Пъзели 39

• 21 504
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
HighSpeed, снимки, снимки😁 за другите фетишистки 🥳

# 646
  • Варна
Аз съм вечен оптимист и за мен чашата винаги е наполовина пълна. И секцията ще се запълни, знам. И другите две Simple Smile

Иначе съм супер недоволна. Дебна два пъзела по 500 части на Eurographics, може ли да струват по 20 лв?!? И на всичко отгоре не са намалени сега. Това на нищо не прилича.

# 647
И аз съм фетишист, и аз искам снимки на пъзелите по конец Grinning

# 648

Благодарение на една дама в групите, ще се сдобия с пъзел на Невски. Не е 100 % това, за което си мечтая, но не мога да си кривя душата, че този е още по-красив. УРА!

# 649
Florida M, аз редя за ден- два пъзел от 1000 части, но зависи от работа задължения и други забавления, запиши се, то важно е да ти доставя удоволствие, не да се бърза.

То и аз съм натрупала доста за редене и са на 4 места, и понеже забелязах, че се хвърлям най-вече на последно купените, а другите прашасват самотни, реших да ги въртя по пъзел от място, подред, така избирам от по-малко възможни.

Това за пъзелмания ми се иска да се включа, но няма с кой да редя, ако някой иска партньор тук съм.
А за Вретеното ще участвам на 29 май, с Тайнството на хляба, ей така да видя как е.

Buffalo  върви добре, мисля, че ще се хареса, въпреки , че е рисунка доста отчетливи зони има. Сигурно в сряда ще може да тръгва на път.

# 650
Момичета, много искам този пъзел, ако някоя от вас го е мяркала ще съм изключително благодарна да подаде сигнал, иначе го има е сайта от който поръчахме с Тони, но за там по-скоро ми се иска да се съберем повечко.

# 651
Аз оттам (puzzle warehouse) съм харесала този на същата фирма:

(и още десет други...)

# 652
Аз не смея да разгледам по-обстойно, че ще иде коня в реката 😀😀😀. Ноо кажете ли да поръчваме хич няма да му мисля много 🙃

# 653
Къде го на сайта, от който сте поръчвали, аз не го виждам?
Иначе и на мен ми харесват почти всичките им пъзели, и пчелните пити са ми много интересни, но засега на тези цени съм пас.

# 654
  • Варна
Ми ето. Изглеждат малко и скромно ама цифром и словом са над 60 кутии. Май към 6 броя пътуват насам от Англия, празното място в средата ги чака. Предстои пренареждане като дойдат, защото са различни марки 🤭

# 655
Отмятам аз един по един. Carousel ride, 1000 части на SunsOut

# 656
  • София
Първо, Хайспийд, изобщо не изглеждат малко и скромно. Но пък много яко да подредени по марка, така че изглеждат естетично. Sunglasses

Второ, и аз искам да участвам в пъзелмания, обаче покрай кърменето няма как да събера 4 часа без тази дейност. Disappointed Relieved

Може би на следващият тур през есента чак. Ако още имам желание...

# 657
HighSpeed, ЕХА! Страхотна колекция! И чудно са подредени. Искам да ти открадна един. Innocent

На SunsOut всички ли са с нестандартни части? Подариха ми коледен за Коледа, наредих един прозорец и го оставих да отлежава до декември. Хем трудничък, хем не ми е коледно. Smile

# 658
  • Варна
Какво се туткате, покажете си и вашите. Колекции. И моята воайорска душичка иска да погледа малко чуждо Simple Smile

# 659
  • София
Секцийка вика... Не секция като в книжарница, ами секцийка Joy  Моите 15-20 пъзела няма какво да ги снимам, то жалка история Simple Smile
МедчоПух, не съм виждала техен със стандартни части. Но повечето им са ми били средно трудни, може би си попаднала на кофти картинка.
Лютиче, почвай да я обучаваш Рилката да слага парченца на мястото им - то се видяло, че иска да споделите хобито Grinning

Днес имах адски уплътнен и тежък ден. Единственото хубаво беше, че ММ сготви и че преди раб. време чичо Емо ми донесе ей този голям кашон

А той пък се оказа от доставка на албум точно на Iron Maiden, на които съм фенче от малка Simple Smile Озон не са могли да съберат пратката в техен брандиран кашон, та сигурно са ползвали каквото имат в склада Grinning

Щях да снимам пъзелите и до тях кучето (дребос, 4 кг), ама ме подхвнааха служебно и... преседяха на килима до вечерта и се наложи да ги подредя по шкафовете, без снимка.

Общи условия

Активация на акаунт