❤И вече коремчето порасна,а октомврийче пола ще показва❤Тема2

• 52 725
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Дами, аз получих някакъв сърбеж отдолу, но не вътрешно, а само външно. Почти съм сигурна че е от един душ гел, защото вчера пробвах нов. Гледам да не се мия там с различно от интимен гел, но може да е попаднало и да ме е раздразнило, а може да имам някаква инфекция не знам. Утре ще тичам към АГ  ( а онзи ден бях....). Не е непоносим, даже бих казала че е смао на моменти. С часове нищо не усещам и после почва да ме дразни. Та въпросът ми е мога ли да се полея примерно със запарка от лайка, да ми успокои при следващия порив на сърбеж, че може през нощта да ме тормози🤣
Смрадлика по -скоро

# 556
Мислих си че имам в нас, а се оказа че съм го затрила и за това си мисля за лайка

# 557
Мислих си че имам в нас, а се оказа че съм го затрила и за това си мисля за лайка

Няма да подейства..

# 558
И аз бях така! Клотримазол можеш да ползваш ( аг ми предписа ) и смрадликата също, аь вече съм по- добре май, но др седмица ще пусна една микробиология
Дами, аз получих някакъв сърбеж отдолу, но не вътрешно, а само външно. Почти съм сигурна че е от един душ гел, защото вчера пробвах нов. Гледам да не се мия там с различно от интимен гел, но може да е попаднало и да ме е раздразнило, а може да имам някаква инфекция не знам. Утре ще тичам към АГ  ( а онзи ден бях....). Не е непоносим, даже бих казала че е смао на моменти. С часове нищо не усещам и после почва да ме дразни. Та въпросът ми е мога ли да се полея примерно със запарка от лайка, да ми успокои при следващия порив на сърбеж, че може през нощта да ме тормози🤣

# 559
Здравейте! Имам питане моята докторка много се забави последно бях на преглед на 01.04 не им бил готов графика аз чакам и чакам да ми се обадят кога да ходя а сме доста нетърпеливи да разберем пола. Бих искала да ми дадете съвет да посетя ли друг доктор или да си чакам мойта трябва ли да взимам направление от джипито?

# 560
Здравейте мацки,

Отдава не съм се включвала. При мен всичко е наред, смениха ми термина за 10.10.22- момиче. Напоследък вдигам кръвно, но го отдавам на това че свекървището ще идва на гости за 1 седмица. Смених ел. четка за зъби с нормална, защото от вибрациите ми става много лошо, но пък за сметка на това от 3 седмици имам адски много енергия. Всяка седмица обикаляме из страната по сватби, годишнини и кръщенета. Вижда се края на ремонта на детската стая, поръчахме и мебели. Днес случайно влязох в Хиполенд и ми казаха за промоциите в Петък и Събота- 25% , за 1 юни щяла да е по малка промоцията и то на определени неща. Напоследък гледам колички, защото съм решила всеки месец да взимам нещо голямо от заплатата, а дребните неща ще са от приятелки. Разгледахме навсякъде в София, ходихме и до Пловдив. Бяхме се спряли на Egg  и Anex, но днес ме спечелиха в Хиполенд с CAM NEXT EVO 933, в общи линии има всички екстри на другите две, даже и доста повече, много лсно се сгъва и е доста лекичка. Вие разглеждали ли сте вече за такъв вид покупки? Мамите които чакат второ бебче - дайте някой съвет какво да гледаме в количките, кои марки и т.н.

Благодаря за идеята с четката! Вече не ми се гади по цял ден, но миенето на зъби стана много трудно и мъчително. Ще пробвам и аз да си купя нормална четка.
Аз се чудя дали да боядисам детската стая. Мебели може би ще купим от България като си идваме следващия месец, защото тук ми се виждат излишно скъпи. Бихте ли споделили какви мебели си купихте. Нямам предвид фирма, а вид (легълце, бюро, шкаф за повиване)?
Честно казано не ми се иска да инвестираме много в бебешки мебели (тук стандартната бебешка стая има кошара, шкаф за повиване и малък гардероб), които ще изкарат кратко време и ще трябва да вземем след това по-голям гардероб, да заменим кошарата с легло, а шкафът за повиване с бюро.
За количка аз съм се ориентирала към ABC Design. В България като че ли не са много популярни, но тук са на всеки ъгъл и си делят първото място със Сайбекс. Все пак количката, която съм харесала е на висока цена и дебна да се пусне намалена някъде.
Иначе купих кошница за колата отново намалена. И аз не искам да се струпват много големи покупки наведнъж, че положението с инфлацията вече е непоносимо.

