Промоции на книги тема 13

• 41 600
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Промокод mlda-84fd2t за 20% отстъпка за всички ненамалени книги в store.bg. Промокодът е валиден до края на деня.
Мисля, че е еднократен, но не съм сигурна. Аз няма да го ползвам.

Не е еднократен. И на мен изпратиха имейл със същия промокод. Сутринта пробвах да вляза в сайта на Сиела да видя какво са намалили, но изобщо не зареди. Сега пак ще пробвам.

# 586
# 587
  • Точно където трябва
В стор.бг се оказа, че книгите, които искам да поръчам да по- скъпи... Странно. Поръчах от Озон и Букспейс и искам още, но.... айде следващия път.

# 588
  • София
Благодара за кода за store.bg, възползвах се за ФЮТ, в Букспейс ги нямаше повечето Барбарони, които ни трябваха.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 15:32 от sea.sea

# 589
И аз благодаря за кода.Поръчах няколко книжки.🤗

# 590
  • Mostly in my mind
В последните години Сиела доста ни поглезиха. Няма друго издателство с по 3, 4 намаления в годината на 50% . Може би вече искат да избягат от това, че Сиела се купува само на промоция. Не знам, опитвам се да ги разбера...макар че и аз се бях настроила за намаление.

# 591
Въпросът е дали Сиела въобще ще имат пак от старата промоция... Ако са си направили проучване, че от други места хората поръчват за десетки и стотици левове дори и при само 20% намаление, може да са си казали „ние да не сме будали”... Обаче пък след всяка Сиелска промоция темата кипеше с покупки и обсъждания, а сега е толкова вяла. Това е много показателно за ефекта от новата промоция.

# 592
Доста хора купуваха книги, които иначе не биха взели, на тези промоции. Но щом смятат, че така им е по-изгодно, няма проблем. Мен и Озон ме удовлетворява.

# 593
Сиела не могат да се похвалят със сензационен подход откъм издаване по принцип. Бълват всякакви експериментални заглавия и добре че оцелиха преди години с Бакман, който им е перлата в каталога.

Преиздаваните от тях класики, например, са с много компромисно изпълнение. Особено откъм редакция, а често и превод, и оформление.

Този 24 май им е имиджова гибел при неработещ сайт и невъзможност да се поръча дори с ограничения избор, който предложиха. Обратната връзка, която си позволиха към читателите, е меко казано арогантна.
Самата кампания, че намаляват любимите им книги беше доста неуместна. Едва ли много хора са били изкушени да участват в разчистването на невървежни и/или стари заглавия.

Със сигурност щях да се отчета поне с 5 набелязани плажни четива, но заради гореспоменатите факти, съвсем спокойно и без съжаление ги пропуснах.

# 594
  • Бургас

https://www.orangecenter.bg/knizharnitsa/zadalzhitelno-ucheniche … p;utm_content=bod

Всъщност аз на 23 май поръчах точно книжки от задължителната/препоръчителна литература за малкия + още 2 за да достигна сумата за безплатна доставка. С това приключих с промото за 24-ти май. Малко ме е яд, че изтървах вчера кода за Стор бг, че можех да поръчам кн.2 Хари Потър на Миналима за младежа за 1-ви юни. Сега трябва да мисля за подарък.

# 595
От ФБ видях това за Книгомания:
“ Честит 24 май - Ден на българската просвета и култура!
Нека уважаваме словото, да носим отговорност за думите си и да се стремим към знанието! 📚
По случай светлия празник нека (си) подарим книга. Можете да се възползвате от 15% отстъпка на всички заглавия от каталога на издателство Книгомания за периода 24-26 май 2022.
📌 Линк за поръчка: https://knigomania.bg/knigomania-izdania.html

# 596
  • Бургас
Направих сега поръчка в Сиела. Няма никакъв проблем със сайта. Явно днес вече не е натоварен. Доставката е 4,99, а не 3,99 както пишеше. Остава да чакам да видя кога ще дойде. Пише, че отнема 15 дни.

# 597
Аз също направих поръчка снощи и нямах проблем със сайта. Днес я потвърдиха. Но нямам начислена доставка. Поръчах за малко над 50 лв.

# 598
Доста хора купуваха книги, които иначе не биха взели, на тези промоции.
Със сигурност щях да се отчета поне с 5 набелязани плажни четива, но заради гореспоменатите факти, съвсем спокойно и без съжаление ги пропуснах.
Абосолютно съм съгласна! Ще изгубят повече Ciela, ако махнат и занапред тази промоция..

# 599
И аз си представям, че за българските издатели би следвало да е ценно книгите им да се четат, обсъждат, популяризират и купуват, но явно последното са решили, че не искат да е на промоция.
Сякаш много ще забогатеят, при все че нито количество, нито качество ще увеличат от тази си вчерашна “икономия”.
После защо все повече хора четат в оригинал, а пък други от пиратски издания.

Общи условия

Активация на акаунт