🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 798
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
  • Козлодуй
Гледах внимателно промото никъде не видях подсказки - всичко е добре скрито и не си личи някой да има предимство Simple Smile

# 706
А, личи, личи точно накрая кой е с имунитета. Тъй че ако не искате да се спойлнете, не гледайте!

# 707
Аре стига с тази бездарност монтажистиииии  !!!!
Аман !!!
За какво изобщо го пуснах промото Sad
Ясно се вижда каквото трябва да е скрито.

# 708
Вижда се ясно кой е с огърлицата.
Много аматьорски монтаж. Губи се всякакъв съспенс така.

# 709
  • Козлодуй
Аз не виждам - добре ще гледам пак Simple Smile

# 710
Наблюдение от промото за сл. седмица
Скрит текст:
струва ми се, че Драго носи огърлица след играта и си е спечелил имунитет

Господ здраве да ти дава и тук-там някой друг любовник 😂
😁😁😁

Драго каза нещо за Алекс, когато говореше за възможни коалиции, но убий ме не мога да сетя какво точно. Но знам, че се учудих,  защото изглежда, че Алекс му има голямо доверие. Ще търся видеото да чуя какво каза.

# 711
Ох, пак ли! Нарочно ли го правят или са страшни некадърници? Няма да гледам!
Моля и вие не се издавайте! Hands Pray

# 712
  • София
Още не са качили новото промо на сайта на Сървайвър, а почти не гледам телевизия и е малко вероятно да го засека, така че ако някой се сеща по време на кое предаване са го давали, ще каже ли, за да си го върна? Искам да видя дали има някакви жокерчета какво ще стане, че 3 дни са много време Grinning
Има един голям жокер Wink Иначе пускат промото в сутрешния блок на БТВ, между рекламите

# 713
Наблюдение от промото за сл. седмица
Скрит текст:
струва ми се, че Драго носи огърлица след играта и си е спечелил имунитет

Господ здраве да ти дава и тук-там някой друг любовник 😂

Само да няма дъжд от спойлери сега:)

# 714
Всички монтажисти на промотата заслужават много дълга поредица от възвратно-постъпателни движения там, където слънцето не огрява никога.

# 715
Даа, вижда се кой е наистина. Но по телевизията не може да се улови, аз спрях на стоп кадър там, където дават всички участници. Изгубих 10 минути да ги запомням кой как е облечен, защото мислех, че не се вижда хубаво, а то се показва съвсем ясно Grinning
С "просто око" се виждат няколко участници, които са без имунитет.

Поредна издънка, но аз съм доволна, защото нямам търпение до понеделник Grinning

# 716
И аз като Зоран, какво да се мъча да мисля, като другите са го измислили...първи скучен епизод. Доктора си е наивник раздаващ го стратег. Очакваше някоя от дамите, хаха, дори попита Зоран прецакали ли са го. Wink
Не съм гледала американските Сървайвъри, кажете ми толкова много "материал" ли се предоставя за огън? Чух, че условието беше съчките да не опират въжето, но с влакната които трупа Зоран след като запали огъня...да му бяха дали една запалка да държи под въжето. Не че Иван имаше шанс, но някак ми се стори "битка" без правила.
Във втората игра Док си беше вече афектиран колкото и да се стараеше да е спокоен. Първата му плочка трябваше да е по навътре, а можеше и да почне от другия край, условието беше  по 1 плочка на курс.
Да видим Драго ще оцелее ли днес. Simple Smile

Българска работа, и Зоран жабна само кокосовите влакна които бяха  много нещо направи пламък и би.
В US Survivor не съм виждал толкова материал за палене на огън.

# 717
Да де, ама Иван имаше същите материали. Да беше наклал и той един голям огън с много кокосова слама.

# 718
Да де, ама Иван имаше същите материали. Да беше наклал и той един голям огън с много кокосова слама.

Иван гледаше като индианец пишеща машина, какво да кладе.Smile

# 719
  • Sofia
Ама вие наистина ли хем не искате да знаете какво се случва,хем гледате промотата?!
Почти винаги има какво да се види.
Макар че,в случая,ако наистина не се спре на стоп-кадър,трудно се забелязва за какво става въпрос.

На Иван и аз му се чудех.Как реши,че това,дето го е наредил на дъното на чинийката,ще му свърши работа...Thinking

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 18:24 от avi10

Общи условия

Активация на акаунт