# 561
Поръчах дървена кошара с повивалник и  скрин за детската.От Nicole Baby са, бяха пак на някаква промоция миналия месец, но 30-40 дена е изработката.Иначе в стаята има голям гардероб, който дори на мен ще ми бъде достатъчен 😂. В Zara Home има много готини дръжки за бебешки мебели. Понеже бащата ще е хоум офис още дълго време и работи нощни смени, обмислям варианта за кошче от плат за офиса му и той да поеме нощните грижи.

# 562
Поръчах дървена кошара с повивалник и  скрин за детската.От Nicole Baby са, бяха пак на някаква промоция миналия месец, но 30-40 дена е изработката.Иначе в стаята има голям гардероб, който дори на мен ще ми бъде достатъчен 😂. В Zara Home има много готини дръжки за бебешки мебели. Понеже бащата ще е хоум офис още дълго време и работи нощни смени, обмислям варианта за кошче от плат за офиса му и той да поеме нощните грижи.
И ние сме се насочили към Никол бейби, предлагат трансформиращи кошари с повивалник и шкафче, скрин и гардероб - двукрилен или трикрилен. Струва ми се добър вариант за дългосрочна употреба - креватчето става на юношеско легло и маса/кошара за второ бебе. Срокът наистина е около месец, но си избираш цвят и дръжки. Вече писах по-рано, че на мен повивалникът ми идва малко висок (96см е), но мисля за една платформа за степ аеробика, която да ползвам за удобство. Те нямат по-ниски варианти, а най-много ми допадат и не искам да обикалям за други. Лорели също имат подобни, но май ще се спрем на българските.

# 563
В Babylife Malechko почти всички модели са ниски. Аз съм 167 и ми бяха доста неудобни, в общи линии само в Никол бейби и 2-3 модела във Вис Виталис ми бяха ОК. Днес ходих във Виталис и за пореден път отношението на персонала беше покъртително. По средата на консултацията за колички момчето спря и каза че колежките го чакат за цигара и кафе, да сме го били изчакали да си довърши после или да видим в сайта. Тръгнахме си на 3 минута от влизането.🥲

# 564
В Babylife Malechko почти всички модели са ниски. Аз съм 167 и ми бяха доста неудобни, в общи линии само в Никол бейби и 2-3 модела във Вис Виталис ми бяха ОК. Днес ходих във Виталис и за пореден път отношението на персонала беше покъртително. По средата на консултацията за колички момчето спря и каза че колежките го чакат за цигара и кафе, да сме го били изчакали да си довърши после или да видим в сайта. Тръгнахме си на 3 минута от влизането.🥲

Така както ми звучи,този направо си е заслужил оплакване до управителя на магазина..

# 565
Здравейте момичета следя какво пишите аз имам едно запитване към вас ще съм ви благодарна ако някой ми отговори моят термин е на 22.10,но досега всичко беше нормално сега получих инфекция стафилококи откриха ми я от стирилна урина изписаха ми антибиотик защото казаха,че без него няма да мини,аз се спирам защото съм в малки месеци да не направя някоя беля,но казват,че стафилококите са по-вредни и опасни от колкото антибиотика Аксеф 500млг.

# 566
Desi0893, аз пих антибиотик също заради бактерия в стерилната урина. Като цяло АГ ми каза, че е опасно да не се лекува. Нещата се оправиха за щастие. Пий каквото са ти казали, че тези стафилококи биха могли да бъдат коварни.

# 567
Здравейте момичета следя какво пишите аз имам едно запитване към вас ще съм ви благодарна ако някой ми отговори моят термин е на 22.10,но досега всичко беше нормално сега получих инфекция стафилококи откриха ми я от стирилна урина изписаха ми антибиотик защото казаха,че без него няма да мини,аз се спирам защото съм в малки месеци да не направя някоя беля,но казват,че стафилококите са по-вредни и опасни от колкото антибиотика Аксеф 500млг.
Абсолютно правилно са ти казали, неизлекувана инфекция е в пъти по-опасна от приема на антибиотик за нейното лечение.

# 568
Desi0893, аз пих антибиотик също заради бактерия в стерилната урина. Като цяло АГ ми каза, че е опасно да не се лекува. Нещата се оправиха за щастие. Пий каквото са ти казали, че тези стафилококи биха могли да бъдат коварни.
Благодаря ти утре ще го почвам

# 569
Здравейте, момичета!
На 16 юни съм на фетална морфология, знаете ли кога се записва час при проследяващия гинеколог след нея, за да ми прегледа изследването?

Общи условия

Активация на акаунт