🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 822
  • 786
  •   1
Отговори
# 720
Това винаги ми е било странно в Сървайвърите. Винаги има някакви хора, които стигат до финални петици, четворки, тройки и още не могат да правят огън и започват се се учат деня преди играта... а пък да кажеш, че са мега заети там и не им остава време да се упражняват, ами надали имат кой знае какви задачи. Дет се вика от любопитство се пробвай и се научи, кога друг път ще ти се падне.
Не ги дават много, много, кой каква роля изпълнява чисто битово в племето, което мен ме дразни честно казано, ама карай.

avi10 е права, хем никой не иска спойлери, хем повечето май се изредихте да изследвате клипчето. Grinning

# 721
И аз не гледам промота, даже бързам да сменя канала, когато свърши епизода и дават кадри от следващия.
Надежда за монтажиста няма, ако за толкова години не знае как се прави промо, няма и да се научи.

# 722
Изгледах и аз промото, и нищо не видях. Но съм спокойна, че други са видели. 😁

# 723
  • София
Същата работа Simple Smile Три пъти го гледах,слагах на пауза-не виждам и не виждам.
Монтажистите изглежда такива като мен  ги имат за базов зрител Simple Smile

# 724
  • София
Аз обичам промота и спойлери, даже това последното ме успокои Simple Smile

# 725
И аз обичам промота и спойлери (отварям ги всички), ама съм кьорава и нищо не видях на последното промо 😁

# 726
  • София
И аз обичам промота и спойлери (отварям ги всички), ама съм кьорава и нищо не видях на последното промо 😁

Еее, виж пак де

# 727
Аз си направих екстра скрийншот, за да видя Grinning

# 728
  • София
Аз промото не гледам точно заради некадърен монтаж.
В понеделник се надявам поне една от двете  основни групи да се сети, че сега е момента да се изгони силен играч, за да се отслаби другата. При открит вот да кажем, че няма да посмеят да стрелят по основното ядро на другата коалиция, но поне по периферията така да се каже. Лично според мен сега е момента да отстранят Карин, Зоран, Ванко или Мила. Те дори и да не са в никаква коалиция (а все пак са) са и по-опасни в игрите чисто физически. Драго и Александра също не са слаби в игрите, напротив, но като единаци са потенциални съюзници и/или по-лесни за изгонване в последствие.

# 729
Според мен освен индивидуалния имунитет е важно и кой пръв ще гласува открито.Реално той ще даде насоката и по нея ще се водят всички,няма как да се наговорят предварително въпреки че хич няма да се учудя ако си оправят коалициите на масата пред всички 😂.Драго може да е с имунитет заради острова,имало е такива случай при сливане че първия път не могат да гласуват за отшелника заради дългата изолация.

# 730
Според мен освен индивидуалния имунитет е важно и кой пръв ще гласува открито.Реално той ще даде насоката и по нея ще се водят всички,няма как да се наговорят предварително въпреки че хич няма да се учудя ако си оправят коалициите на масата пред всички 😂.Драго може да е с имунитет заради острова,имало е такива случай при сливане че първия път не могат да гласуват за отшелника заради дългата изолация.
Пишат ги на листове, не ги казват (като в Игри на волята), така че няма да могат да се променят вотове в движение.

# 731
Всички гласуват едновременно, няма такива простотии като в Игри на Волята. Едновременно пишат на хартия името на човека, срещу когото гласуват.

Редакция
Интересни отговори от Йо на различни въпроси
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 20:42 от Bengun

# 732
Интересни отговори от Йо на различни въпроси
Скрит текст:

Много я харесвам Йо, за мой срам не помня имена и все я бърках с Бо. Макар, че харесвам и двете, Йо ми е една идея
по-симпатична,но все гласувах за Бо.Relaxed
Йо и Анелия са ми фаворитите. Драго и Алекс също, но мисля, че са с по-малък шанс да оцелеят.
П.П. Мисля, че Зоран е добутан до финала заедно с Кари , но все пак имам мъничка надежда някой от моите фаворите да ме опровергае.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 23:38 от sineva 1

# 733
Всъщност това което повечето от нас коментирахме (включително и аз), че този, който бъде изгонен в понеделник няма да е член на журито не е точно така, защото сега се светнах:
Нали останаха 12 човека. В смисъл, в момента са толкова 4+4+3+1. Предполагам, че трима ще са финалистите, даже го приемам по дифолт. И така, 12-3=9, т.е. нечетен брой. Журито ще е от 9 човека, така че първия отпаднал в понеделник ще е първия член на журито, който ще яде и пие на корем и ще плюе по останалите. 🙄😏
Девет се дели без остатък на три. Вероятността да са деветима е практически нулева.
От много време залагам за трима финалисти и осем в жури.

# 734
  • София
Всъщност това което повечето от нас коментирахме (включително и аз), че този, който бъде изгонен в понеделник няма да е член на журито не е точно така, защото сега се светнах:
Нали останаха 12 човека. В смисъл, в момента са толкова 4+4+3+1. Предполагам, че трима ще са финалистите, даже го приемам по дифолт. И така, 12-3=9, т.е. нечетен брой. Журито ще е от 9 човека, така че първия отпаднал в понеделник ще е първия член на журито, който ще яде и пие на корем и ще плюе по останалите. 🙄😏

Да, 9 делено на 3=3,
може да стане 3+3+3
Така че да, първия изгорял на явния вот (не очаквайте истински явен вот, тип ИВ) ще е последния отпаднал от играта, т.е. първия член на журито ще видим след следващия истински съвет.

Общи условия

Активация на акаунт