Промоции на книги тема 13

• 41 611
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • в сърцето на един мъж...
Голямо разочарование със сиела Sad Добре, че си поръчах книгите, дето исках на намаление от преди това и от други места Sad Тези, които искам ги няма, мога да чакам до следващата промоция.

# 556
Ориндж и те се изгавриха! Вчера най-скъпата книга, която исках да поръчам беше намалена, а днес пише, че няма да участва в промоцията! Еми да си гледат работата! Не се прави така!
books20 ми го дава като невалиден в Озон....Ох!

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 08:32 от Г-жа Рамацоти

# 557
Има ли намаление на книги в озон защото нищо не ми излиза

# 558
Има ли намаление на книги в озон защото нищо не ми излиза

Не е ли това: https://www.ozone.bg/24-ti-may/?_l=1

# 559
  • Sredets/Burgas
Логиката и политиката на Сиела са ми меко казано странни. В момент, когато сме в явна криза и хората биха, и ще ограничават всякакви разходи без екзистенциална стойност, те ограничават възможността да си купиш книга на по-ниска цена, от която, може би, директно би се от казал на редовната.
Определено "мислят" за просвещението ни.

# 560
  • София
Добро утро и Честит Празник!
Явно, за да решат в последния момент, е било голямо чудене как да действат. 😃
Опитвам се да ги разбера, ама вчера една жена писала във ФБ групата коментар колко е разочарована и една от редакторките след като и отговори- спря коментарите, та вече и цензура има.
И малко да сменя темата, на Панаира ФЮТ абсолютно никакво намаление ли нямаха? Мъча се да се сетя, но не помня.

# 561
Снощи и сутринта им писах да питам изобщо ще има ли нещо
Да видим дали ще пуснат наистина

# 562
Явно още не съм.се събудила хем следя темата но не бях видяла кода на озон благодаря 🌷

# 563
Добро утро и Честит Празник!
Явно, за да решат в последния момент, е било голямо чудене как да действат. 😃
Опитвам се да ги разбера, ама вчера една жена писала във ФБ групата коментар колко е разочарована и една от редакторките след като и отговори- спря коментарите, та вече и цензура има.
И малко да сменя темата, на Панаира ФЮТ абсолютно никакво намаление ли нямаха? Мъча се да се сетя, но не помня.
Тя тази група по същество е тяхна. И понеже са много либерални напоследък, аз спрях да се занимавам с нея.

# 564
Честит най-светъл празник!

Аз пуснах една поръчка от Озон, че не съм сигурна дали ще стигна до Панаира. А не може 24.май без нови книги!
Използвах код Books20, който още вчера работеше. K.D.00, не разбрах, друг ли се очаква?

П.П. Г-жа Рамацоти, главно B - Books20!

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 09:01 от 50 Shades of Purple

# 565
Честит най-светъл празник!

Аз пуснах една поръчка от Озон, че не съм сигурна дали ще стигна до Панаира. А не може 24.май без нови книги!
Използвах код Books20, който още вчера работеше. K.D.00, не разбрах, друг ли се очаква?

Ами не ми написа нищо за код, качих всичко, което ми даде като информация. Но предполагам, че щом ми написа, че новите намаления ще са активни от днес, би трябвало да има нещо друго. Според мен 20% за 24 май е излючително малко. Не стига, че на фона на кризата все още има хора, които пак искат да си купят книги за празника ..

# 566
Книгите на издателство Книгомания не ги хваща този код!

# 567
Книгите на издателство Книгомания не ги хваща този код!
Да, то си пише тук:
*Промокод Books20 не може да се комбинира с други промоции и преордъри.
*В кампанията за книги не участват издания на издателство "Книгомания", "Рибка", "Егмонт", "Фют", "Orange Books" и "Книги с кауза".
*Промокод Books20 добавя намаление от коричната цена на книги и не важи за учебници и помагала.

K.D.00, много странно, освен нещо да се е объркал..

# 568
  • София
pppqqq, знам, поведението им просто е жалко. Simple Smile

# 569
В Сиела обявиха 200 заглавия с отстъпка 50%, но сайтът им работи изключително бавно. От книгите, които имам в любими няма нищо намалено с повече от 20%.

Общи условия

Активация на акаунт