❤И вече коремчето порасна,а октомврийче пола ще показва❤Тема2

• 52 763
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Аз още не нося дрехи за бременни и не планирам покупка на такива. Дънките си ми стават, но ходя на работа и като седна започнаха леко да ме стягат в корема. Запазила съм дънки, които са с два номера по-големи още от първата бременност и ще карам с тях, докато не стане време за рокли. Лятото ще съм така. При нас е горещо и не става за дънки лятото, общо взето.

# 526
Някой знае ли до кой месец може да се лети със самолет? Кроя едни планове за юли,но се чудя, върти ми се до 7м.?

# 527
Здравейте на всички 🤗
Записвам се и аз с термин 10.10.2022г.
Накратко за мен - живея в София,в момента не работя (в болничен съм),18г.с. и с ММ чакаме бебчо с нетърпение Simple Smile
Как сте с дрешките? Аз си търся клинчета с висока талия и леко ластиче..
Някаква идея от къде да се сдобия?

Между другото,имате ли си групичка във фб?

# 528
Здравейте на всички 🤗
Накратко за мен - живея в София,в момента не работя (в болничен съм),18г.с. и с ММ чакаме бебчо с нетърпение Simple Smile

Здравей,  добре дошла!
Заповядай : https://www.facebook.com/groups/710403877031730/?ref=share

# 529

Много благодаря!
Здравейте на всички 🤗

Здравей,  добре дошла!
Заповядай : https://www.facebook.com/groups/710403877031730/?ref=share

# 530
За дълъг клин за бременни, поръчах си от Sinsay. Заслужава си н амен ми е много удобно защото корема си ми порасна и нищо друго не ми е удобно. Взех и едно дънки за бременни, но на мен не ми е удобно защото работя седнала и ми стяга цял ден. Да идва лятото и вече да носим рокли най добре ще е.

# 531
Някой знае ли до кой месец може да се лети със самолет? Кроя едни планове за юли,но се чудя, върти ми се до 7м.?

Общото правило на авиолиниите е до 28 седмица. След това ти трябва една декларация/служебен документ от лекуващия лекар, че може да пътуваш. И аз планирам едно кратко пътешествие със самолет, затова изчетох всичко по темата.

# 532
Някой има ли проблем със суха кожа и как се справяте? Долната част на краката направо ме побърква от сърбеж, единствено ми помага един крем за атопична кожа dexeryl, но в приложението ми го дава с опасни съставки, въпреки че няма никакви парабени и парфюми, изглежда не е подходящ.

# 533
Някой има ли проблем със суха кожа и как се справяте? Долната част на краката направо ме побърква от сърбеж, единствено ми помага един крем за атопична кожа dexeryl, но в приложението ми го дава с опасни съставки, въпреки че няма никакви парабени и парфюми, изглежда не е подходящ.

С козметиката на синчето, на Биодерма

# 534
В петък и събота /13+14.05/ ще има голямо намаление в Хиполенд.

# 535
Мина ми прегледа за ФМ - всичко с бебчо е наред. 320гр. е,  огледаха мозъка, сърчицето, стомах, бъбреци, устни и носле, ръчички, крачета - очакваме здраво момченце.  Пуснаха ни и 3д, но се беше хванал за главата, беше в лоша позииця и хич не се видя хубаво. Надявам се 30г.с да позира повече и като натрупа грамчета да се види по-хубаво. Simple Smile
От 3-4 дни големи ритници раздава, дори таткото го усети с ръка на корема ми. Сутрин е най-активен, но и през деня се обажда от време на време. Така дълго ги чаках тези ритничета, че не мога да се нарадвам. Най-хубавото нещо свързвано с бременността е! Blue Heart

# 536
Кокосовото масло помага

# 537
А с главоболието как сте? Тези дни ме пръска!

# 538
Кокосовото масло помага
Аз имам също. По принцип съм с мазна кожа, но сега е изключително суха и раздразнена. Даже ми се появи обрив по корема и гърдите, който сърби ядски. По този повод ходих на дерматолог и той каза да си взема Bioderma Atoderm INtensive baume.

# 539
А с главоболието как сте? Тези дни ме пръска!
Парацетамол .. много е тегаво

Общи условия

Активация на акаунт