❤И вече коремчето порасна,а октомврийче пола ще показва❤Тема2

• 52 826
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Кога ви казаха пола? На мен в 17-та седмица ми казаха, че най- вероятно е момче. Много ми е гадно да го кажа, но се надявам да са сбъркали, ра се чудех дали според вас има такава вероятност Simple Smile

# 496
Кога ви казаха пола? На мен в 17-та седмица ми казаха, че най- вероятно е момче. Много ми е гадно да го кажа, но се надявам да са сбъркали, ра се чудех дали според вас има такава вероятност Simple Smile
Още 12 седмица ми казаха, че е момче и след това на всеки преглед ми го потвърждават. Simple Smile

# 497
Чета Всичко за кърменето, интересна е

# 498
И на мен още в 12 г.с. ми казаха пола и всеки следващ път го потвърждават.

# 499
  • Варна
С първата бременност четох много. Любима си ми остава "Бебе made in France". Не е толкова научна, по-скоро е художествена, но успя да ме подготви психически за някой неща, а и научих доста.
Сега не съм чела абсолютно нищо Sweat Smile Единствено може да си припомня "Раждане с любов", защото се глася за vbac.

На нас не са ни казвали пол, научихме го от генетичния тест. Имам приятелка, на която до 20-та седмица казваха момче, а след това стана - момиче. Simple Smile Имам и друга, на която до последно казваха момиче, а се роди момче. Буквално в родилното разбраха, че е момче. Joy Така че според мен с ехографа не е сигурно до последно.

# 500
Здравейте, момичета. Записвам се и аз в групата на октомврийчетата с термин 24.10. За мен е втора бременност, но ще ми бъде полезно и приятно да си обменяме информация. Първото ми детенце е момче на 5 години. Сега пак излезе мъжки пол от пренаталния тест. В ужас съм какво готвене ме чака, пък аз така не обичам да го правя... Пожелавам на всички ви лека бременност и хубави, здрави слънчица.

# 501
Здравейте бъдещи мами. Днес бях на консултация. В 18 гс съм и за пръв път си тръгнах притеснена, а не щастлива. Аг-то видя, че пъпната връв е само с една артерия и една вена, а не както трябва с две артерии и една вена. Тя ми каза да не го мисля, че се срещало и не винаги е лошо, но ще се следи. Обаче прочетох доста плашещи неща после и сега съм мн притеснена. Наистина дори не мога да осмисля лошите варианти. Иначе пускахме пренатален тест и няма от често срещаните синдроми, на БХС всичко излезе добре също. Някоя от вас слъбслквала ли се е с този проблем? Благодаря

# 502
Nikol, на феталната не са ли го гледали това? При мен едно от нещата, които най-много гледаха, беше това. При обикновен преглед не знам дали може да се види, така че не бързай да се притесняваш. Или си била на морфология?

# 503
Nikol, на феталната не са ли го гледали това? При мен едно от нещата, които най-много гледаха, беше това. При обикновен преглед не знам дали може да се види, така че не бързай да се притесняваш. Или си била на морфология?

Да бях на фетална в края на 13 гс. Нищо такова не казаха. Сега съм пак на фетална на 19.05. Дано тогава се види и другата и се успокоя.

# 504
Спокойно, питай изрично, за да си спокойна. Всичко ще е наред, не прекалявай с четенето🌺 Довери се на специлиста от феталната, те толкова бебета са гледали…

# 505
  • Варна
eli_to55, абсолютно същото за готвенето си помислих и аз като разбрахме, че чакаме второ момче Joy Нашите ще са с 1г11м разлика. Аз обичам да готвя, но с мъжа ми сме свикнали да си сготвим нещо малко за вечеря, което се изяжда веднага. Много рядко сме правили манджи, които стоят в хладилника и ядем 2 пъти от тях. Сега обаче все по-често ми се налага да готвя такива неща. С още един мъж не ми се мисли. Една кокошка няма да ни стига на ядене. Sweat Smile

Nikol_Triova, аз съм в подобна ситуация. АГ-то ми каза плацента превия и че не трябва да се притеснявам за нищо, освен, че има шанс да се наложи секцио. После видях, че на други момичета са им казали, че трябва да лежат и едва ли не е доста опасно състояние. Според мен са много индивидуални нещата и по-добре да слушаш лекарката и да не се стресираш допълнително. Аз съм си казала вече, че нищо няма да проверявам в нета... То може да полудее човек от четене.

# 506
Момичета случвало ли ви се е да имате болки в корема ниско долу от двете страни все едно яйчниците ви болят. От снощи ме боли, пия но шпа, отпуска ме но по някои време пак ме заболява. Чудя се дали да се притеснявам. Втора бременност ми е и си спомням,че и при първата имах все някакви болежки. И нз сега дали трябва при всяка болежка да тичам на лекар.

# 507
Матката се разтяга, това е най-честата причина за такива болежки и са си нормални. При мен също ги има, но преминават бързо и не съм взимала и обезболяващи.

# 508
Никол, на листа даден след ФМ би трябвало изрично да пише колко са кръвоносните съдове на пъпната връв. Погледни там. Аз лично бих имала повече вяра на фетален специалист, отколкото от проследяват АГ. Къде прави ФМ? 19ти не е далеч, не ги мисли лошите варианти предварително.

# 509
Болежки и аз имам. Като стаеам от леглото например почти винаги направо ме прерязва силна болка и предния път беше така, АГ каза, че било от мускулите не от бременността. Но е доста гадно.
Аз иначе мога да се похваля поне че започнах да се движа Joy и мн добре ми се отразява големи разходки правя и се чувствам мн по-добре, отколкото като си почивам, но и гаденето не ми спира и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт