На пазар във Варна - тема 68

• 35 520
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Здравейте!
Някой да знае къде да намеря резултатите от  математическото  състезание "Европейско кенгуру" за Варна?
Гледам тук  https://danybon.com/obrazovanie/ek-2022/, но като цъкна на "Варна" резултатите ги няма..?
И в самия сайт на училището се разрових ,но нищо.

P.S намерих ги  Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 15:41 от Velina_p

# 496
Къде могат да ми сменят цип на ученическа раница без да съсипят самата раница. Търся изпитан майстор. Преди година-две бях носила раница за ремонт в едно ателие до джамията, но не ми хареса работата Confused
Има едно ателие преди магазин Вулкан, който е до Фиолата. Слиза се със стълбички надолу. Носих там раница на детето със мой цип защото цвета е специфичен и съм доволна. Жената. е с малко грубоват тон ама  важното е работа да свърши. 😊
Благодаря Simple Smile Фиолата на пазара? Че не се сещам за Вулкан там?

# 497
Тази жена ми съсипа едно от двете якета зимни. Беше екрю и го беше омазала цялото в черено машинно масло. Като го видях и ми се дорева. Няма вече да занеса там нищо.

# 498
На Бенковски има шивач,след Льо шеф.Винаги съм доволна .

# 499
Благодаря, ще проверя, дано се наеме с раница Hug

# 500
  • Варна
Аз късно се включвам, но скоро поръчвах керамика от това момиче, много ми харесва стила и. Изненадах се колко изключително леки са чашите, дори и големите. Ако някой харесва подобен стил, не е порцелан, но все пак:
https://www.facebook.com/MariyaYovanovichCERAMICstudio/

# 501
Полиция изкарала персонала на Гранд мол и им казала да си вземат нещата ,около 21 май е било.Някой има ли представа защо?

# 502
За малки пълнители за парфюми преди години съм купувала от рефан.

# 503
Как така около 21 май, коя година ? И персоналът на кой магазин от всички в мола?

# 504
Всички служители на всички магазини.
Днес,тази година,май около 21 ч,май в смисъл не май месец .

# 505
Полиция изкарала персонала на Гранд мол и им казала да си вземат нещата ,около 21 май е било.Някой има ли представа защо?
В една фб група коментираха, че имало спукана фекална тръба на паркинга на ниво -1.

# 506
# 507
Курс по гранчарство някой да знае във Варна?

# 508
  • Варна
Събирам съвети за добър дерматолог за дете. Дъщеря ми явно прави някакви реакции към шампоани, мори я страшен сърбеж по скалпа (няма въшки със сигурност) и след като изпробвах де що има шампоан за свръхчувствителен скалп, вдигнах ръце и ще ходим на лекар.

# 509
  • Варна
Къде точно е Овчарска поляна?
Има ли достъп до нея с кола?
Напиша ли и името ми излиза Родни балкани заради програмата им от нея.
Знам че е на около 4км от бл.407 във Владиславово.

Общи условия

Активация на акаунт