Промоции на книги тема 13

• 41 765
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Ще се поръчва! Някой има ли отзив за Качестволандия? И Из мемоарите на едно влечуго?

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 18:40 от alen mak

# 271
Аз съм скромна този път, че купчинката за чете стана много голяма, пък и финансите са кът. Искаше ми се още, ама другия път. Егмонт губят от мен поне 5-6книги в момента.

# 272
 Голямо "въздържание" и аз - само 3 Wink Смола, Дъщерите на Хана и В очакване на Боджангълс Simple Smile Дано промоцията е по-кратка, че бях натоварила още няколко, които с "мъка" разтоварих, но не си вярвам особено, че пак няма да натоваря - мисля, че 30 лв. е прагът за безплатна доставка до адрес, та не е трудно още една поръчка да спретна от тази промоция... Simple Smile

# 273
Издателство “Българска история”. На колкото повече въпроси отговориш - по-голяма отстъпка, която е само на избрани заглавия. Поръчах “По пътя към върха. Историята на Христо Проданов”, “Спомени летят - мемоарите на един български летец”, тези двете са от промоцията, а на редовна цена добавих “Автобиография - Райна Княгиня”.
Доставката е безплатна, което ме изненада много приятно, понеже крайната цена е под 39лв, явно се гледа общата цена, без отстъпката.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 22:54 от e07

# 274
  • София
Отчетох се и аз Simple Smile
Чудех се много за "Проблясък в мрака", но ще го търся от размяна Simple Smile

Е, ще спя спокойно Simple Smile

# 275
Отчетох се и аз Simple Smile
Скрит текст:
Чудех се много за "Проблясък в мрака", но ще го търся от размяна Simple Smile

Е, ще спя спокойно Simple Smile

И аз... 😁

# 276
Ох, тези озон... Направили си секции на книгите и като влязох в хумористичната, падна едно пазаруване... Срам ме е Wink Уж за подаръци, но май предимно за мен Simple Smile Много съм "лекопръста" с клавиатурата... Имаше и такива с 50 % намаление, не съм виновна!

# 277
При мен се бъгна Озон. Набелязвам детски приказки едната ще е Братя Грим, даже одеве ровех из старите теми имаше качени снимки. Искам за Ян Бибиян ако някой има с хубави илюстрации може ли да каже кое издание е? Патиланци харесах на издателство Пан. Още доста съм харесала но ще трябва да отсея.  За себе си се изкушавам да взема Студен гранит  , една на Петър Дънов и Всяка сутрин пътят към дома става все по-дълъг.

# 278
  • Euskal Herria
Аз се ядосвам със Сиела. Обявили са промоции, ама въобще не може да се поръча. Имали технически проблем, това са писали.

# 279
  • Бургас
За първи път от години ще прескоча промоцията в Озон. Не че нямам в "Любими продукти", но нищо не ми е спешно и ще си дам шанс да попрочета огромната натрупана купчина непрочетени книги.

# 280
И аз се отчетох! Котката на Мала, Почти нормално семейство и Последната градина в Англия.

# 281
  • София
И аз съгриших с Озон. Имах много книги на различни цени в любими и нямаше да ме устройва 4 за 3.

# 282
И аз съгриших с Озон. Имах много книги на различни цени в любими и нямаше да ме устройва 4 за 3.
Споделете заглавия!

# 283
  • Beyond the stars
Пф, ще се поръчва, видяло се е.Grinning
Поне се успокоявам, че си задоволявам фетишът с детски книжки, пък те се четат със сигурност. Не че и от библиотеката не вземаме, ама.. друго си е Bowtie

# 284
Не че и от библиотеката не вземаме, ама.. друго си е Bowtie
Взех от библиотека книга, която съм си купила, но е в купа при непрочетените. Смятайте с колко книги съм се затрупала Flushed В книжарниците редовно посягам към книги, които вече реално съм купила, но още не съм стигнала до тях. Ужас просто!

Общи условия

Активация на акаунт