АПРИЛ се появих със рев, сега живота ми е голям кеф

• 9 214
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дея, преди 2 седмици бяхме 9640 гр и 73,5 см.Растем ние...нали трябва да браним Дея-младша  Sunglasses
За водата-аз преварявам в микровелето.
За карфиола-нарязвам, слагам малко вода, сварявам в микровелето и пасирам.Комбинирам с картоф обикновено.

# 241
Здравейте!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЯ!
ЧЕСТИТО МЕСЕЧКОВЦИ СЛАДКИ!!!
Озъбените и на вас  bouquet
Днес съм се смяла със сълзи с тия ваште клипчета Mr. Green
мдааа nokon2  пишеше тука аз като почнах да влизам Blush

# 242
  • София

само аз ли намирам прилика  Joy
водата - чешмяна, преварена в кана

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕТЕ! ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ!

Какви почерпки какви чудеса, а който е на диета? Mr. Green
Докъде стигнахте в борбата с килограмите? Sick

А твърде високия хемоглобин може ли също да е лош? не намерих инфо по повода, Ани е със 146, даже моя е 133 Sad, други такива има ли????

# 243
Докъде стигнахте в борбата с килограмите? Sick

Кърмя и дебелея  Embarassed  Като се отбие малкото, Ще ги мисля килограмите  Whistling 

Снимките са яки....открий 10те раzлики  Mr. Green

# 244
Хора много внимавайте с антибиотика ако се налага не дай Боже да взимат дребовците!
Дени си прецака стомашната флора и фауна и стана...........
признаците са - дрисък под налягане, мирише на кисело, пресечено мляко дриск, течно е и не се събира в памперса.
Оправянето е с Хидрин Алфа, Смекта, Ентерол и лечебна хумана.
Вече е по-добре ама направо луднах особено снощи!
ако някой има такъв проблем - на никой не го пожелавам де но да знаете че имам много инфо по въпроса!!!

# 245
С таз Хумана.........,но ти си знаеш.........аз и снощи ти писах,нормално е били сте в болницата ,не се шашкай така
Щом страшно мирише на кисело е възможно да е диария,много внимавай да не се обезводни,не е шега работа лошата миризма на изпражненията  Naughty

# 246
Да използяам последните минутки от денонощието да поздравя и аз Петя   bouquet , Маги, Ема, Яна и Радост   ura  Party Time  party006
x_diabet_mama, АниЧка е страхотно бебе! Леле какви оЧи  newsm74
Beauty, бебетата са върха!
Нашата температура пък се оказа независима от кашлицата-приЧина за ния се оказа отитСнощи поЧти не сме спали  smile3507,тази веЧер се оЧертава подобна   newsm45. Дано поне до утре, да премине температурата Praynig
Хайде от мен лека нощ на всиЧки, Че е време да поема щафетата от тати.

# 247
Хора много внимавайте с антибиотика ако се налага не дай Боже да взимат дребовците!
Дени си прецака стомашната флора и фауна и стана...........
признаците са - дрисък под налягане, мирише на кисело, пресечено мляко дриск, течно е и не се събира в памперса.
Оправянето е с Хидрин Алфа, Смекта, Ентерол и лечебна хумана.
Вече е по-добре ама направо луднах особено снощи!
ако някой има такъв проблем - на никой не го пожелавам де но да знаете че имам много инфо по въпроса!!!
Леле С-3PO, днес ни изписаха Аугментин, имаш ли предстажа как да избегна тожа, което ти се е слуЧило  Sad

# 248
Здравейте, включва ме се и ние: Стефан - 07.04.2006г. Ще ми бъде приятно си говоря с някого за проблеми  свързани с деца родени по едно и също време.  lalalala

# 249
здравейте и от нас.Чак сега имам кредор и мога да се включа.
Моита дебеланка е 9.640 и 72 см
Вода преварена давам на девин
Не лази и незнам дали въобще ще започне,няма никакви признаци а на мен ми се иска.
Имам и едно въпросче:как взехте урината(тези които имат момиченца)Даржах я половин час  да се изпишка над гарнето и не стана
Нещо се разкисели,ще се включа след малко

# 250
 welcome на новата мама и беб Стефан.
Ние сме си ок.Спряха май нощните будения-от зъбетата ще да са били.Още не са избили горните 2,ама явно има затишие/дано не е пред буря/.
Честито на месечковците  bouquet
Цачи Hug, дано се оправяте по-скоро Hug.
Елидима, дано и вие оздравеете бързичко и всичките ни бебоци да са здравички и да няма тъжни майчета Praynig.

# 251
Добро утро!

Добре дошли на Стефан и майчето/татко му! Hug

Болничките бързо да оздравяват! Praynig

Мацки, кое беше мамчето, на което бяха объркали пола на детето по време на бременността?Кво му щукна да се сетя, а не мога.

Честит празник на месечковците и специално на Йо!
  bouquet Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 09:29 от Филип@

# 252
Я #Crazy, то новота майче бил....ТАТКО.Да ме прощава Embarassed ама пак да е добре дошъл.
Сега пък виждам, че не е татко....Ама много се обърках, като вярвам на профила...

# 253
Добро утро! След поредната безсънна нощ Rolling Eyes
Честито на адашчето Алекс и Йоан! Hug

Добре дошла на мама Орел и бебчо Стефан!

Цачка, мила, целувки на наборчето Heart Eyes
ексче, едва ли ще се съберат 10 разлики Joy hahaha за високия хемоглобин знам, че е е защото не се пият много течности, майка ми е с висок - около 150 - та това е нейното обяснение Peace

виждам, че доста бебешоровци са около 10те кг Joy hahaha ние днес ще ходим на мерки и теглилки и ще ни боцкат, че ни остана противохепатитната Embarassed

мама79, ноконче, само малко да се оправи времето и  Hug ако и муни се появи...ще е супер Hug

тук времето днес е  #Cussing out

# 254
Я #Crazy, то новота майче бил....ТАТКО.Да ме прощава Embarassed ама пак да е добре дошъл.
Сега пък виждам, че не е татко....Ама много се обърках, като вярвам на профила...

малееее, срам Embarassed Embarassed Blush Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт