❤И вече коремчето порасна,а октомврийче пола ще показва❤Тема2

• 56 184
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Да, благодаря! Малко след като писах видях, че има нов имейл с резултатите. Отрицателни са, много се радвам, чакаме момченце.
За плажа - няма да ходя или ще ходя само за кратко без да влизам във водата, на повечето места не е много чиста. Да не забравите високия фактор слънцезащита и шапките, при някои по-светли или чувствителни кожи лятото се появяват ужасни петна, известни като " маска на бременността", може би знаете...

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 17:22 от rosi81

# 481
m-angel, сякаш аз съм писала казаното от теб 😇 и аз за втори път влизам във болница този месец, първо в 12та, сега в 14г.с.+3дни. Отново кафеникаво зацапване, този път имам и леки менструални болки ниско вдясно. Отново бебокът е добре, както и всичко около него и не знам причината за това кървене. Тази бременност се превръща в затвор за мен, прикована за леглото у дома или у болницата. Дано всичко си заслужава и накрая да гушнем нашите човечета, които ни махат от екрана на ехографа.

# 482
Drpwamy, успех ти пожелавам.
Най-гадното от всичко е да не се знае откъде идва проблема. Поне според мен. Като се знае откъде е проблема, човек знае с какво се бори, а така...
Аз вчера говорих с екипа от Варна, при който правих инвитрото за първата бременност. Разбрахме се като ме изпишат да се чуем и да отида на преглед при тях. Вече нямам търпение Heart

# 483
Здравейте,какво пиете за контракции и по колко ?

# 484
Привет, дами! Пишем и ние да се похвалим най-накрая и ние разбрахме пола,чакаме момченце. В 17+2 г.с сме 💙🧸👶👑

# 485
Здравейте, дали на вас са ви мерили шийката на матката вече ?
Моята е 35мм в 17 седмица, докторът нищо не каза ама аз нали все трябва да проверя и прочета........и видях, че пише стандартно, че дължината в този период трябва да е 40-45мм, та се чудя дали е редно да се притеснявам или не..
Веднъж вече изперках заради нещо което ме беше притеснило след четене в Интернет,  а се оказа, че съм нямала повод, не искам отново да си го причинявам, но явно е по-силно от мен Relaxed

# 486
Моята е 35мм в 17 седмица, докторът нищо не каза ама аз нали все трябва да проверя и прочета........и видях, че пише стандартно, че дължината в този период трябва да е 40-45мм, та се чудя дали е редно да се притеснявам или не..
Веднъж вече изперках заради нещо което ме беше притеснило след четене в Интернет,  а се оказа, че съм нямала повод, не искам отново да си го причинявам, но явно е по-силно от мен Relaxed

Най-добре е да спреш да четеш всичко в интернет. На мен ми мерят шийката всеки път. Попитай лекаря си другия път, но не се филмирай, специалистът със сигурност знае по-добре от интернет какво е нужно и кое е нормално. Ако не ти е казал нищо, значи всичко е наред.

# 487
Веднъж вече изперках заради нещо което ме беше притеснило след четене в Интернет,  а се оказа, че съм нямала повод, не искам отново да си го причинявам, но явно е по-силно от мен Relaxed
Изобщо не ми я е мерила,или аз незнам че си мери .  Гледа си там нещо на видеозона и коментира . А вече съм 15 седм.

# 488
Веднъж вече изперках заради нещо което ме беше притеснило след четене в Интернет,  а се оказа, че съм нямала повод, не искам отново да си го причинявам, но явно е по-силно от мен Relaxed
Мисля, че ти е съвсем наред. Хвърли едно око на тази статия :
https://kenguru.bg/skrining+za+prezhdevremenno+razhdane/1/MlW-gR … 9KbQpaHgha-IJmvcV

# 489
Моята беше 36мм и то на 2рия преглед още, казаха, че е супер. Сега на последния беше 41мм, струва ми се странно да се е удължила, имам чувството, че зависи и от ъгъла на изображението. Но аз съм и с конизация и си ме следят. Но като цяло смятам, че всички гледат и ако има нещо притеснително ще кажат.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 16:49 от blue_eyez

# 490
Благодаря Ви! Ще огранича четенето..

# 491
Извинявам се за тъпия въпрос ама аз незнам за какео се мери шийката на матката  до сега не ми е мерена аз съм в 16г.с

# 492
Четете ли вече книги за отглеждането на бебе?

# 493
Не знам много, но това което знам е , че ако шийката започне прогресивно да се скъсява има опасност от преждевременно раждане.
Затова се следи.
Извинявам се за тъпия въпрос ама аз незнам за какео се мери шийката на матката  до сега не ми е мерена аз съм в 16г.с

# 494
Четете ли вече книги за отглеждането на бебе?
Аз чета в момента Мисия майка, доста е интересна,информативна и смятам полезна!

Общи условия

Активация на акаунт