🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 862
  • 786
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
О, за идолите пиша от епизод първи, когато Алекс го намери и оповести публично, и Карин  го разнесе от злоба на всички. Че и самата Алекс не криеше. После с подсказката.....като се сетя как и къде се криеха тези подсказки от намерилите ги участници, само и само никой да не разбере, тия нашите намират и четат публично, и остави това, но и като прочетат публично, никой не отива да търси...., или пък не ни го показват, ама пък това е груба грешка и пореден фал на монтажа ако не го правят, затова мисля, че тия нашите просто не търсят. Някак прекалено са сигурни в коалициите си, в уговорките си, в приятелствата си, малко хора вкарват мисъл - именно тези, които ги няма никъде откъм физика и спортни качества. Един Ивайло се спотайваше, като намери идола, въпреки, че се оказа после случайно той пък го открил...ей на, той пък дори не го е търсил, отишъл до тоалетна и го намерил....но и той се раздрънка на приятелите си и се знаеше после. Сега да видим Йоана как ще го отиграе, дано ме изненада поне тя.
Що се отнася до "полуоткритите карти", те са си направо открити, това да се раздрънкаш, че си си идол автоматично те прави мишена, теб и съюзниците ти, защото във всеки момент може да го дадеш на някой от тях.

# 436
О, за идолите пиша от епизод първи, когато Алекс го намери и оповести публично, и Карин  го разнесе от злоба на всички.
Когато Карин събираше въпроси за подкаста си и написах въпрос на тази тема. Дали е видяла идола и е смятала да се върне по-късно сама да го вземе. И ако не го е видяла защо реагира толкова негативно на намирането му от Алекс. Ще видим ще получим ли отговор скоро Simple Smile

# 437
  • София
Завоят не е чак толкова рязък, последният сезон "злодеите Йори и Ваня" надиграха героите. Има обаче много голяма дупка във времето и хората забравиха, появиха се нови предавания и се наложи друг тип предаване. Ако между двата сезона, имаше още 2 сезона последвотални, щеше естествено да си се получи.
Сървайвър няма да се върне в първоначалния си вид, защото няма логика, няма смисъл да ходиш там, ако не си най-силният, а зависиш изцяло от съплеменниците си дали ще те изгонят, жена също няма да има смисъл да участва. В ИВ е друго, там имаш битка и тя определя кой ще отпадне, така че има вариант за връщане. Ако Сървайвър не им е на сметка, няма да се върнат назад, няма смисъл, защо да дават толкова пари и да е копие на такова, снимано в България. Има два варианта, или ще успеят и ще се пробват поне още един сезон, или приключва.

# 438
  • София
Няма да приключи.
Дори на инат ще карат. И ще имат успех с подобна добра работа. Този сезон така или иначе е опипващ почвата. Продължават в същия дух и същата концепция и ще успеят. Просто догодина малко по-харизматични личности, по-малко познати на този и онзи и най-вече да канят хора, които са запознати с играта и ще я играят както трябва.

# 439
  • Варна
Ей това вече ми е мечта, да видя  отново риалити с обикновени хора, никому познати.

# 440
Това вече ми се струва по-трудно като желание. Последователите на играчите в социалните мрежи играят в полза на популярността и на формата. Затова аз съм умерен оптимист, но ми се струва, че със сигурност отново ще има няколко по-добре познати лица между участниците според мен.

За мен е достатъчно да поработят малко повече с монтирането на кадрите ( примерно едни пет минути на епизод чист бит, да няма така монтирани игри като примерно тази с тунела ) и особено с монтажа на промотата. Промотата са много бездарни, ако от тях човек може да научи хода на събитията. А техните в по-голямата си част са такива през този сезон.

# 441
  • София
Този сезон е едно голямо фиаско.
Няма силни личности, няма нищо.
Шушо мушо и това е.

# 442
Рано ми се вижда за обединение ако са 12,аз защо разбрах че днес отпада един директна елиминация след съветите и само един отива срещу Драго и пак днес ще отпадне и от тамошен двубой някой?Тоест си остават един отшелник,едно племе с 4 и две с по трима,общо 11 човека,тамън за обединение.Не винаги първия отпаднал от обединеното племе става първи човек в съвета,абе тази и другата седмица ще са много интересни.

# 443
Рано ми се вижда за обединение ако са 12,аз защо разбрах че днес отпада един директна елиминация след съветите и само един отива срещу Драго и пак днес ще отпадне и от тамошен двубой някой?Тоест си остават един отшелник,едно племе с 4 и две с по трима,общо 11 човека,тамън за обединение.Не винаги първия отпаднал от обединеното племе става първи човек в съвета,абе тази и другата седмица ще са много интересни.
Има два варианта.
Първи вариант. Един напуска след загуба в мини дуела директно без среща с отшелника и един след битка с отшелника. Така остават 11 човека за обединението.
Втори вариант. Победителя в бързия дуел се връща при племето си, а загубилия отива на острова за битка с отшелника. Тогава ще имаме 12 човека обединение.

# 444
Не казаха ли, че победителят се връща в племето си, а загубилият отива на Острова?

# 445
  • Варна
Не казаха ли, че победителят се връща в племето си, а загубилият отива на Острова?
Да, каза го Владо снощи.

# 446
Точно така, единия, който "запали огъня" се връща в племето директно, а другия отива при Драго на острова.
Това малко не ми се нрави - двама, които ще бъдат изгонени, но могат да се завърнат скоро.

# 447
Ааааа ... това съм го изпуснал. Значи 12 Joy

# 448
Хайде и аз идвам тук, за да коментирам формата, тъй като във ФБ почти няма активност в страницата, а тук ми изглежда много приятно местенце.🤗
Та, по темата, довечера никак не ми се иска да гонят нито Ванко, нито Доктора. Зоран с Йо и Бо само за никъде не е, при Ифугао е същата работа без Иван, дори и с Кари. Иска ми се Анелия да си ходи, че никакъв стратег не е и в игрите не е особено добра в последно време.

# 449
И аз не съм го чула.Какъв е смисълът да гонят двама и единият да се върне малко след това?Затова Зоран е толкова нахъсан и убеден значи че ще се върне и само симпатии ще спечели от самопредлагането си.

Общи условия

Активация на акаунт