На пазар във Варна - тема 68

• 35 590
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Не е чак толкова зле ГТ - казва ви го човек, който всеки ден пътува години наред. При това пътувам от единия край на града до другия, така че имам наблюдения кое как е.

А откакто направиха и с един билет да се прекачваш на различни линии също е удобна опция. Единствено не ми харесва, че важи само за 1 час, да вземат да го направят поне за час и половина Joy

Пък ако пуснат най-натоварените линии като 148, 20, 22 и тем подобни по-начесто, за да не стават навалици, може и повече хора да предпочетат ГТ пред кола.

# 331
Simple Smile Взимаш билет за 1,50 и ползваш час и половина. Наложи ми се да ходя до Терапията да нося консумативи за болен и така цяла седмица - с билет от 1,50, че и аз съм от единия край до другия - с прекачване.

# 332
Аз пък ще си седя на Ален мак ще ползвам морето, заведенията и ще стачкувам срещу градските неволи и несправедливости! 🤣😂🤣

# 333
Как ще ползваш морето - ще го плуваш ли, ще го плаваш ли и с какво, яхтичка, рибарска лодка или сал Simple Smile ?

# 334
  • Варна
Simple Smile Взимаш билет за 1,50 и ползваш час и половина. Наложи ми се да ходя до Терапията да нося консумативи за болен и така цяла седмица - с билет от 1,50, че и аз съм от единия край до другия - с прекачване.

И това е вариант, ама както всичко поскъпва, целта е да намалим разходите.
Но явно няма пълно щастие...

# 335
  • Варна
Къде да дам кожено яке за поправка.На летището при проверката са го скъсали.Точно отстрани ципа,а е ново от естествена кожа.

# 336
Да знаете къде в Младост, Трошево или Възраждане ламинират документи?

# 337
  • Варна
Около Чинтулов има книжарница, би трябвало там да ламинират. Иначе - до Информационния център на кметство Младост има фото, вътре извършват и копирни услуги, и рекламни неща има, мисля, че и ламиниране съм мяркала. Не съм обаче много сигурна, а и цените малко са...тежки.

# 338
Като сме тръгнали да оплюя и 14. Сутрин , автобусът, който трябва да извози учениците преди 7:30  е малък. Тъпкан до безобразие. Сънът ми натоварен като керван с чанта, папка (60/90), понякога някои други такъми казва че му идва да се качи на тавана. В дните когато е от 8:10 на училище казва че винаги автобусите са големи и се пътува по-комфортно независимо че учениците са по-малко а възрастните повече. Може ли така...
Другото което ми прави впечатление - на всяко второ пътуване попадам на повреден уред за скролване на карти. Трябва да се буташ напред назад по превозното средство за да намериш работещ. А на няколко пъти нямаше нито един такъв в автобуса въобще. Това обезсмиля така прехвалената предплатена карта.

Да знаете къде в Младост, Трошево или Възраждане ламинират документи?
На пазарчето на младост, от спирката като вървиш между бараките нагоре, стигаш до уличката и веднага свиваш вляво, покрай ъгловата барака за климатици. Има магазинче със всичкология ( вази, кани, сувенири) . Там ламинираха и правеха ксерокопия. Дано го обесних понятно. Но инфото ми е отреди няколко години.

# 339
  • Под Слънцето
Те навсякъде и на всичко вече цените са тежки. Ламиниране и др. услуги - Възраждане от  между Кауфланд и Лидл  към ул. Вяра. По средата има айкидо училище в бившият фитнес. Пада се от дясно.

# 340
Проблема с ГТ е, че пускат в пиковите часове малки автобуси. И като на пенсионерите им дойде музата да тръгнат по същото време за Кауфланд или Лидъл с количките става мазало. Те с безплатните карти са .... без спирачки !
Ако ГТ пооправи автобусите, станат с по-редовен от сегашния график и върне контролите ( защото много хора пътуват без билет и оттам се губи много ) ще е на печалба и ще се ползва от повече хора.

# 341
  • Варна
Търся човек, който прави/зида каменни зидове (каменна зидария).

"Колежката" по форум съвсем ще се потриса! От докторите минахме на каменна зидария, ама като не знам къде има евтини гащи, упс чорапи ли беше, гащи ли беше 😂

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 19:21 от missNoir

# 342
  • Варна
Къде продават пресни кори за лазаня - Чаталджа, Чайка, Тракия? Последно вземай от едно магазинче на Кокалчето, но вчера видях че са го затворили.

# 343
# 344
  • Варна
Не съм виждала в ПА, вземам от Италианската седмица по няколко опаковки, но не ми стигат до следващото пускане 🤔

Общи условия

Активация на акаунт