❤И вече коремчето порасна,а октомврийче пола ще показва❤Тема2

• 56 208
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Мислих,  че кръвното пада в първи триместйр. А аз почти в 5ти месец съм и чак ми е странно.
Предполагам е нормално, нали ? Без да има общо с тромбофилията или длуг проблем

# 466
Момичета, Магнерот има ли значение преди или след храна да се пие?

И аз прочетох в описанието, че трябва да е преди или по време на хранене, но лекарката и фармацевтът ми казаха, че може и след това.

# 467
  • Варна
Благодаря, момичета! Heart

m-angel, много кофти, че пак се налага да си в болницата. Confused Добре поне, че често гледате бебчето и всичко е наред с него.
Аз сега съм в 16 г.с., но точно петък влизам в 17-та. И аз вярвам, че лесно ще го види, но ще ми е интересно дали ще каже, че е сигурен.

Ще е интересно да направим анкета като в септемврийската група (следя ги и тях, макар не толкова активно) и там преобладават момите. Blush

# 468
  • София
Пускам анкетата след мъничко,а до прекрасна мамичка m-angel желая бързо възтановяване.
П.С Всички изпуснати момичета и новите са вече вписни в първата страничка ✌

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 20:23 от Alexxi

# 469
Пускам анкетата след мъничко,а до прекрасна мамичка m-angel желая бързо възтановяване.
П.С Всички изпуснати момичета и новите са вече вписни в първата страничка ✌
Аз все още не се виждам с термин 31.10, писала съм в първата тема още.

# 470
  • Бургас
Здравейте! Идвам да се похваля, че в петък излязоха резултатите от генетичния тест и за щастие всичко е отрицателно! Heart Eyes
Пратихме втората проба на 13-ти, а на 22-ри вечерта имаше резултати.
Честито! Да попитам, пратихте я или я получиха на 13. Защото и аз чакам резултати, днес е десети ден от пращането/седми от получаването/ и  нищо още...

# 471
  • Варна
Скрит текст:
Здравейте! Идвам да се похваля, че в петък излязоха резултатите от генетичния тест и за щастие всичко е отрицателно! Heart Eyes
Честито! Да попитам, пратихте я или я получиха на 13. Защото и аз чакам резултати, днес е десети ден от пращането/седми от получаването/ и  нищо още...
Здравей! Аз изпратих пробата на 13-ти и сега погледах, че е била при тях на 18-ти, а резултатите дойдоха на 22-ри. Съжалявам, че така се е случило с вас, може да е съвпаднало с празничните дни за Великден при тях или нещо от този сорт. Confused

# 472
Здравейте,да се включа и аз . С термин съм 2.11 ,но няма да достигна до него със сигурност ,така че се записвам тук. Днес съм 13+2 дни(7'3 см ) .Пуснах бхс ,а утре съм на частна ФМ. Според вас дали доктора утре  ще му пусне също изследване или само на ехограф ще ме гледа ? И дали ще се види пола ❤️

# 473
При мен пристигна на 20ти и веднага беше със статус, че се обработва, на 23ти сутринта получих резултатите по email. Да не би да са изпратени, но да са попаднали в спам папка на пощата Ви? Ако не, може би е най-добре да пишете на съпорт екипа, отговарят доста бързо.

# 474
Да се похваля и аз - дойдоха резултатите, няма риск от ДАУН, чакаме момченце Heart

Толкова много се развълнувах, че не мога да спра да плача, а имам ужасно много работа и не мога да си събера ума.

Направих теста на 18/04, днес получих резултатите. Имайки предвид, че 18 беше почивен за тях, а после от 22 до 25 за нас, мисля, че доста бързо дойде.

# 475
Момичета, планирате ли лятна почивка на море? Знам, че не е препоръчително да се плува в басейни, в море също не е мн ок, но от няколко дни гледам оферти за края на юни, началото на юли. Тогава ще сме към края на 6 и мисля, че е ок. Надали ще плувам, но все пак ще си починем преди бебето. Вие организирате ли нещо засега?

# 476
Никол, ние с ММ сме планирали от януари месец, преди да разберем още, че ще ставаме родители. Изчела съм всичко възможно за почивки, морета, басейни и т.н. При една нормална бременност не виждам проблем жената да отиде на почивка. Разбира се трябва да се внимава със слънцето, водата да не е още много студена, ако ще влизаш изобщо и никакви плажове между 11:00 и 16:00 и винаги под чадъра. Всеки разумен човек може да прецени как се чувства и дали състоянието позволява пътуване, разходки и плажуване.

# 477
С първата си бременност обиколих цяла България с кола. Ходихме няколко пъти на планина и на море.
Къпала съм се в морето винаги, когато водата ми е била достатъчно топла и не е имало вълни, за да ме блъскат в корема.
Стоях винаги на сянка и в по-силното слънце съм слагала и нещо върху корема, тъй като както всички знаем и под чадър се потъмнява.
Чувствах се много добре и до 7мия месец носих бански половинки. Смея да кажа, че се чувствах и изглеждах много добре.
После започнах да нося бански танкини и то не за друго, а просто да не ми гледат хората големия тумбак. На някой може и да не му е приятно. И така. Беше супер лято Grinning
А сега не мога да изляза до магазина даже. Половината месец април изкарах по пижама в болницата. Не смея да си правя изобщо планове за по-нататък.

# 478
Като пускахте ПКК излезнаха ли ви повишени левкоцити? Дали е нормално?
При мен и там и в урината се установиха повишени такива. Ще ги коментирам и с лекарката, просто да питам и вас дали се е случвало.

# 479
Ето така беше при мен движението на 11ти пуснах на 18ти ми изпратиха на имейла.

Общи условия

Активация на акаунт