🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 843
  • 786
  •   1
Отговори
# 615
И потенциален победител като се има предвид колко тачен типаж е.
Ами ако успее да ги преметне що пък не! Те пък да не му се дават.

# 616
Така е- Зоран е хлъзгав тарикат, чийто хоризонт е дългосрочно оцеляване. Доказателствата в тази посока са коментирани вече. Трябваше му враг, антипод/а това се получи физичедки даже/, намери го в лицето на Доктора и успешно го въвлече/ не че Док усети, помогна му даже/.
Питам се, сега кой ще му изпълнява тази функция занапред? Дали няма да е Драго, ако остане?
Не харесвам изобщо Зоран, нещо “мазно” в него ме отблъсква, но е удобен и интересен за този формат.

# 617
Да не говорим, че имам усещането, че Ванко е в играта, за да остане възможно най-дълго и по този начин да си направи още реклама. Предвид, че е възможно да се познават с Карин и евентуално със Зоран преди предаването, е нормално да не чувстват заплаха в негово лице. Т.е. един сигурен глас за тях и допълнителна подкрепа.

Всички това, разбира се, е в кръга на спекулациите.

# 618
Не наглостта и безпардонността, а откровеността, стигаща до наивност се харесва, поне на мен. За мен хубавото на Зоран е, че е открит и не ти плете интриги зад гърба, докато ти се усмихва, като учтивото момче. Поне не  на тези, с които играе. Учтив и възпитан е доктора, но се върти, като фурнаджийска лопата и мята кал и вина по другите без да му мисли много. Аз предпочитам да ми се сопат, но да са истински с мен.

И мен да бяха пратили срещу доктора на огъня щях да го бия. Беше неподготвен точно за тази игра. Би бил страхотен участник в игри на волята.
така де, точно това имам предвид. Просташкото поведение е типично и харесвано в България масово, включително и от жените. По света били лицемери понеже са възпитани, това е масовото схващане, даже се стига да ги обвиняват понякога възпитаните  в педали, понеже не налитат и не са агресивни.
Друго си е като не ти хареса някой да го псуваш, а може и да го набиеш, случва се често в родината.
Какви са тези възпитани маниери и лицемерни трикове..

# 619
# 620
  • Sofia
Не си падам по конспирации, та няма да спекулирам, а и ми е все тая. Нямам и нищо против да спечели Зоки, и макар да не му симпатизирам, ми е интересен за гледане много. Аз засега нямам изявен фаворит, любопитно ми е как ще се развие играта и кой какво ще покаже, какви ходове ще направи. Дори ми е леко все едно кой ще победи, засега, но пък има време някой да ме спечели. Сезонът е супер.

# 621
По телевизията видях ново промо, на което се видя каква е играта за имунитет и - естествено - се видя при гласуването някои от участниците, които не са се спасили (не носят огърлицата). Няма го още във Фейсбук.

За епизода: стана точно това, което НЕ исках и като зрител, и като фен. Казали сте всичко за основните събития, аз само ще кажа, че Док е един от малкото примери за това как силен играч отпада рано, защото няма късмет: 1) да намери идола 2) противника му да направи силен ход 3) първата му плочка да падне 3 пъти. Грешните ходове не доведоха до изгонването му, единствено липсата на късмет и стечението на обстоятелствата, които не можеше да контролира.

Аз също си мисля че ще вкарат Острова като елемент, но може би този път ще е таен. Не ми се иска от една страна, но може и да е интересно.

Мисля си, че ще изгонят предвидим играч, например свободният електрон Драго. Лесно би било да изгонят и Мила, Джулиана си заформи симпатизанти (Денис + Йо и Бо), така че ме съмнява да е тя.

Според мен Йо и Бо ще си обърнат гръб със Зоран точно заради Ванко - Ванко иска да ги гони, те искат да играят с тях. Зоран може би ще предпочете да заеме страната на Ванко, защото му е по-лесен за манипулиране. Ще видим. Колкото и да е интересен Зоран, ми е неприятен като личност и не искам да го гледам на финал.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 11:55 от Clouded Mind

# 622
Не си падам по конспирации, та няма да спекулирам, а и ми е все тая. Нямам и нищо против да спечели Зоки, и макар да не му симпатизирам, ми е интересен за гледане много. Аз засега нямам изявен фаворит, любопитно ми е как ще се развие играта и кой какво ще покаже, какви ходове ще направи. Дори ми е леко все едно кой ще победи, засега, но пък има време някой да ме спечели. Сезонът е супер.
Сега и аз така се чувствам. Нито изпитвам изявени симпатии към някого, нито изявени антипатии /големите ми дразнители вратарчето и Ивана отпаднаха/. За всекиго ще ми бъде жал ако си отиде и общо взето ми е все тази кой ще остане напред. Много е приятно да се наблюдава по този начин подобно шоу.
Продължавам да залагам на Кари за финалната двойка/тройка.

# 623
Усещането ми е, че ще махнат Мила. Също не мисля, че Йо и Бо ще предадат Зоран, понеже изглеждат привързани към него, а освен това без него ще станат пушечно месо.

# 624
Също не мисля, че Йо и Бо ще предадат Зоран, понеже изглеждат привързани към него, а освен това без него ще станат пушечно месо.
Няма и да си го помислят. Мисля, че им взе страха.

# 625
Това гласуване всъщност ще е доста интересно, защото няма да могат да се наговорят предварително за кого да гласуват. Евентуално ще има няколко човека, по които ще стрелят.

# 626
Зоран ми беше по-симпатичен от Док, но тези колажи и това подигравателно отношение не са ми по вкуса. Доста е злопаметен и отмъстителен. Добре че си върза гащите с Йо и Бо, иначе щеше да продължи с тъжните муцунки по съветите само, за да бъде спасен.

# 627
  • Другата България
Аз също имам някакво да го кажем предчувствие, че Зоран ще изработи Бо и Йо, или обратното - резултатът ще е, че той ще се "прехвърли" в другата коалиция. Струва ми се, че Зоран ще предпочете да играе с Ванко, който според мен категорично ще се присъедини към Кари, Ганка и Анелия - и заради Кари, и заради Ганка. В резултат на това Зоран ще се врътне, и тогава ми става интересно как ще играят Бо и Йо, и с кого най-вече. Дано Драго не е първия отпаднал от обединението, защото и той даде заявка за тази коалиция, която става доста голяма и ако започнат да отстрелват останалите в този състав биха продължили още няколко седмици. После става сложно. Първоначално т.нар. свободни електрони ще се напъват най-много за индивидуален имунитет, дано се осеферят и търсят и идола, дано го има и елемента с острова. За да е по-завързано. Но продължавам да смятам, че Зоран "ще се наиграе". Такива като него не стигат финал, по-вероятно е Кари да го направи, което продължавам да си го мисля, отколкото той. Никой до момента не вижда заплахата в нейно лице, което е много груба грешка.

# 628
Играта, която им е за имунитет, си има специален захват, така че да издържиш по-дълго. Да видим дали профитата Бо и Йо са си написали домашното Wink.

# 629
  • USA
Зоро играе играта така,както трябва да се играе.
Бил мазен,хлъзгав… и от човека на дъното стана човека с картите в ръце.Ето,стратегиите му действат и го виждам на Финал.

Мила също я виждам да се намести някъде.Силна е в игрите и очаквам поне още 4-5 участници да отпаднат преди нея.

Общи условия

Активация на акаунт