Доста време не съм писала, но не мога и да ви изчета днес реших да се включа по обсъжданите въпроси
. Да се оплача беба вече втора седмица е с ужасна хрема от няколко дни и с кашлица не можеше да спи милата чак. Вече трети вид капки капем уж има подобрение вече не е както в началото, но още си тече нослето. 
Храним се 4 пъти денем и веднъж през нощта.
Не пълзи от известно време застава на четири крака ама до там. Чуди се и се пльосва по корем и веднага се врътва по гръб. Не и харесва седенето по корем.
Играе с всичко, което не е нейна играчка. Последно дъвка едно шише от бира пластмасово. Напълнила съм и бутилка малка от мин.вода с боб, семки и станиол. Голяма игра беше 20мин.
.Играчки не съм купувала скоро тя им се радва малко и после не им обръща внимание.
Гледам да и говоря, но не бърборя непрестанно.
В креватчето се изправи вчера за първи път хвана се за горния край и стана. Направи го няколко пъти, днес не се е сещала май забрави за това движение
.Проходилка няма да ползвам.
Витамини не пием по принцип.
Зъбки нямаме и няма изгледи за скорошна поява.
Честито на минирождениците.

Лек ден и приятни разходки в това хубаво временце.
), на обед зеленчуково (през ден и с месо) ъкм 80-90 грама, следобед плодова каша към 40 грама.
иначе досега дрънкалки и чесалки, купих и и малка шарена топка да я търкаля (и това става за стимулиране на пълзенето - играчки за търкаляне и бутане). Разнообразявам с кухненски принадлежности - големи шарени пластмасови лъжици за сервиране, прозрачни стерилни чашки с капак на винт пълни до половина с различни зърна - от ориз до боб, за да види кое как шуми като се тръска...
Досега не сме били така, не знам дали защото е на чужд омясто, но утре се прибираме във Варна и ще видим дали ще се промени нещо
В хубавото време през деня нямам сили за разходка - спи ми се
, ще ни липсвате..... 
Дали не никнат нови zъби? Бабъл4е, zнам мила, първите я мъ4иха бая дълго, и като си помисля 4е остават оЩе 16 броя, между тях кътниците, лоШо ми става
).......тук си спомням 4е каzват, да не се полzват паяци, а буталки можело, но Ще се информирам по въпроса.