Какво ще купя отново - 5

• 96 669
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
  • в сърцата на децата <3
В момента съм с хомеопатична паста за зъби Bilka, на нея пише SLS free,явно зависи кой вид е.
В хомеопатичните и двете има. В другите пък има флуор. Зависи кой какво избягва и дали изобщо нещо избягва.

# 361
Този прах за пране го ползвам от както малката се роди и изпира страхотно, дрехите са си все така бели, нас не ни сърби кожата. Купувам 5литра за 27лв от “Метро” и при нас издържа 6-7 месеца(но пералнята ми е 9кг и изчаквам да се съберат повече дрехи).

Омекотителя пробвам за първи път,но чак мъжа ми беше очарован от трайноста му(а на него не му правят такива неща впечатление). Дрехите ухаят толкова хубаво в продължение на седмица- две. Просто страхотен!

# 362
Хубав е сензитив гелът на Персил, аз го взех заради АД на малкото дете, но минах изцяло на него за всичките ни дрехи. Купувам го от аптеки "Ремедиум".

# 363
  • в сърцата на децата <3
Тутии, а тези 5 литра колко дози са? Че и моята пералня е 10 кг, но върти с малки изключения ежедневно. В този ред на мисли съм много доволна от качеството на изпиране с Медикс Алвина 2в1 (добавям си омекотител). А от омекотителите фаворит ми е Изи, но понеже го откривам веднъж на високосна, Семана-та също е супер.

# 364
Ако не ме лъже паметта в момента са 100 дози, но аз си слагам на око според зависи от това дали прането е цветно или бяло.
Пс: Сега погледнах -да 100 дози са. Обикновенно не използвам омекотител понеже четох някъде, че изпаренията му били вредни(не, че на почти всичко около нас не е , но пък …). Този го взех за проба, защото просто ми хареса аромата. Но с удоволствие отново бих се върнала към него. Излиза ми 7 лв от магазин за препарати специално.  
Тутии, а тези 5 литра колко дози са? Че и моята пералня е 10 кг, но върти с малки изключения ежедневно. В този ред на мисли съм много доволна от качеството на изпиране с Медикс Алвина 2в1 (добавям си омекотител). А от омекотителите фаворит ми е Изи, но понеже го откривам веднъж на високосна, Семана-та също е супер.

# 365
Момичета следя ви , още не съм се включвала. Но ето сега сте писали по тема която наистина ме вълнува. И това са перилни препарати и омекотител. Искам да всема нещо което наистина изпира добре и задължително ухае хубаво и дълготрайно както и такв омекотител който се задържа повече време , моля да ми препоръчате . Също така този който сте посочили горе , от турция ли сте то взели? Благодаря

# 366
Магазина на Елко в Кичука се води на ул. Павел Калпакчиев, но на практика е на Стефан Стамболов, точно срещу спирката.

Може ли малко по-подробно къде е този магазин? Ние ходим в този до Ескалибур

# 367
Този персил специално няма някакъв аромат, предполагам защото е бебешки.
Омекотителя мисля, че е внос от Турция, но ако сте от Пловдив ще Ви кажа аз от кой магазин го взимам. Изобщо не съм обърнала внимание, но другия път като ходя ще ги попитам дали ги взимат от там.
Момичета следя ви , още не съм се включвала. Но ето сега сте писали по тема която наистина ме вълнува. И това са перилни препарати и омекотител. Искам да всема нещо което наистина изпира добре и задължително ухае хубаво и дълготрайно както и такв омекотител който се задържа повече време , моля да ми препоръчате . Също така този който сте посочили горе , от турция ли сте то взели? Благодаря

# 368
  • Пловдив
Магазина на Елко в Кичука се води на ул. Павел Калпакчиев, но на практика е на Стефан Стамболов, точно срещу спирката.

Може ли малко по-подробно къде е този магазин? Ние ходим в този до Ескалибур
От Камела като се тръгне по ул. Стефан Стамболов в посока бул. Александър Стамболийски, на около 100м преди светофара с булеварда, от лявата страна на улицата, под една 4-етажна кооперация.
Магазина е на ъгъл, входа е от ул. Павел Калпакчиев, но има прозорци и към ул. Стефан Стамболов

# 369
  • до най-прекрасния мъж
Този омекотител е аналог на Коколино. В Турция се предлага с марката Юмош. Редовно си го купувах от там, като ходехме. Сега го вземам от магазини с турска стока. Наистина е много траен и приятен. Аз си купувам различни аромати, каквото ми хареса на момента или редувам за разнообразие.

# 370
  • в сърцата на децата <3
Аз пък точно от Юмос НЕ съм доволна. Точно веднъж купих от магазин за турски стоки, в опаковката си миришеше супер, но изпраните с него дрехи миришеха силно и много неприятно (като на препърлено). Смених само омекотителя и с нито един друг не съм имала този проблем. Белият, бебешки пробвах.

Семана нормалните аромати (не парфюмната серия) е точно такъв. Изи още повече, но както казах - труден за откриване. Препарат - зависи от водата, от тъканите, от замърсяванията, от програмата, от температурата... За ежедневни дрехи, основно потни и прашни, Медикса е супер. За по-силно замърсени дрехи - Ариел капсули за цветно.

Минавам да похваля и течния сапун за чувствителна кожа, голяма туба на Медикс - много нежен аромат и наистина не ми дразни.

# 371
И ние ползваме бебешкия Персил. Скоро взехме от Кауфланд Ариел с аромат на Ленор и ми хареса. Омекотител вече не ползвам. А имах един последно на Коколино и въпреки, че преди съм купувала от него и не бях доволна, този беше супер много ароматен, чак натъртваше 😁 
Иначе омекотителите на Ленор и Медикс миришат доста, поне на мен и ползвах тях.

# 372
Този омекотител е аналог на Коколино. В Турция се предлага с марката Юмош. Редовно си го купувах от там, като ходехме. Сега го вземам от магазини с турска стока. Наистина е много траен и приятен. Аз си купувам различни аромати, каквото ми хареса на момента или редувам за разнообразие.
И аз го ползвам в момента.Бях си накупила всички цветове

# 373
Благодаря на всички за препоръката на луканка Елко. Обиколих няколко Т маркета и никъде не намерих каквито и да е продукти на фирмата. Накрая поръчах от сайта на Т маркет луканка и няколко вида салам. Обадиха ми се снощи, че имат само луканка и суджук, другите салами били изчерпани в момента. На въпроса ми защо не се предлагат във физическите магазини - скъпи били и магазините не зареждали. Така че ще продължа да търся в магазините край мен къде се предлагат. Луканката се хареса в къщи.

# 374
  • София

Леко ароматизирано, много добре действа при жегите, освежаващо. Има различни аромати.

Общи условия

Активация на акаунт