❤И вече коремчето порасна,а октомврийче пола ще показва❤Тема2

• 52 796
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Blue_eyez, пиеш ли нещо за гаденето?
В болницата бях в една стая с момиче, което повръщаше. Беше на терапия с Деган. Отначало инжекции, а един ден преди да я изпишат на таблетки. Започна терапията и веднъж не е повърнала. Каза, че и почти не ѝ се гади. Консултирала ли си се с лекар?
Другото, което ѝ казаха е да не яде банани. Нямам идея защо.

# 511
Blue_eyez, съжалявам много, че продължава толкова дълго при теб! При мен мина в 15та седмица. Лекарката ми беше изписала свещички, но препоръча да ги ползвам само, когато вече не мога да задържам вода дори. Дано мине скоро, но със сигурност питай дали няма какво да ти дадат за облекчение.

# 512
Никол, на листа даден след ФМ би трябвало изрично да пише колко са кръвоносните съдове на пъпната връв. Погледни там. Аз лично бих имала повече вяра на фетален специалист, отколкото от проследяват АГ. Къде прави ФМ? 19ти не е далеч, не ги мисли лошите варианти предварително.

Много, много ти благодаря! Изобщо не се бях сетила да погледна там. Ходих на фетална в Надежда, при Д-р Михова, на която имам голямо доверие. Пише си 3 съда и доста се успокоих! Ясно моят следящ АГ не е видял правилно. Мерси отново! Дано се потвърди на следващата фетална.

# 513
Благодаря ви за съчувствието. Ами не е непоносимо и отдавна не повръщам, така че не би трябвало да е опасно, просто някакво гадно усещане. И предния път си беше до 5ти месец при мен какво да се прави.

# 514
Здравейте момичета! Към тези които пият Биозин мама, от интерес питам до коя седмица го приемахте и приемате ли го още?

# 515
Здравейте момичета! Към тези които пият Биозин мама, от интерес питам до коя седмица го приемахте и приемате ли го още?

Аз го спрях в 15г седмица

# 516
  • Варна
Момичета, как сте с дрехите за бременни? Носите ли вече? Аз извадих един чифт дънки и 2 тениски от предишната бременност и определено вече ми е по-удобно с тях, отколкото с нормални дрехи. Скоро си поръчах от намаленията в aboutyou няколко неща на Mamalicious и съм изключително разочарована. Уж не са евтина марка, даже ми идват скъпи. Най-много ме подразни това, че снимките от сайта не отговарят на реалността. Три от три блузи прозират и ми се вижда черния сутиен отдолу. Дънки размер Л едва ги сложих, а ластика направо ми стягаше на корема. На всички други нормални марки съм М/Л, даже на Уайкики Л ми идва голям. Мисля да им ги върна всичките и да обиколя малко физически магазини, макар че ще е трудно с малкия, но няма как, иначе ще трябва да си ходя като прошляк. Вие откъде пазарувате такива дрехи и от кои марки сте доволни?

# 517
Момичета, как сте с дрехите за бременни? Носите ли вече? Аз извадих един чифт дънки и 2 тениски от предишната бременност и определено вече ми е по-удобно с тях, отколкото с нормални дрехи. Скоро си поръчах от намаленията в aboutyou няколко неща на Mamalicious и съм изключително разочарована. Уж не са евтина марка, даже ми идват скъпи. Най-много ме подразни това, че снимките от сайта не отговарят на реалността. Три от три блузи прозират и ми се вижда черния сутиен отдолу. Дънки размер Л едва ги сложих, а ластика направо ми стягаше на корема. На всички други нормални марки съм М/Л, даже на Уайкики Л ми идва голям. Мисля да им ги върна всичките и да обиколя малко физически магазини, макар че ще е трудно с малкия, но няма как, иначе ще трябва да си ходя като прошляк. Вие откъде пазарувате такива дрехи и от кои марки сте доволни?

