Револют

• 117 772
  • 1 081
  •   2
Отговори
# 675
На валидност ми е изписано 12/29. Това значи, че мога да я ползвам до 29 декември предполагам. Аз мислех, че само за 24 ч.

# 676
На валидност ми е изписано 12/29. Това значи, че мога да я ползвам до 29 декември предполагам. Аз мислех, че само за 24 ч.
Това са месеца и годината на валидност.
Иначе при всяко плащане се генерира нова карта, може и по 5 пъти на ден да плащате, все ще е различна.

# 677
Това генериране автоматично ли става или аз създавам наново?

# 678
Това генериране автоматично ли става или аз създавам наново?
Автоматично става при картата за еднократна употреба. А виртуалната си е една и съща всеки път. Не разбрах за коя питате.

# 679
Може и виртуални да имаш няколко. Сама си ги генерираш. Аз имам 2, но ползвам само едната.

# 680
Не помня дали някой е писал, за това споделям. При опит за теглене на пари от банкомат на ДСК, ми изписа съобщение, че собственика на банкомата ще ме таксува 3 лв. Вероятно е ново, защото преди месец-два теглих без такава такса.

# 681
  • София
Здравейте, сестра ми има Револют и трябва да внесе около 300 евро като депозит за резервация в Гърция. Сметката на получателя е нормална гръцка банкова сметка, те нямали акаунт в Револют. Ще получат ли превода в такъв случай?

# 682
Естествено, че ще го получи. Моля запознайте се с функциите и опциите на банката, в която си държите парите.
Преди извинението беше, че пише на английски и много не го разбирали. Сега всичко е на български

https://www.revolut.com/bg-BG/money-transfer/send-money-to-bank/

# 683
Здравейте на всички!
Искам да попитам някой на ясно ли е с карта Револют? В нея имах малка сума с пари, защо сега ми дава, че съм на минус без да съм използвала тези пари? Предварително Ви благодаря за отговора!

# 684
Когато  сте в приложението, под съответната сметка изберете "подробности "на следващият екран скролнете надолу да стигнете до "извлечение по сметката" ,избирате период и решавате онлайн или да си изтеглете извлечението.

# 685
  • София
Влезте в приложението и вижте. Картата активирана ли е?

# 686
Здравейте и за много години! Накой купувал ли е акции приз револют? Малко да ме светне за +/- и някои подробности.

# 687
Карата е активирана, когато я получих по Спиди, изпращат ми съобщения че трябва да направя транзакция от банковата ми сметка към револют, защото сметката ми вече е на нула. DisappointedDisappointed

# 688
Просто провери какви транзакции са отчетени и ще видиш къде са парите.

# 689
Карата е активирана, когато я получих по Спиди, изпращат ми съобщения че трябва да направя транзакция от банковата ми сметка към револют, защото сметката ми вече е на нула. DisappointedDisappointed
Колко бяха малкото пари, които са “изчезнали”?
И кой ти изпраща тези съобщения?

Общи условия

Активация на акаунт