Револют

• 117 793
  • 1 081
  •   2
Отговори
# 705
Може и да си прав, ЧревоУгодник. Аз не тегля и не знам кой банкомат има собствена такса и кой не.

# 706
  • София
Пратих тийна на лекар и му казах да изтегли пари от банкомата за мед. бележка. Тя ЛЛ и без да плати ще му даде бележка, на следващият път плащам две Simple Smile
Детето е само с Револют. Обажда ми се, че е пристигнал до ДКЦто и ще тегли. Звъни втори път "Мами, пише ми че ще ми вземат такса. Прати ми 3 лв още".
Декември месец беше. Не помня банкомата на коя банка беше.

# 707
Лятото ползвах Револют за теглене на пари от банкомат на Пощенска, защото в забутаното населено място това беше най-близкия на десетина километра радиус. Два пъти се получи, но после нещо зацикли, мисли няколко минути и я изплю. И край повече да я приеме. Месец бяхме там.

Сега с тези такси, нещо съвсем ще престана да я ползвам. Още повече, че декември ми иска и ЕГН-то, за да ме "отчете" пред данъчните. Човек ще каже, че големи пари въртя, а то аз по-габровски спестявах от таксата за теглене Stuck Out Tongue Winking Eye

# 708
Револют ли ти иска ЕГН? На мен не, а плащам само с нея. Другата карта я ползвам за зареждане на Револют, нищо не плащам.

# 709
Не си ли качвахте личната карта, когато се регистрирахте в Револют? Защото аз, да.

# 710
Всички качват лична карта, така че те имат ЕГН на всички. На мен ми искаха ръчно въвеждане на ЕГН /или данъчен номер/ като тръгнах да гледам търговията с акции. Явно там трябва да декларират нещо допълнително..

# 711
Здравейте,
Как стои въпросът с превода на по-големи суми, например над 4-5000 лв? Например ако искам да преведа от моя револют в революта на майка ми подобна сума? Казаха ми, че има вероятност временно да се блокира картата, за да се уточни произхода на средствата, някой има ли такъв опит?

# 712
Всички качват лична карта, така че те имат ЕГН на всички. На мен ми искаха ръчно въвеждане на ЕГН /или данъчен номер/ като тръгнах да гледам търговията с акции. Явно там трябва да декларират нещо допълнително..
Там вече трябва да подпишеш документи между теб и брокера, който ползва Револют. Мисля че за това трябва да се попълни ЕГН или данъчен номер. Както и дали си или не си гражданин на US.

# 713
  • Сф
Здравейте,
Как стои въпросът с превода на по-големи суми, например над 4-5000 лв? Например ако искам да преведа от моя револют в революта на майка ми подобна сума? Казаха ми, че има вероятност временно да се блокира картата, за да се уточни произхода на средствата, някой има ли такъв опит?

Много зависи какви са ти месечните движения по сметакта. Ако не ползваш Рево, може да го сметнат като пране на пари, и т.н., но, ако регулярно ползваш, няма да имаш проблем.  
Правила съм преводи на 20+К, не съм имала проблем. Но си е индивидуално.

# 714
Давам полезна информация за теглещите кеш от банкомат . От банкомат на Първа инвестиционна банка няма такса за теглене от сметка на револют . Така , че който има наблизо такъв банкомат да ползва него , за теглене с револют карти.

# 715
  • Beyond the stars
Здравейте,

Единични плащания имам на суми в порядъка на 2-3000лв. не е имало проблем.

# 716
  • София
Давам полезна информация за теглещите кеш от банкомат . От банкомат на Първа инвестиционна банка няма такса за теглене от сметка на револют . Така , че който има наблизо такъв банкомат да ползва него , за теглене с револют карти.
Това беше полезно инфо! Благодаря! Flowers Hibiscus
А, изписа ли пак някакво съобщение, или?

# 717
Никакви съобщения не изписва .Чекирам картата безконтактно  ( не я вкарвам в банкомата ) и си продължавам със стъпките на банкомата при теглене на средства.

# 718
Да, и аз затова се зачудих, качвала съм си личната карта. Не търгувам с акции. Само в период от време теглих основно от Револют, това е единственото ми "прегрешение". Но поиска ръчно въвеждане, да.

Както и да е, сега си плащам сметките и абонаментите с него, и ми е добре.

# 719
Каква ще е таксата ако преведа 2700 евро към UBS Switcerland?
CCB ми искат 130 лв за превод.
Възможно ли е да прехвърля сумата от ЦКБ към Револют и после с Револют към UBS.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт