🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 847
  • 786
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз не виждам нещо нагласено в полза на Зоран засега. Личи си, че е подготвен, това е играта, която се дава на съвет, все пак е тъмно, няма много опции. Палене на огън се дава и при равенство и при финалисти, така че си беше съвсем очаквано това да е играта. Добър ход от негова страна.

# 586
  • София
Аз не виждам нещо нагласено в полза на Зоран засега. Личи си, че е подготвен, това е играта, която се дава на съвет, все пак е тъмно, няма много опции. Палене на огън се дава и при равенство и при финалисти, така че си беше съвсем очаквано това да е играта. Добър ход от негова страна.
Аз също не виждам нищо нагласено, просто смятам, че е стигнал напред във формата и затова му отделят повече екранно време и виждаме голяма част от случващото се през неговите очи и тези на Анелия, да речем. По принцип имат еднакво количество кадри и синхрони с участниците в повечето случаи, но защо да ни занимават с някой, който ще отпадне скоро. Например от Пейо взеха всичко възможно, посвещавайки му целия първи епизод, някак си беше ясно, че това ще е всичко от него, докато Зоран си е централна фигура, дори и в епизодите, в които неговото племе не е застрашено.

# 587
  • София
Аз базирано на поведението на някои хора в инстаграм си правя доста изводи за това, което следва. Нищо конкретно като събитие, но по-скоро кои изглеждат близки и е малко вероятно да са се предали един друг и кои сякаш странят малко. Само (добре проучени 😁) догадки от моя страна, така че ще ги запазя за себе си, за да не са евентуален спойлер, ако се окажат верни.
Между другото и аз много се колебаех да напиша нещо подобно. Отдавна наблюдавам инстаграмските "закачки" и също съм си изградила мнения за предстоящи коалиции. Вероятно подобни на твоите. Grinning Но да, също смятам да си замълча....
Е, най-вероятно не сме и единствените Joy

# 588
Жалко, че го има този тъп спойлер и моето предположение от преди час явно не е вярно.
А защо спойлерът да се отнася точно за играта в понеделник, а не за някоя следваща индивидуална битка (снимана по светло 🤪).

# 589
  • Sunshine state
За мен ще изгонят Драго, за съжаление. Дано не съм права, но веднага си го помислих като показваха анонса за утре.

# 590
Не знам дали въобще ще има битка за индивидуален имунитет в понеделник,той им показа огърлицата,но каква игра ще разиграят след купона,половината очевидно почерпени и не в кондиция?Не мисля че ще е Драго,залагам на Денис.Чакам и аз анкетата когато можеш Дяволо.

# 591
  • София
Ще е жалко да изгонят Драго, целият сценарий с кравата ще отиде по дяволите Simple Smile
Аз приемам Кари като българка, много е красива и интересна жена. Дразни ме с поведението си още от първия епизод, когато раздрънка за идола на Александра. Все повтаряше как първа го видяла, все едно очакваше да й кажат "ок тогава, вземи го ти".
Още веднъж, днес кравата направи епизода Simple Smile

# 592
Сега за думите на Мила.
В разговора между Ганка, Анелия и Карин точно Карин слушаше много повече, отколкото говореше. Док не знам каква игра е играл, но раздрънка наляво и надясно плановете/идеите на хората около него. Силно физическо кречетало, което си намери майстора в лицето на Драго. Реално Анелия и Ганка разказаха всичко което Док им е казал на Карин, като насреща не получиха никаква друга информация.

Думите на Мила, че е готова да играе и с двата алианса са шокиращи на пръв поглед, и доста по детски глупаво наивни. Мила не е в силна позиция в момента, въпреки, че си мисли, че е. Ако не и е светнала лампата след избора на племената не заслужава да е във финалните трима-четирима играчи. От друга страна Мила няма да търси съюз с Алекс и Джулиана със сигурност, което я прави идеален трети във всеки алианс. Всеки алианс би искал бушон така или иначе.

Според мен Карин ще потърси съюзник в лицето на Мила в един момент, защото ми се струва наясно със ситуацията около Бо/Йо и Ани/Гани. И ми се струва, че Мила ще съумее да балансира точно от трета позиция и на двата алианса играта си. Поне като план изглежда трудно осъществим, но добър.

