Промоции на книги тема 13

• 41 632
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Сиела са публикували, че ще имат 50% на избрани заглавия:

# 526
  • Mostly in my mind
лоша работа. толкова ли е трудно да се четат поне 3 предходни мнения...

# 527
Ако беше и на място, а не само онлайн, щяха да спечелят повече най-малкото, защото шанса да вземеш и нещо извън промоцията им, когато си в книжарницата, е по-голям.

# 528
Само на мен ли ми излизат повечето книги от линка на Сиела с -20, а не -50%?

# 529
  • София
И аз ще съм пас, нито една набелязана от мен книга не е в списъка. 🤷‍♀️

# 530
лоша работа. толкова ли е трудно да се четат поне 3 предходни мнения...
Извинявам се,  бързах да го кача, когато ми излезна.

# 531
  • София
И аз съм пас за Сиела, исках една книга и я няма в списъка.....Още по-добре за семейния бюджет. Bowtie

# 532
  • София
Ясно е, че времената са трудни  и цените на всички стоки са нагоре. Това, което мен лично ме подразни, е че можеха по-рано да обяват какво са решили този път, тъй като толкова години досега са процедирали по един и същи начин и хората, включително и аз си чакаме. 🤣 Също така, сега чета коментари във ФБ и хората пишат, че са се настроили да ходят в книжарниците и съжаляват, че няма промоция и там, при което от Сиела отговорят, че книжарниците ще работят все пак и могат да отидат. Не знам, не ми допада такъв вид отговор. Можеха просто да кажат- тази година промоцията е такава и дотам.

# 533
Не вярвах в слуховете, но откакто изчезна Божков, положението в това издателство се влоши на всички нива...

# 534
Аз нямах конкретна книга набелязана, но бях решила да отида и да си взема в книжарницата каквото ми хареса. И покрай това да си взема и една книга на друго издателство. Ами щом няма на място промоция, няма и да ходя. До нас имам Хеликон и книгата, дето искам ще си я взема от тук, няма да се разкарвам. Те хубаво са го решили това, но баш на най-празничния празник 24.05 го намирам за доста глупаво решение. Можеха да пропуснат 06.09, например.

# 535
  • София
На 06.09 не правят, по принцип са 03.03,24.05 и 01.11.

# 536
  • Варна
Сиела ме изгубиха като купувач, когато обявиха, че спират да издават Сергей Лукяненко, заради политическите му възгледи.

# 537
  • Варна
Мда...предварителната настройка е в основата за разочарованието и при мен. Все пак уважих традиционно и Озон, като покрих 2/5 от исканите на Сиела - "Джони грабна пушката" и "Трябва да те предам", заедно с още няколко на други издателства. Имам и подарък към поръчката. Доволна съм си. Хем отбелязвам подобаващо утрешния празник, хем си направих подарък за семестриалното завършване. Bowtie
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 13:02 от StarBright

# 538
На 06.09 не правят, по принцип са 03.03,24.05 и 01.11.

Не правят ли на 06.09? Имам ясен спомен как мъжа ми ме овика, че не съм му казала, че имат промоция тогава Grinning

# 539
  • Точно където трябва
Озон имат ли код някакъв? Излиза ми само рекламата, но на моите книжки не излиза отстъпка? Детски искам да купя, но сумата е около 300 и ми се ще да спестя каквото мога.

Общи условия

Активация на акаунт