Промоции на книги тема 13

• 41 224
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Яд ме е, че не взех от промоциите тази:
Когато светът беше невинен - Йоана Първулеску
Макар че сигурно щеше да ме натъжи. Аз си имам носталгия по "онова" време. Не, че не знам да минусите му (от днешна гледна точка). Но наистина "светът (поне моят) беше невинен" тогава. Как хубаво го е казала авторката!

Някой знае ли изд. Ерго дали участва на панаира (май не, не съм го чувала досега...). Сега видях, че на коледния миналата г. са участвали. За предстоящия не виждам инфо...

Видях ги - на страницата във фейсбук на Асоциация „Българска книга“:  пише "щанда на издателство „Ерго“, шатра № 3". Има събития по време на панаира, на 1.6 са доста, и Ерго участват в програмата.
Имам си цел за панаира Simple Smile Иначе дотук съм задоволила най-силния си литературен "глад" с озон основно Simple Smile
На панира мисля да пообиколя и си избера нещо изгодно/супер интригуващо, скромно.

Видях в програмата, че точно на 1.6 ще присъства на щанда на Хермес Камелия Кучер. Може и нещо нейно да взема, не съм се запознала още с творчеството й. Някой да препоръча нещо? Бях си ги набелязала преди някои нейни, но нещо бях чела не само добри отзиви и така остана некупено...

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 00:26 от alen mak

# 601
Кога е панаира на книгата ?

# 602

13 – 19 юни – Алея на книгата – Пловдив, в рамките на фестивала „Пловдив чете“

29 юли – 7 август – Алея на книгата – Варна

5 – 11 септември – Алея на книгата – София

6 – 11 декември – 49-и Софийски международен панаир на книгата

6 – 11 декември – X-и Софийски международен литературен фестивал

# 603
  • гр. София
Сега ще бъде от 30 май до 5юни.

# 604
от 30 май до 5 юни в парка пред НДК
Ето и разпределението по шатри:
https://www.abk.bg/news/view/342

# 605
📣 Дано си гладен… за книги. 🤓 Защото Книжен фестивал в Orange започна. 🥳

📚 В следващите 10 дни те очакват отстъпки, които ще те накарат да изядеш книгите с кориците. 🤩

📍 Поръчай книги с до 50% отстъпка тук 👉https://www.orangecenter.bg/landing/knizhen-festival-prolet-2022 … imi-predlozheniya

*Предложението важи само за онлайн поръчки от посочената категория, направени в периода 26.05-06.06.2022г. и не се комбинира с други актуални промоции.

# 606
  • София
Много съм впечатлена от store.bg. Дойдоха бързо, изключително добре опаковани, в кутия, в прозрачен найлон, с твърда хартия отдолу, за да не се мачкат. Имам и кодове за отстъпка Sinsay и CCC.

# 607
  • Бургас
........
Намалените книги в Ориндж са главно на Колибри, Сиела, Ера и някои други, които са намалени и в техните сайтове на самите издателства. Не разбирам защо пускат намалените книги само онлайн, а не и в книжарницата си. Лично за мен този маркетинг не е много успешен.

# 608
  • Бургас

📚 В следващите 10 дни те очакват отстъпки, които ще те накарат да изядеш книгите с кориците. 🤩

📍 Поръчай книги с до 50% отстъпка тук 👉https://www.orangecenter.bg/landing/knizhen-festival-prolet-2022 … imi-predlozheniya

Скрит текст:
*Предложението важи само за онлайн поръчки от посочената категория, направени в периода 26.05-06.06.2022г. и не се комбинира с други актуални промоции.

Всъщност повечето книги /извън селекцията от линка/ са с намаление от 20 до .....много процента. Погледнете горе табулаторите Романи за лятото, Класика, Тийн...

Моята поръчка от Ориндж също дойде.

# 609
Много съм впечатлена от store.bg. Дойдоха бързо, изключително добре опаковани, в кутия, в прозрачен найлон, с твърда хартия отдолу, за да не се мачкат. Имам и кодове за отстъпка Sinsay и CCC.

Използвам цитата, за да споделя колко неприятно впечатлена съм този път от Озон. Поръчах две книги, които дойдоха буквално набутани във възможно най-малката опаковка, в която са успели да влязат. Без фолио с балончета или друга опаковка, директно в картона. Съответно едната книга е със скъсан ъгъл, а когато сега погледнах по-внимателно и другата книга, нейният ъгъл също е опърпан по начин, по който моите книги не изглеждат така, дори и след като съм ги чела. Писах им - нека видим кога и как ще реагират.

# 610
Тони, пиши им със снимки.
На мен след подобни случаи са ми давали винаги компенсация /по 5лв/

# 611
  • Euskal Herria
Аз винаги съм се чудила кой и къде опакова поръчките в Озон. На някои книги пише "на склад", на други съм виждала "при доставчик".

# 612
Аз пък се подразних на прекалено голямата кутия с надути пликчета вътре (поръчах играчки) - от екологична гледна точка! Значи няма угодия на клиента Grinning

# 613
  • Бургас
Аз винаги съм се чудила кой и къде опакова поръчките в Озон. На някои книги пише "на склад", на други съм виждала "при доставчик".

https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2020/12/18/4153725_ozoneb … lad_i_nov_biznes/

Преди 2 години са инвестирали 4млн. евро в нов склад с автоматизирани поточни линии, затова изпращат толкова бързо нещата.

# 614
  • София
ами няма как да държат всички книги от всички издателства издадени досега при тях...
Иначе и те ме издразниха - от 4 книги - две не ги хвана кода за 20% (на учебна тема ... и не бяха сред споменатите Книгомания и т.н....).
Ще чакам панаира.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 14:43 от Starrydream

Общи условия

Активация на акаунт