планове и разчита на Ванко за тях. И според мен между Карин и Ванко Карин би се наложила с кого да играят. За мен постъпката на Зоран е глупост, продиктувана от желанието му да си разчисти сметките с Док.

# 320
Боже, Зоран! Откъде му хрумнаха тея геройства не знам? Или иска лично да се изправи срещу Доктора

# 321
Бо добре му налива мозък в главата в момента.
Защото е права - цялата стратегия да няма арбитър е насочена към изгонването на Ванко. По този начин най-малкото се проявява като играч, на който не можеш да разчиташ да следва общата стратегия винаги. И съм сигурен, че на Йо и Бо ще им светне сигнална червена лампичка.

# 322
Ванко е много просто парче. Не е за това предаване.

# 323
  • София
Аз вярвам, че Ванко държи само на Карин като съюзник. Но другите обещания, които сега си дадоха - smoke and mirrors. Trollface

# 324
Не мога да реша дали Зоран е глупав, или е опит за обратна психология.

Борислава много ги усеща нещата, но не разбирам защо сама не повдигна темата за близостта между Ванко и Ганка, а се фокусираха толкова върху Кари.

# 325
Кари ще разкара Йо и Бо при първа възможност. Двете се прецакват. Трябва да гласуват срещу Ванко без да казват на Зоран.

# 326
Ванко е прекалено праволинеен на моменти. Но даже и да беше излъгал и гарантирал гласа на Кари момичетата нямаше шанс да му повярват. Те искат да привлекат Джу и Денис. Ванко си е бита карта в това племе.
 Още нещо. Мисля, че Йо ще използва идола върху Зоран за да се застрахова допълнително и ще прати Ванко на битка даже само с глас от Бо. Това очаквам от нея.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 22:32 от Bengun

# 327
  • София
Лошото е, че всичко остана за утре Disappointed

# 328
Кари ще разкара Йо и Бо при първа възможност. Двете се прецакват. Трябва да гласуват срещу Ванко без да казват на Зоран.
Да, обаче едната няма глас

# 329
Мисля, че Йо ще използва идола върху Зоран за да се застрахова допълнително и ще прати Ванко на битка. Това очаквам от нея.
Ами ако я изгонят? Тя няма да може да гласува.

Общи условия

Активация на акаунт