Какво ще купя отново - 5

• 96 043
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Онзи ден във Фантастико (сигурно и на друго място ще ги има) ММ искаше тези бисквити да купим, ама аз отказах, защото много мразя да ям неща, които никога не съм ги яла, но вчера реших да му ги купя.
Е, изядох си ги самичка. Това са най-вкусните бисквити, които съм опитвала. Утре пак съм там да си купя😂

Имат ли палмово масло?

# 556
Онзи ден във Фантастико (сигурно и на друго място ще ги има) ММ искаше тези бисквити да купим, ама аз отказах, защото много мразя да ям неща, които никога не съм ги яла, но вчера реших да му ги купя.
Е, изядох си ги самичка. Това са най-вкусните бисквити, които съм опитвала. Утре пак съм там да си купя😂

Имат ли палмово масло?
Да.

# 557

Имат ли палмово масло?
Да.
Е, браво.

# 558
  • Sofia
Ако е нерафинирано не е толкова зле.

# 559
Идвам да похваля ей тези кори за баница
В града имаме магазин за мляко и млечни продукти на Вършец!Взех ги на шега оказаха се разкошни

# 560
Като каза кори за баница, аз не само ЩЕ ами и от много време насам постоянно купувам някои от тези двата вида кори. много любими в къщи, винаги са пресни, чудни.

И понеже сме в темата, какво ще купя отново, препоръчайте ми сапун за ръце (твърд, не ползваме течен) който да не се скашква. Писна ми, винаги когато си мия ръцете да се налага да мия и сапунерката.
На Лидл купувах един, но вече много време го няма явно са го спряли.

# 561
   Ако е конкретно за ръце, най-добре глицеринов. Не отговарям точно на въпроса... Но за ръце най-добре с глицерин. В ДМ има доста видове.

# 562
Като каза кори за баница, аз не само ЩЕ ами и от много време насам постоянно купувам някои от тези двата вида кори. много любими в къщи, винаги са пресни, чудни.

И понеже сме в темата, какво ще купя отново, препоръчайте ми сапун за ръце (твърд, не ползваме течен) който да не се скашква. Писна ми, винаги когато си мия ръцете да се налага да мия и сапунерката.
На Лидл купувах един, но вече много време го няма явно са го спряли.
Аз от години ползвам този ,не само за ръце

# 563
  • Варна
Добро утро и честит празник Simple Smile
Какви чорапогащници купувате? Аз съм някакъв  мор за тях, пера ги в пералня и на второто обуване вече са тотал щета. Пера ги след всяко носене, всякакви ценови категории пробвам, но не нацелвам нещо.
Та от коя марка сте доволни?

# 564
Мура, заслужават си всяка стотинка.

# 565
Надявам се, че ги переш в мрежа  в пералнята, а не директно. Вече не нося чорапогащи и със съвет за марка не мога да помогна.

Отново бих купила този чай с портокал, маракуя и джинджифил, но ако го намеря. Купен е от малък, квартален магазин, където не са го зареждали повече.

# 566
Каквито и да си купиш, ако ги переш в пералня, ще са тотал щета много бързо.

# 567
  • Варна
Каквито и да си купиш, ако ги переш в пералня, ще са тотал щета много бързо.
Явно да, ще преустановя тази практика. Благодаря Simple Smile

# 568
  • Sofia
Ползвай мрежички за прането им.

# 569
Не знам дали е за тук, тъй като се купува веднъж, но съм страшно доволна от Swiffer.  Идеален за малки пространства, за 10 мин минаваш и със суха кърпа, и с мокра. Доста гняс посъбра, а преди 2/3 дни чистих. Малко скъпо излиза със сменяемите кърпи, но съвсем спокойно може да се използва и по-голяма микрофибърна кърпа напоена с препарат. Нямах очаквания за него, беше намален в Емаг и предвид хилядите ревюта, които изчетох, реших да му дам шанс. Не съжалявам. За големи пространства и основно почистване едва ли ще стане, но пък ейтака за бързо и между другото е супер.

Общи условия

Активация на акаунт