Ние имаме средно около 3ч. дневен сън, понякога 3,30ч., понякога 2,30ч. Нощният е около 11ч. Напоследък е малко по-неспокоен, заради захранването. Напъва се и го боли коремче, приплаква.
Продължаваме си с чист пащърнак и във вторник ще въведа тиква.

(сумарно не се събират със сигурност повече от 3-4 часа дневен, но то с батко изтребител на 2г - няма как). Нощният е сравнително ок, горе-долу на 3ч си се буди, като има и по-добри и по-лоши нощи, но повечето са ок. Зъбите обачеее... ах тези зъби - имам чувството,че излизат всички, сериозно ви казвам - целият долен венец му е подут, нацепили са се прорезчета, като се събуди с плач и знам, че не са минали 3ч, само мажа и веднага млъква и заспива, горкичкият - голяма мъка го мъчи. Та ги чакам с нетърпение, на баткото пробиха на 6++, като ги гледам - надявам се и неговите(а и моите) мъки да приключат скоро.
Иначе дребен си пътува без проблем и спи почти през целия път. За сметка на това при свекървата не спа никак спокойно, дори и при нас на спалнята. Дали защото е ново място,или защото много емоции му се събраха и се превъзбуди. Отделно там спалнята е много по-ниска от нашата и ни достраша да не падне от кошарата на нея и му вдигнахме решетката. Така нито той можеше да ме вижда, нито аз него.
). И за мен тя е напълно готова за захранване, но аз упорито чакам да стане на 6 месеца, което ще се случи след една седмица и май няма да дочакам. Тази седмица отивам до био магазините за зеленчуци и като намеря време май ще започвам да не изтърва момента. Препоръчани теми