Револют

• 106 935
  • 1 017
  •   2
Отговори
# 645
Как мога да прехвърля парите от Револют в картата си от Обб?
С превод - безплатно.
По номер на дебитна карта - има такса.

# 646
Правя регистрация в Револют, не ми приема името, по-точно фамилията. А е често срещана.
На латиница ли я пишеш?

# 647
Правя регистрация в Револют, не ми приема името, по-точно фамилията. А е често срещана.
На латиница ли я пишеш?
С бг букви. То така пише ... "Пише се Даниел, не Дани ..."

# 648
Това е несериозно - опитваш да се регистрираш на кирилица в чужда банка

# 649
  • София
Здравейте,
не успях да намеря отговор на въпроса ми в темата и за
това направо ще попитам:
Някой закупувал ли е пакет за данни esim от  Revolut?
по конкретно ме интересува Как става зареждането и активирането на esim?
Благодаря

# 650
Може ли с виртуална карта Револют да платя онлайн сметка на А1 или Виваком, от приложенията им?

# 651
Може. Плащала съм и с еднократната

# 652
От дълго време не мога да си вляза в профила и никой не ми отговаря на Ел. Писма. Как да си възстановя профила?

# 653
Може ли с виртуална карта Револют да платя онлайн сметка на А1 или Виваком, от приложенията им?
Постоянно го правя. Аз съм към А1.

# 654
От дълго време не мога да си вляза в профила и никой не ми отговаря на Ел. Писма. Как да си възстановя профила?
Ако намериш начин да се свържеш, кажи и на мен Grinning
Имах профил преди години, толкова го и използвах де, но имах. Забравени и парола, и всичко, че и по ред други причини и където съм ги съхранявала записани също е изгубено - междувременно има местения, сменени компютри и какво ли не. Техните опции за възстановяване на забравена парола помня че не ми свършиха работа, уж ми пращаха линк и незнамсикакво, но нищо не стана тогава. А драпах да го оправя това, че скоро след това закрих телефонния номер с който е направен акаунтът... Та, вече и с различен номер, съвсем няма оправия. Да съм пишела в приложението. Ами аз ако можех да си вляза в приложението, нямаше да имам проблем Grinning Дори не го и използвах този акаунт, исках просто да го закрия защото не знам дали няма да изменят нещо и да се окаже че вече имат някакви такси или знам ли ги.
Накрая ми писна и реших че като мине повече време, сами ще го затрият. Тя и личната ми карта изтече миналата година и ми оспамиха живота с мейли да си осъвременя данните. На последния ми телефон хич даже не го инсталирах.
Дразня се обаче че реално нямам как да го закрия аз и да знам че съм приключила там.

# 655
Без да искам съм активирала опция за автоматично зареждане на революта от сметка, и сега не мога да я махна. Търсих къде ли не, и не виждам опция за изключване. Може да се редактират сумите, да се променя  сметката, от която да се взима, но да се изключи - не може.
Моля някой ако се е сблъсквал с такъв казус, да сподели как го е решил.

# 656
  • Сф
https://help.revolut.com/en-BG/help/adding-money/with-card/auto-deposits/

How to manage auto top-ups
Go to 'Home' on the bottom menu
Below your balance, tap 'Add money'
Tap 'Change'
Tap the info icon next to a saved card
Tap 'Adjust auto top-up' and 'Edit'
Change the settings or tap 'Delete' to deactivate auto top-ups

# 657
Тук е описано - help.revolut.com/en-BG/help/adding-money/with-card/auto-deposits/
Аз дори не знаех, че имат такава опция..

# 658
https://help.revolut.com/en-BG/help/adding-money/with-card/auto-deposits/

How to manage auto top-ups
Go to 'Home' on the bottom menu
Below your balance, tap 'Add money'
Tap 'Change'
Tap the info icon next to a saved card
Tap 'Adjust auto top-up' and 'Edit'
Change the settings or tap 'Delete' to deactivate auto top-ups

Много благодаря Hands Pray
Моя грешка - аз мислех, че "премахване на карта" е цялостно премахване на картата, а не само от автоматичното зареждане. Направих го, всичко е ОК.

# 659
  • Стара Загора
Здравейте, имам съобщение от Револют, че наближавам безконтактия лимит. Дава ми възможност да нулирам лимита. Ако го нулирам ще мина на план с такса или не? А знаете ли този лимит месечен ли е или годишен и на каква стойност е?

Общи условия

Активация на акаунт