Пъзели 39

• 21 476
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Купих го! Няколко пъти ми се изплъзва, но вече го докопах. Ще пасне чудно на едно от празните места!

# 661
  • София, България
Честито Highspeed!
Тони, и аз имах ужасно натоварен ден в работата, ама бива ли така да не снимаш! Joy

# 662
Честито, Хайспийд! Разкошен е!

Тони, картинката е супер, просто аз не мога да се ориентирам в нестандартните части. Ей я. По спомен имам нареден прозореца, чорапчетата и малко от полицата. Много ми харесва, така и не разбрах сестра ми откъде го е намерила.

# 663
  • Варна
Ох, че е сладурски този коледния! На мен сякаш коледни пъзели ми се редят по всяко друго време само не и по Коледа...

# 664
Ахх, HighSpeed, ти ли го отмъкна 😀😀. Толкова му се чудих и накрая го изтървах. Честит да ти е, а колекцията е бонбон. Аптеките пасти да ядат.

# 665
  • Варна
Да не би да искаш да ми кажеш, че сме наддавали една срещу друга?!?!

# 666
Чаках последните 10 минутки, за да видя горе долу колко ще се качи и като получих известие, че остават толкова до края на търга се замотах и видях само, че е свършил 😆 така и не стигнах до наддаването. Ще го дебна още, дано другата седмица пак някой го пусне.

# 667
Здравейте, от доста време воайорствам из темата, но така и не се престрашавах да пиша... Винаги съм харесвала пъзели, но започнах да се вманиачавам сравнително скоро. Без да изпадам в подробности, преживях лична трагедия, изпаднах в най-ужасната депресия в целия ми живот( а винаги съм била скронна към такива) и търсейки отчаяно нещо, за което да се хвана, започнах да редя пъзели. Това беше единственото нещо, което макар и временно, ме откъсваше от натрапчивите мисли. Неусетно изгубих контрол и се заринах с множество пъзели, за които не знам кога ще им дойде редът. Не помага и това, че живея в два различни града и запасите ми са разпределени между двете жилища... и за да не са само празни словоизлияния, ето последните ми два пъзела.

# 668
Второ, и аз искам да участвам в пъзелмания, обаче покрай кърменето няма как да събера 4 часа без тази дейност. Disappointed Relieved
Може би на следващият тур през есента чак. Ако още имам желание...
Бъди оптимист, може да го наредите за 2 часа Smile
Дано да има и есента, доколкото знам само миналата година бяха две издания, преди това по едно годишно.

HighSpeed, перфектна е колекцията Heart Eyes

Тони, и моите бяха в подобен кашон Smile Жалко, че изпуснахме съдържанието.

Покрай американските пъзели се натресох в един холандски сайт, бях го чувала и преди, но този път го разгледах подробно. Имат някои неща, които много искам, сложих 2 в количката, най-подбрани, еми то стана над 100 лв....за 2 пъзела! Та така безславно ще продължавам да си въздишам.

# 669
Ето я моята купчинка с чакащи пъзели. Започнах оригамито, Т.е сортирах го:) Утре започвам с реденето

# 670
  • София
MirkaKr, привет! Впечатляваща поява в темата! Прекрасни пъзели показваш! И не се чувствай виновна, повечето от нас са заринати с пъзели над общоприетото за нормално Grinning ( ( Дано всичко лошо вече е зад гърба ти.)

# 671
Йоана, и от теб искам да крада. Joy

Аз няма да показвам, щото имам 10 пъзела общо и все ще ги видите. Започнах една карта на Трефл и съм доникъде. Много линийки, голямо чудо.

# 672
  • Варна
MirkaKr, добре дошла. Много ти е била хубава идеята да започнеш да редиш пъзели, за да си помогнеш да преодолееш депресията. И аз няма да навлизам в подробности, но от опит ще споделя, че това действа като  отлична психотерапия.

# 673
  • София
Само внимавайте, момичета, че не е най-социалното занимание, все пак. Макар че тук пък сме си общност и винаги ще има кой да ви каже една дума и да ви разбере Simple Smile пак ще кажа - темата си е лечебна!

# 674
Благодаря на всички за приема! Това означава много за мен като асоциален човек с множество проблеми... изгубих най-важния човек в моя живот, бях тотално счупена емоционално и сега отчайващо се боря за някакво усещане за нормалност... не искам да натоварвам никого повече с моите проблеми, но тъй като всички в темата сте ми изключително симпатични, искам да се включа като предложа още един пътуващ пъзел (в момента се намира в софия - дружба)
https://www.ozone.bg/product/eurographics-eg60000847-eurographic … l-the-temptation/

Общи условия

Активация на акаунт