На пазар във Варна - тема 68

• 35 552
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравейте,
Търся добра школа по испански език, може да индивидуални уроци. Дъщеря ми ходеше две лета на индивидуални уроци, но учителката й вече не е в България.
Maestro Scuola Таня и Уго Фрикер. Имат сайт и фб страница.
Школата е на Баба Рада зад хотел Черно море.

# 436
# 437
А гласуваха ли Синята зона?
Да си сипвам да празнувам 🙃

# 438
# 439
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добри новини, нямам търпение да стане 1 ноември.

# 440
Взех рамки от Икея. За 3.99 лв. направо си е сделка.

# 441
О, това с тестерите ми е болна тема. Ужасно нагли са фармацефтките! Дори в сериозни вериги като Со Фармаси. Последно поисках тестер на крем за лице за мазна кожа на конкретна марка - нямали. Казах добре, тогава ми предложете на друга марка. Исках да прбвам 2 - 3 вида преди да дам 50 лв за крем. Нямали. Ядосах се и попитах на по-висок тон сериозно ли ми казват, че в цялата аптека нямат нито един тестер за крем за лице. Служителката извъртя очи, върна се в склада да търси пак и се оказа, че има. Даде ми на 3 марки.
При поръчвам кремове те за лице на серията на novage на Орифлейм. Това е специално разработена висококачествена серия за кожа. Аз лично ползвам серията за 30+. Имат и тестери. Ако искате мога да ни свържа с консултант.

# 442
  • Варна
Здравейте, да сте виждали из Варна някаква играчка от филма Соник? В Комсед и Хиполенд няма....

И аз търсих , та опцията е онлайн. За НГ взех синия, преди седмица поръчах жълтият  с двете опашки.
Голям 43 см ми излезе към 32 лв с доставката по Е.

От къде?

# 443
Вече да честитя официално   https://petel.bg/TSenata-na-bileta-stava-1-60-lv---obyavi-obshhina-Varna__443137
Ми .... за Великден това. За Коледа може и 3 лева да ги направят ....

# 444
Знаете ли някой да продава пъдпъдъчи яйца, искам за Великден да боядисаме.

Само че не искам да са подово отглеждани.

# 445
днес сутринта четох че:

1. Гласувано е билетите за ГТ да са 1,60. Инфото било разпратено по медиите за официално излагане. Беше в будна Варна, затворих без да запазя линка. Съобщението е кратко, гез подтпбности
 Не знам колко е достоверно

2. И ето това - новини за сини, зелени зони. Синята зона става до 22:00. Ще има възможност за целодневно паркиране за 16 лв. Може си да е фейк. Нещо си по зелена зона влиза в сила от есента. Не можах да се вчера в подробности. 
https://petel.bg/m/443136

# 446
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
днес сутринта четох че:

1. Гласувано е билетите за ГТ да са 1,60. Инфото било разпратено по медиите за официално излагане. Беше в будна Варна, затворих без да запазя линка. Съобщението е кратко, гез подтпбности
 Не знам колко е достоверно

2. И ето това - новини за сини, зелени зони. Синята зона става до 22:00. Ще има възможност за целодневно паркиране за 16 лв. Може си да е фейк. Нещо си по зелена зона влиза в сила от есента. Не можах да се вчера в подробности. 
https://petel.bg/m/443136

Синята зона ще е до 20:00ч., както се говореше и преди това.
https://www.moreto.net/novini.php?n=457911

# 447
  • Под Слънцето
Не е фейк, прието е билетчето да е 1,60. И за зоните... Пфу! Не се наядоха! А какво осигуряват насреща?
Преди ми се беше мяркала Наредбата за билетите и в нея четох, че има вариант за дневна карта / 24 ч/ като в белите държави срещу 4 лв, ако не се лъжа.  Снощи рових, но намерих само инфо за 10 лв срещу голЕмият бонус- 11 пътувания..

Сега по темата съм, по темата съм!
Бях питала тук за кожен за 2 запушени пори на гърба. В крайна сметка се ориентирах към Жени Димитрова. Бях в Аджибадем/ Сити клиник вчера при нея. Много съм доволна- обясни ми жената за образуванията, които ми се натресоха след дългогодишно ползване на епилатор. За друго едно ме прати при  Пенев  да го махне с лазер. Там си е манифестация всеки път.. А за порите ме прати при Йордан Йорданов- хирург в Сити и Военна. Та точно последният адски ме озадачи. Запушените 2 места са точно колкото главата на топлийка всяко. Той не ги напипа, не успя да ги види. Да съм накарала някой да ми ги огради с химикал или маркер по кожата. Понеже аз го ориентирах къде са, човекът ме уведоми, че само едното минавало по ЗК и консумативите стрували 80 лв. А за другото ми заяви, че щом искам да ми го изреже, ще му платя 380 лв. Седях срещу него и той без никакъв свян  си ми обясняваше кое колко струва, все едно съм на пазар. После ми връчи амб. лист, който погледнах и като  видях  неграмотно написано" образования "и  на" гърбът" имам еди какво си, се изсмях , прибрах си го в раницата и си излязох.  Не мисля да го търся отново.Та имам ли право и след какво време да получа ново направление  за хирург или да се примиря и да ходя да плащам? Но не на този! Не бих се доверила на неграмотен доктор.

# 448
Мисля,че може да получиш направление пак за хирург,но трябва да мине 1 месец от датата на последното посещение при такъв.

# 449
  • Варна
TopsyG, аз съм пациент на д-р Женя Димитрова.
Два пъти ми е махано кожно образувание в Сити клиник, като и двата платих май беше точно 380 лв. Махна ги и двата пъти друг хирург от Сити клиник - д-р Вълкан Иванов. Много съм доволна. Първото образувание беше на челото ми и той ми каза, че би трябвало пластичен хирург да го махне, защото има опасност да остана вечно учудена (едната вежда перманентно вдигната нагоре), но аз му казах, че на него се доверявам и не съжалявам, справи се блестящо. Второто образувание беше в горната част на гърба ми.
Когато  разучавах как стои с плащането и д-р Димитрова и д-р Иванов ми обясниха, че това не се поема от касата. Варианта да мине по-евтино е да ме приемат в терапията, да лежа 3-4 дни, да платя за избор на лекар или ако не искам конкретен лекар, не се знае дали няма да ми окепазят лицето. Ще мина малко по-евтино, но с незнаен резултат.
И аз реших да плащам. Цената, която ти е казал е цена определена от Сити клиник. Купих някакви консумативи, но да са били за 10, максимум 20 лв.

Д-р Иванов е млад. Доста години е работил във Великобритания като хирург. Аз до сега не съм била при лекар с такъв подход към пациента. Просто си личи, че се е школувал в чужбина. Отделно от това, дългият шев на лицето ми е перфектен. Вече почти не се забелязва белег.
Спомням си, че бях казала на д-р Димитрова на кой хирург съм се спряла да ми пипа лицето и тя каза, че изборът ми е много добър.
Ако се спреш на д-р Иванов, пиши ми на лични преди да отидеш. Имам нещо предвид.

Кой ти даде направлението за хирург?
По принцип трябва да е минал 1 месец, за да ти дадат ново направление за хирург.
Обаче, може би има една врътка, но не съм сигурна дали не се заблуждавам.
Ако д-р Димитрова ти е дала направление за хирург се чудя дали личния ти лекар може да ти даде второ направление преди да е минал 1 месец.
Не знам. Да каже някой по-запознат.

Общи условия

Активация на акаунт