Скрит текст:
Жалко, че го има този тъп спойлер и моето предположение от преди час явно не е вярно.
А защо спойлерът да се отнася точно за играта в понеделник, а не за някоя следваща индивидуална битка (снимана по светло 🤪).
Това е без значение. Факта е, че спойлера прави първоначалното ми предположение грешно.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 00:04 от Bengun

# 593
  • Другата България
Аз нямам време да следя ИГ, дори и профилите им не знам кои са, но дори и да имах, не бих, защото искам поне малко да ми е интересно, освен, че сама разсъждавам само по видяното от епизодите и изграденото мнение въз основа на тях. Така като знам какво следва и ми се губи тръпката. Четох, че Ганка и Ванко са гаджета в момента, но пък може да са се гаджосали след предаването. Официално. То и без да знаех, че са се гаджосали вече писах, че на Ванко ще му е много трудно след големия разкрач, който е направил между двете коалиции.

# 594
Може би най-слабият епизод от началото на сезона. Какво да му коментира човек. Ще отбележа тоталната неориентираност на Мила с кого играе. Тя явно още не е зацепила, че на никой от Бонток и Ифугао не е първи избор. Ще я ползват един-два съвета за глас, после ще я отстрелят без да им мигне окото.

Драго го окъпаха, пък после го метнаха на кравата. Ама че късмет.

Утре ми се струва, че епизодът ще е също толкова скучен.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 10:52 от Дидичка

# 595
Думи на Анелия от чата ми с нея. Имам разрешение да ги споделя тук

Цитат
"Видях във форума, че много хора са разочаровани, че не търсим идола, но това че не е в епизода, не значи, че не обърнахме цялата гора. 😃"

# 596
  • Sofia
Аз съм леко разочарована и доста изненадана. Всички рязко изтъпяха с тия клетви, доверие, заявления за достойна игра и т.н. Само Зоран и Кари в момента играят наистина пресметливо, много са хитри. И ако Карин е тихо/мълчаливо пресметлива, то Зоки е точно обратното – шумни и "открити" полит. кампании си прави Smile  И яко му се връзват. 
Почти всички днес дрънкаха страшни глупости. Предусещам, че в обединението може да се хлъзнат и да започне едно гласуване по симпатия/антипатия, вместо с мисъл и стратегия. Дано не съм права!
В Йоана ми е надеждата да се опомни и окопити. За нея и Борислава ще е най-удачно да се коалират с бившите сиви. Хем ще имат числено предимство, хем сивите не са харесвани, щото и за компанията на финала вече трябва да се мисли лека полека. Който е умен и предвидлив, Ванко, Кари, Зоран трябва да са му първи мишени, ама на дали...

# 597
Аз пък донякъде разбирам Мила че сменя коалициите, все пак я въртяха къде ли не из племената. Ако Ганка/Ани и Йо/Бо бяха в различни племена дали нямаше и те да се присламчат към нови хора...

# 598
  • Sofia
Аз пък не разбрах къде го държаха Док цяла нощ след съвета,докато го изпратят на другия ден да играе с Драго... newsm78

А Драго не е лошо да преосмисли с кого ще играе от тук нататък /ако остане след понеделник/.

п.п.И смисъла от образуване на ново племе за ден и половина много не го разбрах…

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 01:31 от avi10

# 599
Зоран ❤️
Драго ❤️

И все пак малко ме е яд за Доки, имаше още какво да покаже.
Щях да се радвам, вместо него да си тръгне Ванко, Кари или който и да е от Безименните.

На открит вот мишени ще са Джули, Алекс, Драго. Ако Джули има имунитет, надявам се Алекс да изгърми, а Драго да остане.

Предполагам, че Зоран, Бо, Йо, Ванко, Карин, Ганка и Анелия ще изгонят всички останали и след това по между си, кой с имунитет и т.н. ще има обрати. Аз бих изгонила Карин, че ме дразни. Но реално ако са умни ще махнат Зоран (моят фаворит) или Ванко (също силен играч)
Джули ще се задържи с Алекс и Денис. Мила, Драго - единаци, макар тя да не го осъзнава. Дано си тръгне Алекс в понеделник, не Драго (другия ми фаворит).

Общи условия

Активация на акаунт