Здравей Simple Smile
Тези дни си купих някои дрешки - три блузи и една лятна рокля от Сгушени - отидох, мерих, бяха изключително любезни и съм много доволна. Мекички, памучни, красиви. Поръчах си и две рокли от Soonmama. По мярка ми бяха и двете, но единият модел не стои добре и ще го върна. Проблем са ми панталоните - имам два чифта дънки с доста разтеглив колан, мога да ги нося още известно време, но ми се искаше някакъв летен панталон, а не ми се рискува с онлайн поръчка. Разчитах да намеря нещо подходящо в Декатлон, имам техен спортен панталон, много лек и удобен, но нищо подобно за бременни, освен някакъв вариант с ластик долу, който прилича повече на анцуг, отколкото на панталон. Не искам клинове и анцузи, не обичам да нося такъв тип дрехи. Времето става все по-топло и скоро няма да е за дънки, а друг вариант нямам все още...

# 518
Здравейте,

аз си взех дънки от LC Waikiki, които и на мен ми идват леко големи, но иначе като качество са добри. Последно си поръчах дънки от Sinsay - всеки четвъртък имат 30%  намаление на някои артикули.

# 519
  • Варна
Zapetaika_, аз съм от Варна и за съжаление тук няма магазин на Сгушени. Онлайн вече не ми се рискува, защото вече над половин година поръчки от различни магазини и все връщам 90% от нещата. Размера си го улучвам, но самите дрехи на снимките в сайта ми харесват, а като ги видя на живо - не. Pensive
Иначе рокли имам за лятото, но ми се иска още малко дънки/панталони и малко тениски или блузи за преходния сезон.
Аз пък много обичам клинове и анцузи, но и такова не съм си намерила. Като цяло в момента откъм всякакви дрехи съм доста зле и ми е много кофти. Всеки ден чудене и обличане на едно и също. До центъра се "изтупвам" в дънки, тениска и маратонки, на площадката в квартала и до магазина - същото. Unamused
Ifchetu, ще пообиколя уикенда Уайкики, да видим дали пък там няма да излезе нещо.

# 520
Аз от Waikiki си намерих един удобен бременски панталон, но иначе си купувам дрехи от нормални магазини, само че по-свободни и с ластик. Хем са по-евтини, хем са по-красиви.

# 521
Аз имам дънки за бременни от LC Waikiki и като цяло не съм много доволна. Ходя предимно с клинове, една пола и две рокли. Но пък не ходя на работа и не ми се налага да се глася ежедневно. Останалите ми покупки за от нормални магазини - еластични блузи, които да са по мен, защото широките ми седят смешно + една пола с висока талия с ластик, надолу пада свободно. В търсене съм на летни рокли, но все още се въздържам от покупки, защото не мога да преценя колко ще ми е голям корема, дали ще и надига много роклята, дали няма да ми е тясно. Като цяло за момента не вървя с голям корем, но може и да щръкне рязко в един момент. Имам някои летни дрехи, които ще успея да ползвам и тази година.
Като цяло не съм открила някакви наистина красиви и модерни дрехи за бременни, просто съм изумена колко грозни са повечето. Neutral Face Не че се обличам кой знае колко изисквано, но по магазините е страшно. Онлайн ми допадат някои неща, но съм скептична така, предпочитам да пробвам на място.
В търсене съм и на удобен (но и красив) сутиен за кърмене, който и да придържа гърдите, защото тези, които пробвам са провиснали и за нищо не стават общо взето.

# 522
Трудна работа е това с намирането на хубави дрехи за бременни... Магазините са пълни с какви ли не боклуци, а тези за бременни се броят на пръсти. Аз също не ходя на работа, основно вкъщи си стоя, но за лятото, докато още не ми е много голям коремът, планираме да пътуваме и трябват удобни дрехи. Освен това имам и две срещи на випуск от университета и гимназията и за там ще трябва нещо по-прилично да облека. Колкото до сутиените, аз и така съм с голям бюст, нося си два на Триумф от серията Амурет и ползвам удължител. Като дойде ред за кърмене, пак ще търся. Може да видя и аз в Уайкики за някакъв панталон или в краен случай пак дънки, макар за лятото да ми се иска нещо по-леко и тънко.

# 523
Ще го карам с рокли май. Имам няколко клина, които вече са ми тесни и и едни дънки, които са ми ок за сега но нз колко ще издържат още. Взех си и 2 поли с висока талия, които мисля да комбиниран с по-къси тениски. Евентуално може някои къси дънкови панталони да си взема в краен случай. В момента умувам върху банските дали да купувам цял ли половинки ли.

# 524
Аз нося само рокли и два клина, чиято лента отгоре не е стегнат ластик. Купих няколко летни и чакам да стане топло да премина на тях

Общи условия

Активация на акаунт