Пъзели 39

• 21 530
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
😀😀 И аз много се съмнявам, но все пак да си кажа 😁
Отворих едни пилета на Master Pieces, че една жена ме чака да и ги дам, е няма такъв кошмар. Картинката е размазана, почти нищо не си личи откъде е. Това е втория пъзел, който ще ми скъса нервите. Първия беше кучето на Cobble 😁😁. У мен се надига непреодолимото желание да го засиля в градината 😆

Stensfild, съмнява ме някоя да се е оставила без нищо за редене и да бърза. Grinning Реди си спокойно с цялото удоволствие от пъзелите.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 12:34 от Stensfild

# 616
  • София, България
😀😀 И аз много се съмнявам, но все пак да си кажа 😁
Отворих едни пилета на Master Pieces, че една жена ме чака да и ги дам, е няма такъв кошмар. Картинката е размазана, почти нищо не си личи откъде е. Това е втория пъзел, който ще ми скъса нервите. Първия беше кучето на Cobble 😁😁. У мен се надига непреодолимото желание да го засиля в градината 😆

Stensfild, съмнява ме някоя да се е оставила без нищо за редене и да бърза. Grinning Реди си спокойно с цялото удоволствие от пъзелите.

Аз да си кажа, че като установя, че някой пъзел не ми доставя удоволствие, а само ме напряга и моментално го прибирам и продавам. Има прекалено много пъзели, които харесвам, за да си губя времето.

Последният, който направих на инат беше един на WH Shmith, с едно плашило, слънчогледи и момче и момиче, не почувствах някаква огромна победа на духа над материята като го завърших, само огромна досада и саклет.

# 617
  • Варна
Аз също не мога насила и веднага махам.

# 618
Току що случайно попаднах на онлайн пъзели. Като ме стегне яката на работа и не мога да редя нормален, май на компютъра ще редя Grinning
Разбира се, няма нищо общо с удоволствието парченцето да си легне точно на мястото, но все е нещо за обедната почивка.

# 619
Така, моите пъзели дойдоха,къде съм бляла незнам, но два от тях са рисунки, като ги видях се отчаях, не ми се почват. Ще ги мисля още малко....

# 620
  • София, България
Така, моите пъзели дойдоха,къде съм бляла незнам, но два от тях са рисунки, като ги видях се отчаях, не ми се почват. Ще ги мисля още малко....

Покажи ги да ги видим, може пък да са лесни.

# 621
Този започнах

Този ще е втори

А този ще е накрая,за успокоение Grinning

# 622
С вълците съм го редила, беше приятен, а парижкия съм го редила на Анатолиан:)

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 14:20 от Hot SummeR

# 623
  • гр. София
Ако някой се интересува. От озон обявиха Пъзелмания Simple Smile

# 624
  • София, България

Отивам да видя с кои пъзели ще е ( както и мислех - Black sea)

Наградният фонд е под формата на ваучери за пазаруване от Ozone.bg и ще бъде разпределен както следва:

Първо място – 1300 лв.
Второ място – 600 лв.
Трето място – 400 лв.
7 утешителни награди за четвърто до десето място по 100 лв.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 14:50 от Мона Лиза

# 625
  • Варна
А какво става после с пъзела, който сме редили? Стана ми интересно. Връщаме го или остава за нас Simple Smile

# 626
За нас остава.

# 627
  • София
И аз имам интерес към  първия равенсбургер с караваната и този с мишока Heart Eyes

Леле, уникална колекция. Аз май всичко, което харесах, вече е заплюто, така че ще чакам на втора врътка, като го наредите да го пуснете. Все пак качвам в скрит текст какво съм харесала, ако случайно нещо не е заето вече
Скрит текст:

# 628
  • гр. София
Направо масов бой за този пъзел с мишока Simple Smile Наистина е хубав. Може ли марка и име на пъзела.

# 629
  • София

Отивам да видя с кои пъзели ще е ( както и мислех - Black sea)

Наградният фонд е под формата на ваучери за пазаруване от Ozone.bg и ще бъде разпределен както следва:

Първо място – 1300 лв.
Второ място – 600 лв.
Трето място – 400 лв.
7 утешителни награди за четвърто до десето място по 100 лв.

Записах се отново (3-ти път) .
А от другия на Вретено се отказах (ще пътувам)

Общи условия

Активация на акаунт