АПРИЛ се появих със рев, сега живота ми е голям кеф

• 9 224
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
мами,давате ли на децата да си играят с кукли,имам в предвид онези старите кукли още от наше време......аз примерно намерих на селото на мъжо една руска кукла,която плаче? или издава там някакъв звук като "уааааааа" и Радост си умира от кеф като я види....аз пък от смях,.защото май си мисли,че е друго бебе

# 226
Вода преварявам в електрическата кана от самото начало та и сега, не ми отнема време, вярно , че не ври достатъчно, но така карам.

На Ема днес и подариха едно плюшено пате, като за куклен театър и като си пъхнеш ръката мърдаш човката и пее. Изненадах се , че толкова беше впечатлена от тази играчка. Доколкото разбрах имало жаба и куче. Това го давам като идея за подарък. Аз не съм измислила какво ще вземем , но няма да е нещо скъпо, може би някакви кубчета и книжки с картинки.

# 227
Здравейте от нас с Мишо  Hug
buble честит 8 месец на Маги. Да расте здрава и много щастлива   bouquet
На гърне още не съм го слагала, но мисля като навърши 8 месеца да го пробвам.
Нашите мерки са: 8,400кг, 69 см. Бяхме с обрив, но вече е добре и внимаваме с храните- всичко домашно приготвено, освен кашите. Да ви питам: някой давал ли е карфиол и как го приготвяте?
За това какво може да прави: Мишо от малък е много жилав и подвижен. Нямаше 7 м. като се изправи в кошарата сам. Сега го оставям на земята да си играе. Стои седнал стабилно, пълзи, изаправя се самостоятелно като се подпира на мебелите, спалнята, кошарата. Много умело се научи да се пази като се пуска от право положение. Паяк нямаме.

# 228
Пфу че съм загубена!Забравих да честитя на осеммесечничето ни Маги! Hug Hug Hug

Аз давам бутилирана вода на Девин.

За гърне съм се размислила и аз, както и преди със захранването, и това ново начинание ме плаши Rolling Eyes

# 229
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЕ!  bouquet
Честито на сладките мини рожденички! Hug

Креми, радвам се да те видя отново  bouquet
furor, давам карфиол - стоя първо 2 часа в студена, сварих го,пасирах го и заедно с картофа - много го хареса Peace
вода - давам преварена - на девин и малко на Хисаря заради флуора по съвет на леля зъболекар Peace
Татянче, много хубав подарък Hug
за Коледа - замислям се да е люлка за терасата или хола newsm78
гърнето - след като почнем да седим стабилно! Peace

да ви се оплача  Embarassed снощи така ме ухапа по зърното, че потекоха сълзи от болка Cry не знам защо го направи Tired
ето ни и нас:
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1559132
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1559131
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1559130

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 19:19 от СмиНсЧо

# 230
Здравейте!
Отдавна не съм писала,но нямаше нищо интересно.
Преди 2 дена обаче ни излезе първото зъбче и вече през нощта е по-спокойна.
Не пълзи,но се търкаля и като я оставя в единия край на стаята я намирам на другия докопала нещо непозволено Crazy
 Правим и много интересен номер- застава по корем на крака и ръце,подпира си краката някъде и започва едно яко клатене напред-назад (сещате се какво прави нали ) LaughingИ всичко това заедно с подходящите звуци--оооо,ааааа
Побърква ни от смях Joy
Честито на месечките!  bouquet

# 231
Здравейте!Не  съм  писала  отдавна,но ви  чета  редовно!Ние  сме  добре  ,растем!Хемоглобина  ни  на  шестия  месец  беше  99,но  пием    малтофер  и  се  надявам  да  се  оправим!

# 232
  • 2 етажа над тавана
Аз вода давам преварена чешмяна, преди давах от розовия етикет но Девин, но последния път като я преварих за кашата и стана като пресечено мляко и затова спрях.

За подарък за Коледа още умувам.

Смин, мен Маги редовно ме хапе, така че ми се доревава - я по рамота, я по брадата, я по ръцете. Малки вампирчета си отглеждаме явно! Wink

flowered, идеята за кукли за куклен театър е много готина, аз имам една и като се заиграем с нея Маги много се забавлява.

furor , аз й бях дала една такава кукла на бебка - останала от моето детство, но понеже й ядеше косата и я прибрах за момента, по-натам ще я извадя.

Ех, Татянче, колко фишърски неща харесах за бебка, само спонсори да се намерят - всичко ще изкупя smile3508

Ние днес спретнахме празничен обяд в свекитата, повеселихме се и сега на нов глас пак от зъби плачкаме. Ха дано утре ни зарадва ново зъбче.

Па-па, честито ви зъбче! tooth

nokon2, стискам палци бързо да се оправяте! Hug

# 233
ааааааааааа, nokon Hug Hug Hug
тъкмо се увеличихме за една варненска среща Hug

# 234
Здравейте.
Мене ме нямаше, защото бяхме по Банско после ще кача снимки да ни видите.

# 235
О,страхотно  посрещане!Благодаря!Казаха  ми,че ниския хемоглобин  бил,защото  захраних късно,но  незнам!Вече  сме  на  кухня  и  ядем  месо,че  да  видим  резултата!Възможно  е  да  е  и  грешка!Ще  му  пусна  пак  та  да  видим!
Сминшо,когато  кажеш  мила!Забравих  да  пиша,че  имаме 4  зъбчета  две  отдолу  и две    отгоре,но  не  предните  две,а  страничните!Като върколаци  сме Laughing

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 22:23 от nokon2

# 236
А да питам мамите със Quinny Buzz нещо-всички мои познати ,които са имали Бъз твърдят,че след като детето стане на годинка и нещо много започва да тежи количката и взимат друга,аз доста се зачудих и не знам какво ще решим  Rolling Eyes Вие как мислите?
Дея, що не си вземеш Zapp?

# 237
  • 2 етажа над тавана
Ей, къде сте, мацки, пак ли като си легнаще спретнете купона тук? newsm78 Joy

# 238
А да питам мамите със Quinny Buzz нещо-всички мои познати ,които са имали Бъз твърдят,че след като детето стане на годинка и нещо много започва да тежи количката и взимат друга,аз доста се зачудих и не знам какво ще решим  Rolling Eyes Вие как мислите?
Дея, що не си вземеш Zapp?

Mr. Green Mr. Green Mr. Green сладурана ,аз бях със Зап и я смених за Бъз  Grinning Ето я и тук Чудя се пак дали да не си взема Зап  Rolling Eyes ,може би на Дея-Мария догодина ще и е по удобна,щото е голяма ,но  няма легнало пък  Rolling Eyes

# 239
Явно не съм те разбрала Rolling Eyes и не съм запомнила, че си имала Зап.

Общи условия

Активация на акаунт