Какво ще купя отново - 5

• 96 580
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
За козметиката на Христина се пишеше, че не посочват целия състав на продуктите си върху опаковката. И аз съм използвала показаните трици преди много години, цената им беше направо смешна, около 3 лева.

# 136
Така е, не изписват целия състав. Гледах веднъж един техен шампоан - бяха посочени само вода и масла като съставки. Нямаше пенител, нямаше консервант, въобще един господ знае какво е имало в бутилката.
Заради тази опашата лъжа Христина ми е на мен в черния списък.

# 137
# 138
  • София
Аз съм доволна от продуктите на Христина, даже днес си купих две неща, ще се загледам в съдържанието,  макар че нищо не разбирам. Направо ме хвърлихте в размисъл.

# 139
  • София
Не е агресивен към дрехите. Пръскам, изчаквам 30мин и в пералнята. Допадна ми.

# 140
А сваля ли петна, защото аз го ползвам, но не съм впечатлена.

# 141
Имах едни петна, които приличаха на мазни по зимното яке, при нормално пране не се махнаха, вениш не помогна, и реших да пробвам на детето Фроша, нямах много надежда, защото петната бяха стари, но учудващо изчезнаха. Явно работи, но не за всички петна.

# 142
  • софия

Това мляко си купувам от известно време и съм много доволна, в КАМ маркет е 1.25, но редовно е на промоция.
Що се отнася до мандри - до миналата година ми пращаха кашкавал от мандра Обнова. На мен лично ми е любимо - като твърдо масло е.
Продуктите на Домлян също харесвам.
/темата за какво да НЕ се купува се превърна в такава за препоръки какво ДА се, затова реших да прехвърля тук дискусията/

# 143
Моята атопична кожа всеки ден благодари на това душ-олио. Бях с изключително много сърбежи, обриви и прочие от атопичния дерматит,който имам и ходих на дерматолог и той ми го препоръча. Искам да Ви кажа, че действа на 100 процента и всяка една стотинка си заслужава, а и е икономичен.

Преоткрих българската козметика на “Регал”. Още след първия път, в който измих лицето си кожата ми буквално “скърцаше” както, когато измиете чиниите с веро. 😀

# 144
  • София
Моята атопична кожа всеки ден благодари на това душ-олио. Бях с изключително много сърбежи, обриви и прочие от атопичния дерматит,който имам и ходих на дерматолог и той ми го препоръча. Искам да Ви кажа, че действа на 100 процента и всяка една стотинка си заслужава, а и е икономичен.

Преоткрих българската козметика на “Регал”. Още след първия път, в който измих лицето си кожата ми буквално “скърцаше” както, когато измиете чиниите с веро. 😀

Изобщо не е добре кожата на лицето да "скърца"

# 145
Моята кожа е мазна и този измивен гел я поддържа в норма и за сега съм доволна,а защо не е добре? Не съм запозната и ще ми бъде полезно да ми обясните.

# 146
Моята кожа е мазна и този измивен гел я поддържа в норма и за сега съм доволна,а защо не е добре? Не съм запозната и ще ми бъде полезно да ми обясните.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 08:07 от 🧡 Clo 🧡

# 147
  • в сърцата на децата <3
Темата изобщо не е за това... Но щом сме подхванали, аз пък от 20 години вече ползвам ето този измивен гел на Гарниер

Преди беше в друга опаковка и с прозрачен гел, след това промениха формулата, но си е все с този ефект - скърцаща от чистота кожа. Нито имам пъпки, нито черни точки, нито нищо. Ползвам всяка вечер и след него - ето този крем на Биодерма

Сутрин почиствам с биологична вода от лайка и нанасям масло от малинови семки.
Дори в тийн годините нямах пъпки и точки - може и от измивния гел да е, може и да е въпрос на кожа.

П.п. сайтът на "Една" не е достоверен източник на информация Wink

# 148
  • софия

Освен душ олиото на sensibel, може да пробвате и балсама ( крем за нанасяне, не е за къпане). Той също много помага, детето ми само с тези две неща се оправи, също с атопичен дерматит беше, не препоръчвам интензивния балсам, защото е много сух като крем и много трудно се нанася.

# 149
Малкото ми дете е с АД, видях, че има два вида балсам на Сенсибел - балсам и интензивен балсам, Вие за кой от двата говорите?

Общи условия

Активация на акаунт