Какво ще купя отново - 5

• 96 059
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
,

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 10:48 от pafal

# 571
При условие, че има мрежи за пране, които не са скъпи и дават пространство за сложеното в тях да се изпере качествено, не бих си мъчила чорапите.

# 572
Докато набуташ всеки чорапогащник в отделен чорап, ще си го изпрал. Да не говорим, че за мен е съмнително колко реално се изпира чорапогащник, свит на топка. При положение, че отнема не повече от две минути да се изпере чорапогащник на ръка, не знам защо си усложнявате живота.

# 573
  • София
препоръчайте ми сапун за ръце (твърд, не ползваме течен) който да не се скашква. Писна ми, винаги когато си мия ръцете да се налага да мия и сапунерката.
На Лидл купувах един, но вече много време го няма явно са го спряли.
Харесват ми сапуни на тази марка https://remedium.bg/ma-provence-lavender-sapun-s-lavandula-h200-gr-18280/p . Гледам да купувам няколко когато са на промоция.
Ако правя вита баница купувам само тези кори https://hlebisol.bg/product/kanap-rachno-tocheni-kori-za-banica- … -obli-kori-400-gr .За друг вид баница ползвам сърбянка.

# 574
  • София
И понеже сме в темата, какво ще купя отново, препоръчайте ми сапун за ръце (твърд, не ползваме течен) който да не се скашква. Писна ми, винаги когато си мия ръцете да се налага да мия и сапунерката.
На Лидл купувах един, но вече много време го няма явно са го спряли.

Аз ползвам "Чисто" във всичките му разновидности, вкл. и черния. Много съм доволна.

# 575
И аз харесвам корите на "Сърбиянка", и белите, и пълнозърнестите.

# 576
  • София

Много добро попадение.

# 577
  • оттам, откъдето започва България
Simple SmileОт доста време тоалетна хартия Zewa ми е фаворит спрямо всички тоалетни хартии.
Фамилия, Емека, Милде и т.н. въобще не ги отразявам, въпреки по-ниската цена, която предлагат веригите.
Миналата седмица си взех от Била 16 бр. за 10.99 лв. (трипластова, но предпочитам тази с лайка или другите бели видове, прасковата нещо не ми харесва Simple Smile)

Скрит текст:

# 578
  • София
Аз бях леко разочарована от Zewa и наблягам на sanft&sicher на DM. Тази Just1 я взех инцидентно и бях приятно изненадана.

# 579
  • оттам, откъдето започва България
Чета във форума положителни мнения и за ДМ-ската т. х-я, но досега не съм купувала, защото Zewa ме устройва.
Ще я пробвам и нея, но по-нататък, тъй като доста време ще ползвам така закупената Zewa.

# 580
  • софия
От няколко години купувам само тази тоалетна хартия от Фантастико или Хит. Имаше я и в Елитис, но затвориха Халите.
Скрит текст:

# 581
Още една много добра ТХ за около 17лв 32 броя

# 582
  • София
Luxica ни идва една идея по-твърда, а Selpak ни е тъничка. Иначе не са лоши. Пробвали сме ги преди доста време.

Uncle Charly No sugar added серията (сладоледи) не е лоша. Поне на първо четене.

# 583
Ето този сладолед. Има и вариант с крем от лешници. Купувам го от Фантастико, но може да го има и на други места.

# 584
Ето този сладолед. Има и вариант с крем от лешници. Купувам го от Фантастико, но може да го има и на други места.

Колко струва?

Общи условия

Активация на акаунт