🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 862
  • 786
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Вие забравяте,че има един извънредно напуснал.А планираните игри трябва да се изиграят.
Вероятно това е причината за третото племе.В понеделник очаквам пак да станат две.

# 451
В списанието Биограф изпълнителният продуцент Ангелина Белчева е описала много подробно за сезона, за избора на хората вътре, за времето, за избора на локация, за разделното събиране на отпадъци и засаждането на растения, ако нещо е унищожено случайно, за абсолютно всичко. Много е интересно. Карамазов също има доста отделено време. Както и разбира се Ваня Дж.
Мога да снимам или да препиша разни неща, ако ви интересува.

# 452
  • Другата България
Да, аз бих прочела.

# 453
В списанието Биограф изпълнителният продуцент Ангелина Белчева е описала много подробно за сезона, за избора на хората вътре, за времето, за избора на локация, за разделното събиране на отпадъци и засаждането на растения, ако нещо е унищожено случайно, за абсолютно всичко. Много е интересно. Карамазов също има доста отделено време. Както и разбира се Ваня Дж.
Мога да снимам или да препиша разни неща, ако ви интересува.
Снимай статията с телефон и качи снимките, ще е голямо удоволствие да я прочета. Мерси много предварително.

# 454
  • София
Аз като че тук намерих линк към статията.Наистина много добра!
Денси,това ли е?
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/angelina-belcheva-direktor- … vLIGEsGdvY4HFrKOk

# 455
Да, това е.
Ще снимам за Владо и Ваня.

# 456
Да, страхотна е тази статия. С удоволствие я препрочетох отново. Мислех, че става дума за нова статия Simple Smile

# 457
Не са много 12 човека - справка с предните сезони на БГ Сървайвър - имало е по 12 даже 14 в обединеното. Баш другата седмица ще е, след тази врътка която ни предложиха.

# 458
  • Sofia
Скрит текст:
Добър ход от страна на момичетат в Ифугао щеше да е да излъжат доктора, че са намерили идола вече. Така щяха да си спестят той да го търси два дни и да се притесняват какво ще стане, ако го намери.
Точно, точно това очаквах от тях да го излъжат, за да не търси идола, но уви много са искрени и чисти явно трите, което не е лошо в живота, но в играта е жестока грешка.
Ей това мен ме побърква. Нощес го писах.
Как е възможно, мотото на сезона е "Скритият идол", очаквах да има много "врътки", манипулации, надцаквания, надлъгвания и т.н. именно около идола, свързани с идола. Като видях как буквално са го сложили на зеленото листо, явна подсказка къде е, и никой нито го търси, нито го намира, един Дон Жуан се усети, ама мина и не го видя /дано го е намерил и не са ни го показали, но не вярвам, а го искам/....толкова интересно може да стане около този идол, ако се вкара мисъл и с него какво може да се направи, ако има кой да я вкара всъщност.
Лежат си трите грации, сигурни в оставането си, Жуан обикаля и търси, че и ще им каже ако го намери....
Скрит текст:
абе мацки, разходете се , намерете го, сложете в торбичката едно дръвце, та да изработите докторчето да гризне дръвцето....харесвам ги и трите, ама такава лежерност изяжда "глави", понякога и буквално. До момента за мен никой не играе с идола така, както трябва да се играе. Наистина жестока грешка, и някак ми се струва, че от трите - сега или поне скоро, това най-напред ще коства оставането на Ганка. За Карин вече писах, аз поне я виждам полуфиналистка, а защо не и финалистка.

с глас се смея

Много пъти сте писали за идола,та затова не съм коментирала,но точно същото мисля.
Даже снощи коментирах вкъщи,че американците,още не стъпили на острова,хукват да го търсят,без да знаят къде е и има ли го изобщо.А наШте...,трагедия.Ще е хубаво,както са много спокойни,точно заради идол някой да изгърми.Ама надали...Дето вика Мери,Жуан// ще им казва.
Да им го даде направо... ooooh!

п.п.Статията наистина е страхотна,бях я чела преди.
Денси ,и аз ще се радвам да снимаш за Владо и Ваня.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 18:28 от avi10

# 459
  • София
Като се сетя старите сезони колко пъти съм гледала. И имаше защо.
То и това ще го догледам, като съм почнала.

# 460
  • Другата България
Да, страхотна е тази статия. С удоволствие я препрочетох отново. Мислех, че става дума за нова статия Simple Smile
И аз я прочетох, благодаря много.
Ави, направо съм от снощи.
Ръсел намираше идоли под път и над път, без указания, без подсказки, без да коментира, без да говори, без да споделя с цялото кралско воинство, че и преди това да дойде да им каже, че ще им каже....
Разбира се, винаги може да излъже, и не само той, обаче като го гледам Жуан-чо, изобщо не му е минала тази мисъл през ума.
А както казва Анджи /от статията по-горе/,
Цитат
Но в крайна сметка след всички игри, изпитания, силови двубои и физическо изтощение трябва да докажеш, че най-тренираният ти мускул е… мозъкът.
При Жуан специално е наблегнато на друг вид тренировки. Всъщност да видим де, да не вземе да ме опровергае довечера и да си посипя главата с пепел, въпреки, че не го вярвам.
Много ме разочароваха и момичетата, очаквах поне Анелия да се раздвижи за този идол.

# 461
  • София
Аз съм много доволна,че си имам категоричен фаворит.
Днес предприех отчаян ход да влезна в ИГ Simple Smile и го последвах.
Зоран-симпатичният луд Simple Smile
То не се спря този човек.Анелия,благодаря ти,че го спаси на онзи съвет!
Инак щяхме да слушаме постоянното намилане на Йо и Бо-нищо лично,но дотяга.Също драмите на Ганка,гладната Карин.
Между другото аз не й повярвах на скалъпения разказ.Тя е много по-млада от мен,а аз съм имала цветнокожи съученици и изобщо това отдавна не е проблем.Ето една Прея,при това от Люлин Simple Smile как с усмивка разказва за детството си,че е играла и Снежанка в детската градина.
Тази всенародна любов към Карин е твърде нездравословна.Ами като толкова я обичат,защо не се наредят,тя да им посочи кога да напуснат и накрая с екзалтиран поглед да впишат името й за единствен оцелял.
Зоран така ме забавляваше вчера,върна им фабричните настройки на Бонток. Simple Smile Колко сериозно репетираше палене на огън и колко е добър в това...Значи ,когато беше срещу Георги на този пост нарочно се е забавил ,мхм Simple Smile
Да видим как ще се развият нещата довечера.

# 462
До сега по лесно и открито място не съм виждала.Той мина покрай него камерата дори не трябваше да го фокусира,направо си се виждаше сивия плат сред зеленото алое.Само трябва да погледнеш надолу.Пълни аматьори са нашите в търсенето,колко дена вече седи и подсказка имат,абе...

# 463
Ето статиите
Скрит текст:

# 464
Ами те Анелия и Ганка могат да си разделят гласовете между Карин и Иван, а Карин няма глас и идолите гърмят след обединението. За какво да се напъват те? Карин обаче има за какво да се оглежда.

Общи условия

Активация на акаунт