Промоции на книги тема 13

• 41 614
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Вярно, че Озон подаряват книга с поръчка от кампанията за 24.05:
https://www.ozone.bg/product/nepoznatata-vselena-v-tarsene-na-ot … micheski-zagadki/
Лично за мен това е супер подарък, темата ми е интересна.

# 541
  • Бургас
Само на мен ли ми излизат повечето книги от линка на Сиела с -20, а не -50%?

Не, в момента са на -20%. Утре ще са на -50%. Просто са ги сложили в отделен линк за да знаем кои ще са.

# 542
Аз поръчах книги на Егмонт от Ориндж.
Иначе за Сиела ми стана много неприятно, макар, че бях решила нищо да не взимам от тях този път. Дано не стане постоянна практика. Обичам да ходя на място, усещането е друго.

# 543
И в "Озон" тъпотии....
Реално искам една-единствена книга - "Невидимите фурии на сърцето". Обаче за безплатна доставка трябва да поръчам още нещо. Избрах "Момичето с гръмовния глас" и ядец! На нея кодът не хваща .
Май ще ходя на Панаира, то се е видяло...

# 544
  • Бургас
Малко тъпо се получава. Цяла година по разните сайтове и издателства имаше намаления и сега баш на този празник няма нищо съществено.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 14:55 от Irene Adler

# 545
  • София
На 06.09 не правят, по принцип са 03.03,24.05 и 01.11.

Не правят ли на 06.09? Имам ясен спомен как мъжа ми ме овика, че не съм му казала, че имат промоция тогава Grinning
Не, не правят,  тогава е Алея на книгата в София, на която имат, мисля 20%.

# 546
Аз имам спомен, че е имало такава промоция през септември, но не помня за 06 или 22 е било.

# 547
  • Точно където трябва
Озон не пишат за някакво ограничение или аз не виждам. Сложих книги за 260 лв, но ми свали 23. Явно кода не е за всичко, но не виждам кое не хваща.

# 548
  • Бургас
В Озон -20% с код books20
безплатна доставка до офис на Спиди за суми над 29 лв.

В Ориндж, отново -20% с код  24books Базплатна доставка до адрес за суми над 40лв

Хеликон имат - 15%, този път по изключение са написали, че важи и за физическите книжарници. Обичайно промоцията е само онлайн, а нямат безплатна доставка.

Озон не пишат за някакво ограничение или аз не виждам.
много е трудно да се ориентира човек, но все пак имат селекция на книгите, които намалят. Обичайно Егмонт на участват в никакви промоции https://www.ozone.bg/24-ti-may/?utm_source=newsletter&utm_me … mc_eid=6fe6d0dfba

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 15:03 от . Яна .

# 549
Някои издателства може би заявяват да не ги включват в такива оферти- при мен не намали една книга на  изд. “Рибка”, в Ориндж опитах със същата книжка- там също не става с кода за намаление.
А на Озон БД е различна в зависимост от населеното място, но е добре, че я има като опция.
П.п.Намерих информацията в сайта на Озон:
“Промокод Books20 не може да се комбинира с други промоции и преордъри.
*В кампанията за книги не участват издания на издателство "Книгомания", "Рибка", "Егмонт", "Фют", "Orange Books" и "Книги с кауза".
*Промокод Books20 добавя намаление от коричната цена на книги и не важи за учебници и помагала.

*Промоцията е валидна от 23.05 до 25.05.2022 г.”

https://www.ozone.bg/24-ti-may/?_l=1

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 22:35 от fenyx

# 550
  • София
При тези условия на "Сиела" само за определени книги, и аз се насочвам към Озон. Нарочно си бях оставила една книга от "Сиела" за 24.05 заради 50-те процента, а можех да си я купя в Озон още на 23.04 с 23%, но карай да върви - сега тъкмо ще си поръчам и нещо от другите им артикули от "Рожден ден", та да не плащам за доставка.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 15:25 от Птичарката

# 551
Миж, то панаирът не се изключва с покупки сега Grinning (срам, срам, срам....Wink)))
Айде стига сме мрънкали, нали има намаления все някакви, ще се харчи пак, видяло се е! Чудя се някой дали е ползвал на издателство АлексСофт книги "For dumnmies" - тази за Ексел ме интересува? Взех една за интервютата за работа, страшно намалена, хич не е лоша, от поредицата...
Миж, Лолита, ако искате, съдействам с Озон за поръчка (после си предаваме или по пощата:)

# 552
И аз ще пасувам от Ciela, нито една от книгите, които исках няма да е -50%. Sad Лошото е, че от предишното пазаруване на -50% доста подарих, с идеята сега да ги възстановя, но здраве да е.. имам страшно много на хартия, които чакат да бъдат прочетени..
Ще надникна в Озон евентуално, ако нещо в любими ме изкуши с ниска цена, а може би ще се разходя и до Панаира, липсва ми обикалянето на място..

# 553
Ален мак, благодаря ти Heart Много си мила Hug 
Ще се разходя до панаира следващата седмица Grinning Може и още нещо да си харесам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 554
  • София
О, аз определено нищо няма да поръчвам сега. 🤣 Направо от Панаира, пък и доставки ще спестя. 😃

Общи условия

Активация на акаунт