Русе

• 50 895
  • 520
  •   1
Отговори
# 480
За алайнери става въпрос, но да - множко си е. Предпочетохме този вариант като уж по-щадящ и естетичен. Очаквахме, че втората част от сумата ще бъде по-напред в хода на лечението, но останахме леко изненадани.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 20:22 от gees

# 481
Ужассс, аз имам познати в Ст.Загора 6000лв платиха за всичко.

Иначе понася ли ги добре, има ли ефект?

# 482
  • Русе
Алайнерите имат доста предимства, да, но те могат да се махат и ако едно дете не е достатъчно отговорно и сериозно.... и ги загуби.... въй, въй, въй  Sad

Моят  два пъти "губи" шини на училище и затова сега реши да се подсигури, и избра брекети за по-сигурно Simple Smile

# 483
Да, даже след хранене се свалят, за да се почистват. За по-малко дете си мисля, че не са подходящ вариант, защото си е необходима по-строга хигиена.
mibobo, вече е свикнал толкова с алайнерите, че даже му е странно като е без тях. Всяка седмица слага нови и понякога първите дни го наболява, докато се понаместят зъбите. Има ефект, редят се, но все още не е постигнат крайния резултат. Дано да съвпадне и с очаквания.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 20:52 от gees

# 484
Дано получи желаната усмивка, стискам палци...че толкова време и пари да не са на вятъра!

# 485
А с трейнъри някой  да има опит?
До тук прочетеното оставам с впечатление, че не са много успешни и сумата за която ми предлагат да ги закупя е главозамайваща.

# 486
Къде да се подстрижа? Да не ме офъкат , финансово и физически 😁

# 487
Здравейте, ,предстои ми пътуване до Русе и бих се радвала ако препоръчате ресторант за вечеря с хубава храна.

# 488
  • Русе
https://cityhouse.bg
Ресторант-хотел City House, Русе

# 489
Видях, че сте писали за Малина Димитрова. Не знам дали още работи с брекети или е разбрала, че не е нейното.
Няма да влизам в подробности за това в какво състояние тя реши, че моето лечение е „завършено“ преди пет години, но бих посъветвала всеки, който обмисля да ѝ се довери, да има едно наум и задължително да потърси второ мнение, особено преди приключване на лечението.

# 490
Здравейте, ,предстои ми пътуване до Русе и бих се радвала ако препоръчате ресторант за вечеря с хубава храна.

Аз много харесвам The River. Посещавала съм го няколко пъти и храната винаги е била чудесна. Имат и сезонни предложения, не мога да кажа обаче в момента какви - последно през лятото вечерях там. Обстановката за мен е приятна.

# 491
The river е много хубаво заведение, да, както и City house. Аз препоръчвам и гръцкия.

# 492
The river е много хубаво заведение, да, както и City house. Аз препоръчвам и гръцкия.
Къде се намира гръцкия ?

# 493
И аз препоръчвам City House, както и Good Food.

# 494
  • Русе
И аз препоръчвам City House, както и Good Food.

И мен Good food ме впечатли последно. Включвам се към препоръката.

Общи условия

Активация на акаунт