Промоции на книги тема 13

• 41 607
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Колко излиза доставката на Сиела?

# 571
  • Варна
sea.sea, във Варна на алеята на книгата Фют нямаха намаление, писах по-горе, че било политика на издателството. Бях решила да изкупя каквито книжки имат за Барбароните. Е, купих 2 за радост на внука, но бях разочарована. Сега ги купувам от Озон, там ползвам 10% намаление.

# 572
  • в сърцето на един мъж...
Сайта на сиела тотално е сринат. Явно хората си мислят, че има пак намаления от 50% и се опитват да открият нещо, което да си купят. Само че явно няма да стане.

# 573
Тук имаше предположения, че именно заради сайта не пуснаха обичайната отстъпка, но ето че пак..
Да пишете какво сте си купили днес, много обичам..

# 574
  • Бургас
Опитвам се да ги разбера, ама вчера една жена писала във ФБ групата коментар колко е разочарована и една от редакторките след като и отговори- спря коментарите, та вече и цензура има.

Коя е тази ФБ група?

Издателство Пергамент Прес са обявили намаление до 60%. Повечето книги са с около 20%, има някои и с повече. Ако някой му се рови по сайтовете може да постне списък с всички намаления.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 10:28 от Irene Adler

# 575
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка намалението от 50% не е съвсем така. Ние си плащаме 11% разлика от ДДС и без това.

И ги разбирам, и ми е криво Simple Smile

# 576
Опитвам се да ги разбера, ама вчера една жена писала във ФБ групата коментар колко е разочарована и една от редакторките след като и отговори- спря коментарите, та вече и цензура има.
Коя е тази ФБ група?
Какво четеш....

# 577
Промокод mlda-84fd2t за 20% отстъпка за всички ненамалени книги в store.bg. Промокодът е валиден до края на деня.
Мисля, че е еднократен, но не съм сигурна. Аз няма да го ползвам.

# 578
  • София
Аз говорех за "Ciela- ние издаваме повече", не съм сигурна дали е група или страница. Иначе "Какво четеш" пак е на техен редактор. Не влизам много често, но лично аз не съм попадала на цензура там.

# 579
Честит празник!

В Bookspace всички книги са с -20% отстъпка, дори заглавия на Фют и Егмонт Nature Sunny

# 580
Честит празник!
По принцип рядко изневерявам на Ozone, защото в повечето случаи отстъпките и условията за доставка, предлагани от тях, са най-добрият вариант за мен. А и всичко винаги идва много добре опаковано, докато от Ciela ми се е случвало да получа книги с леки деформации (прегъното ъгълче, едва забележимо обелване на корица и т.н.), което си е дразнещо, все пак. Но този път поръчах от Orange - реални 20% намаление, вкл. и на pre-order книга ("Победителите" на Бакман).

# 581
Моята Стая дойде. Много бързи Хеликон. Подаръче книгоразделител и тяхното месечно списание.

Честит празник!📚

# 582
# 583
Промокод mlda-84fd2t за 20% отстъпка за всички ненамалени книги в store.bg.
Много, много ти благодаря! Книгите от Книгомания, които никъде не намалиха си поръчах Simple Smile

# 584
Промокод mlda-84fd2t за 20% отстъпка за всички ненамалени книги в store.bg.
Много, много ти благодаря! Книгите от Книгомания, които никъде не намалиха си поръчах Simple Smile
Много се радвам! Simple Smile

Мислех да идем до София за Панаира на книгата, но сметнах, че ще дадем около 80 лв. за път и се отказах. А е толкова хубаво преживяване. Не може да се сравни с поръчването от Интернет.

Общи условия

Активация на акаунт